- 3 Şubat 2018
- 25.909
- 111.506
- 598
- Konu Sahibi rockametist
-
yok çalışıyorum ve kendi ailem şehir dışında yaşıyor.keske burda olsalardı hiç böyle şeyleri kafaya takmazdımne değişik kaynanan var. Birden kaynanam kanatsız bir melek gibi geldi gözüme. 10 gün 20 gün mü beklicek seni parkta o gün için demiyorum annemde kalicam çiçeksin.
yok çalışıyorum ve kendi ailem şehir dışında yaşıyor.keske burda olsalardı hiç böyle şeyleri kafaya takmazdım
Hiç şaşırmadım klâsik anne...asıl olay annemde bitiyorda işte bana bu konuda hiç yardımcı olmuyor. Evinimi yicek diyor hep ama konu o değil. Annem herseye ayıp sakın deme, sus, büyük o, kocanın annesi, mecbursun sevmeye diye diye bana yardımcı olmuyor
işte çalışıyorum izim almam mümkğn değil ailem şehir dışında yaşıyorSende o zaman 21 gün onunla oturmaktansa sırf ona inat git annende kal.Davet edilmeden gelcem kalcam denilirmi yahu.
Madem bu kadar pişkin sırf sinir etmek adına ben küçük bir valiz hazırlar onun evine giderdim. Kayinbabami yalnız bırakamam gönlüm razı gelmedi derdim. İşten gelir elimi hicbirseye sürmez KV yapar ben yerdim :) ondan sonra arkadaşlarımla bulusucam der çayımı kahvemi dışarda içerdim.. madem ısrarla gelmek istiyor, baskın basanindir ne diyim..
Yuh sizin evin anahtari ne isi var kizyüzsüzde evimizin anahtarı var
Hic gelceginden haberiniz yokmus gibi davranin anneme gidiyorjm ben bilet aldim diyin, en kotu annenize kacin gidin 1 hafta kalin ama 21 gun kaldiniz zannetsin. Siz önunu kesin bisi yapinMerhaba,
Eşim 21 günlük askere gidicek. Kendi annem şehir dışında, onun ailesiyle aynı şehirdeyiz. Kafa dinlemek için eşim askere gidince kendi annemi dahi çağırmıcam yalnız kalmak istiyorum. Ancak kaynanam aylardan beri hazırlık yapıyor kafasında, bavulu alıp sana gelicem diye askerlik zamanında. Ben hep ufaktan söylüyorum kafa dinlicem kimseyi istemiyorum diye kadın anlamıyor. Eşim ise sen rahat ol gelmicek diyor ama öyle değil. Kendi anneme bile söylüyor, kocamdan sıkıldım askere gidince gidip kalıcam diyor. Napıcağımı şaşırdım.21 gün çok uzun zaman değil, ama istemiyorum ve bunu biliyor halen gelicem diyor. Nolur akıl verin, kadın yüzsüz. Yüzünede desem gelir kalırEvliliğim çok süper gitmiyor ama bu kadında işin içine girince iyice deliriyorum.
Aynen benim k valide de ddi aynı işe gelip gidiyordum yanlız neymiş gece 11 de nasıl gelecekmisim bisi olurmuş vs vs bn demeden esim atladı bu zamana kadar her işinden kendi geldi bu saatten sonra mı gelemeyecek demez mi kadının sesi orda gittiDerdi kafa dinlemek değil seni kontrol edicek kendince oğlu uzakta ya güvensizlikten yapıyolar bence açıkça söyle anne ben kafa dinlicem yemek bile yapmicam dışardan yiyip gelicem biraz dinlenicem eşim yokken de
Siz o tavizi vermissiniz ben evimin anahtarini vermemyüzsüzde evimizin anahtarı var
Gülerek değil direk soylemeyi deneyindirek değil gülerek söylüyorum anlamıyor. Ben gelirim işini yaparım diyor anlamıyor ne dersen de.
Siz o tavizi vermissiniz ben evimin anahtarini vermem
Ohhh cok guzel yapmissin,Allem edip kullem edip alıyorlar ya ama ben yer miyim düğün günü eşim annesinden anahtarı istemiş lazım olur diye vermemiş beni kuaföre bırakırken anahtarı istedi seninki nerde dedim annemde dedi al o zaman onu dedim lazım olur diye söylemiş bende neye lazım olacakmış bugün biz eve geçiyoruz zaten dedim hem ben anahtarımı annemlerin evinde unutmuşum git al dedm gitti aldı ama ben her ihtimale karşı belki kopya yaptırmıştır diye evlendiğimiz günün sabahına çilingir çağırıp değiştirttim
Merhaba,
Eşim 21 günlük askere gidicek. Kendi annem şehir dışında, onun ailesiyle aynı şehirdeyiz. Kafa dinlemek için eşim askere gidince kendi annemi dahi çağırmıcam yalnız kalmak istiyorum. Ancak kaynanam aylardan beri hazırlık yapıyor kafasında, bavulu alıp sana gelicem diye askerlik zamanında. Ben hep ufaktan söylüyorum kafa dinlicem kimseyi istemiyorum diye kadın anlamıyor. Eşim ise sen rahat ol gelmicek diyor ama öyle değil. Kendi anneme bile söylüyor, kocamdan sıkıldım askere gidince gidip kalıcam diyor. Napıcağımı şaşırdım.21 gün çok uzun zaman değil, ama istemiyorum ve bunu biliyor halen gelicem diyor. Nolur akıl verin, kadın yüzsüz. Yüzünede desem gelir kalırEvliliğim çok süper gitmiyor ama bu kadında işin içine girince iyice deliriyorum.
Bende kalabalıktan sıkıldım biraz yalnız kalcam diyindedim dedim. Yine açıyor konuyu. Daha 10 gün önce yine dedim, dün yine aynısını söylüyor. Kocasından sıkılmış bahanesi var.
Gelin evde yalnız kalmasın muhabbetine hastayım:)) Benimki de kalmak isterdi kesin. Onu istemesem de ananı cagir derdi eminim:)) Neyse ki askerligini yapmis birini aldim. Ara ara il disina cikiyor, skin anana soyleme diyorum:))Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?