- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 23
- Konu Sahibi kralice merve
-
Neyinden pişman olacaksın. Anne oğul arasında kara çalı (!) olamadığın için mi pişman olacaksın. Altınlarını falan verme bari, hiç değilse boşanma kararı aldığında seni dolandıramamış olsunlar. Senin yaşadıklarını yaşayan çoğu insan üzerine bir de dolandırılıyorÇalışmıyorum ama maddi sıkıntımız yok babam hemen işimi bulur sadece korkuyorum boşanmaktan sonra pişman olmaktan ama çok yoruldum artık
Aman diyeyim, evladın olunca sen aşık gibi bakma emi, sonra gelinin kıskanır falan.annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.
Başınıza gelmeden anlayamazsınız tabi sizde haklısınızAman diyeyim, evladın olunca sen aşık gibi bakma emi, sonra gelinin kıskanır falan.
Evlenebilmek için sınav şartı olmalı!
e evlenmeseymiş o zaman ne saçmaHiçbirşey yapmıyor ciddi rahatsızlıklarım var bu yaşta bu hastalık mı olur diyor her hastalığıma ama annesini özel hastanelere götürüyor özel ilaçlar getiriyor annesine yapmak zorunda tabiki ama beni hiç umursamıyor annesine gideceğimiz zaman nasıl mutlu oluyor şarkılar türküler eve geldiğimiz zaman ağzını bıçak açmıyor suratını asıp oturuyor
Kayınvalidenize gelin olarak değil kızı olarak yaklaşın bence bir süre sonra oğlum sana kıyar bana kıyamaz gibi söylemlerinide bırakır
o benim hem kocam hem arkadaşım hem oğlum"
keske benimde oglum denin esin gibi olsaydi imrendim tabiki esinide sevgisi saygisizlik rencide etmeden cünkü esin yeri ayridir annenin yeri ayridir birini birinden daha cok üstün degerli göstermek diger tarafin mutsuzluguna sebebiyet verir Evlilikte eslerin dengeyi bulmak kendilerinede geri dönecegi en tatli iyiliktirHiçbirşey yapmıyor ciddi rahatsızlıklarım var bu yaşta bu hastalık mı olur diyor her hastalığıma ama annesini özel hastanelere götürüyor özel ilaçlar getiriyor annesine yapmak zorunda tabiki ama beni hiç umursamıyor annesine gideceğimiz zaman nasıl mutlu oluyor şarkılar türküler eve geldiğimiz zaman ağzını bıçak açmıyor suratını asıp oturuyor
Evet haklısınız eşininizin tutumu çok kötü ve yanlış. Eşinizle bu konuda açık açık komuşun yoksa gitmek konusunda sıkıntı yapmam deyin belki yaptığının farkında değildir. Eşinizin size ve annesine karşı tutumu için bir psikolokla görüşebilir tabi kabul ederse.Eşimin oraya gidince benimle konuşmaması beni insan yerine koymaması birde gitmeye mecbur bıraktığı için gitmek istemiyorum doğal olarak
Bakın kv olarak yazıyorum.Burada imrendiğiniz kv hastalıklı bir kişilik.İmrenilecek bir durum yok ortada.Tam tersi kadın tedavilik bir kayınanne.keske benimde oglum denin esin gibi olsaydi imrendim tabiki esinide sevgisi saygisizlik rencide etmeden cünkü esin yeri ayridir annenin yeri ayridir birini birinden daha cok üstün degerli göstermek diger tarafin mutsuzluguna sebebiyet verir Evlilikte eslerin dengeyi bulmak kendilerinede geri dönecegi en tatli iyiliktir
keske yorumumu iyi okuma zahmetinde bulunsaydiniz ne yazdigimi anlardiniz yoksa bende sizinle ayni fikirdeyim evladim beni nekadar seviyorsa esinide sevsin saysin onlarin mutlulugu benimde mutlulugumdur cünküBakın kv olarak yazıyorum.Burada imrendiğiniz kv hastalıklı bir kişilik.İmrenilecek bir durum yok ortada.Tam tersi kadın tedavilik bir kayınanne.
Benim büyüklerimizden gördüğüm anneler babalar dozajında yeni evli gençlere destek olur.Onları sıkacak hareketlerden kaçar.Gidip gelme elbette olacak.Ama bunu böyle rutüne bağlatmak gittiğinde 3 gün kalmak falan devamlı olarak nedir.Bundan daha anlamsız bir şey olamaz.Ben zaten burada öyle ailevi ilişkiler okuyorum ki aklım almıyor.Ne anne ne kv ne de çevremden hiç görmedim.Kimse kusura bakmasın bu ilişkiler hastalıklı ilişkiler.Erkek çocuğu annesi olarak yazıyorum.
Gerçek mantıklı bir anne baba çocuğu evinde mutlu olsun sağlığı işi gücü yerinde olsun saygı sevgi çerçevesinde gidilsin gelinsin ister.
Erkek çocuk yetiştirmede inanılmaz yanlışlıklar var.Anneye bağımlı bir kişilik oluyor.Evlenince anneden kopamamak ne demek .Kreşe ana okuluna giden çocuk gibi.
Paylaşım sahibine şunları söylemek isterim.Eşinizi anne bağlı değil bağımlı yapmış.Bu ikisi de tedavi olmadan düzelmez benim görüşüm.Düzelmesi için annenin bu saatten sonra olgunlaşması lazım.Buradan okuduğum kv sizi rakip olarak ele almış kadın.Onun rakibi olmuşsunuz.Sizi böyle görüyor.Bu kadının bu bakışı değişirse ancak evliliğiniz yara almadan devam eder.
Çok gençsiniz bu kadını ve bu eşi idare etmeniz hiç kolay değil.Bir şansınız iyi bir aileniz var.
İyice bir düşünün.
Bu ikisi ya tedavi olacak bir uzman onlara bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyecek veya olmuyorsa önünüze bakacaksınız.
Ben olsam eşimi alırım karşıma
Evliliğimizin devamı geleceği senin elinde bundan sonra.İstersen bir uzmana sor doğru mu bu yaptıkların.İyi düşün taşın sana bir ay süre sonra bana cevabını ver dersin.Bir ayda izlersin baktın adam kadın aynı bu işe nokta koyarsın.
"keske benimde oglum denin esin gibi olsaydi imrendim"keske yorumumu iyi okuma zahmetinde bulunsaydiniz ne yazdigimi anlardiniz yoksa bende sizinle ayni fikirdeyim evladim beni nekadar seviyorsa esinide sevsin saysin onlarin mutlulugu benimde mutlulugumdur cünkü
Yoo kendisi de gayet sapkın biri olduğu için annesinin bu tip abes söylemlerinde bir sorun görmediği gibi gayet halinden memnun şekilde kabarıp duruyordu.Bu cümlenin saçmalığına oğlu da bir sey demedi mi
imrendim konusu annesine düskünlügü esine saygisizligini rencide edisini begenmedigimide özellikle belirtmistim vs eslerin ve anne arasindaki dengeyi mutlaka korumali kimse kimse icin kurban secilmemeli bu benim düsüncem okusaydiniz keske sasirmayin lütfen kim ister evladi esiyle kötü olsun isteyende zaten kötü ruhludur ancak"keske benimde oglum denin esin gibi olsaydi imrendim"
neye imrendiniz ..bunu okuyunca şaşırdım ben
yaza yaza ginaaa geldi okuyun hanimefendi neden hepsini okuyup ne demek istedigimi anlarsiniz"keske benimde oglum denin esin gibi olsaydi imrendim"
neye imrendiniz ..bunu okuyunca şaşırdım ben
ben sizi çok iyi anlıyorum tüm kalbimle bunu söylüyorumBen göstermesini istemiyorum kv eşim gösterdiği zaman kıskanıyor eşimde oraya gidince benimle konuşmuyor bile bu yüzden annem kıskanır diyor niye diye sorduğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?