bıktım kaynanadan

Eşiniz gidince evin kapisin anahtarını değiştirin (anahtariniz kırıldı kaldı işte). Bana bilerek sinirinizi bozmaya çalıştığı gibi geldi. Sizde açık ve net olun. "anne nen kimseyi istemiyorum dedim ve ciddiyim bu konuda. Kp den sıkıldıysan bir tatile git derim". Böylelerine böyle

ne değişik kaynanan var. Birden kaynanam kanatsız bir melek gibi geldi gözüme. 10 gün 20 gün mü beklicek seni parkta o gün için demiyorum annemde kalicam çiçeksin.
yok çalışıyorum ve kendi ailem şehir dışında yaşıyor.keske burda olsalardı hiç böyle şeyleri kafaya takmazdım

yok çalışıyorum ve kendi ailem şehir dışında yaşıyor.keske burda olsalardı hiç böyle şeyleri kafaya takmazdım

Ne diyim canım eşinle konuş ama eşin harici illa gelmek isterse bahaneler bul iş çıkışı şuraya davetliyim buraya gidicem diye. Annem beni sık boğaz etmesin deyin.

Sende o zaman 21 gün onunla oturmaktansa sırf ona inat git annende kal.Davet edilmeden gelcem kalcam denilirmi yahu.

Madem bu kadar pişkin sırf sinir etmek adına ben küçük bir valiz hazırlar onun evine giderdim. Kayinbabami yalnız bırakamam gönlüm razı gelmedi derdim. İşten gelir elimi hicbirseye sürmez KV yapar ben yerdim :) ondan sonra arkadaşlarımla bulusucam der çayımı kahvemi dışarda içerdim.. madem ısrarla gelmek istiyor, baskın basanindir ne diyim..

Derdi kafa dinlemek değil seni kontrol edicek kendince oğlu uzakta ya güvensizlikten yapıyolar bence açıkça söyle anne ben kafa dinlicem yemek bile yapmicam dışardan yiyip gelicem biraz dinlenicem eşim yokken de

Hic gelceginden haberiniz yokmus gibi davranin anneme gidiyorjm ben bilet aldim diyin, en kotu annenize kacin gidin 1 hafta kalin ama 21 gun kaldiniz zannetsin. Siz önunu kesin bisi yapin

Derdi kafa dinlemek değil seni kontrol edicek kendince oğlu uzakta ya güvensizlikten yapıyolar bence açıkça söyle anne ben kafa dinlicem yemek bile yapmicam dışardan yiyip gelicem biraz dinlenicem eşim yokken de
Aynen benim k valide de ddi aynı işe gelip gidiyordum yanlız neymiş gece 11 de nasıl gelecekmisim bisi olurmuş vs vs bn demeden esim atladı bu zamana kadar her işinden kendi geldi bu saatten sonra mı gelemeyecek demez mi kadının sesi orda gitti
Hemde şuan bizim evde kalıyorlar geçici ama kadın da var bi sıkıntı eşime bisi ddi bende ddim senin kızların nasıl gelip d
Gidiyorsa bende öyle gidip gelirim dedidedim ve şu an çoook rahat gidip geliyorum

Siz o tavizi vermissiniz ben evimin anahtarini vermem

Allem edip kullem edip alıyorlar ya ama ben yer miyim düğün günü eşim annesinden anahtarı istemiş lazım olur diye vermemiş beni kuaföre bırakırken anahtarı istedi seninki nerde dedim annemde dedi al o zaman onu dedim lazım olur diye söylemiş bende neye lazım olacakmış bugün biz eve geçiyoruz zaten dedim hem ben anahtarımı annemlerin evinde unutmuşum git al dedm gitti aldı ama ben her ihtimale karşı belki kopya yaptırmıştır diye evlendiğimiz günün sabahına çilingir çağırıp değiştirttim

Bence eşiniz burda kilit rolde benim eşimde yurtdışına gidecekti iş için uzun bir süre evi kapatalım boşuna kira ödemeyelim diye düşünüyorduk. Kayınvalidem de kapatın evi sen bizde kal dedi. Eşim de annesi var gider annesine burada işi olursa da isterse arada da burada da kalır dedi. Konu kapandı. Konuyu eşiniz kapatır yani, yoksa çok uğraşırsınız ve bu sürtüşme eşinizle aranızı bozabilir..

Ohhh cok guzel yapmissin,
Bak inan annemle yan yana oturuoruz yan dairem hemen annem.
Asla istemedi ki istemez ben versemde, bazen onda otururken bisi lazim oluor sogan vs iste benm evde oluyor git al diyorum yok sen git getir der hep ki ne olcak dimi. Kendi annem bole dusunurken kaynanama asla vermem.

Iyy aynı benim kv. canım bence sen acilen bir plan yap ve kaç. Annenlere git orda kafa dinle. 21 gün kv ile yalnız kalmak kabus gibi.

Gelin evde yalnız kalmasın muhabbetine hastayım:)) Benimki de kalmak isterdi kesin. Onu istemesem de ananı cagir derdi eminim:)) Neyse ki askerligini yapmis birini aldim. Ara ara il disina cikiyor, skin anana soyleme diyorum:))
Esiniz gitmeden anasini ikna etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…