Bıktım kaynanamdan kocamdan

Kız görmezden gel. Sen problem ettikçe kaynanan daha da hırslanıyor muhtemelen. Oğlum benim havalarında dolaşıyor. Inan sen az dişini sıksan bunu hiç problem etmiyor gibi davransan yavaş yavaş düzelir. Senden güç alıyor. Bazı kayinvalideler gelinleri kendilerine potansiyel rakip görüyor. Muhtemelen rahatsız olduğunu da anladı daha beter tahrik eder. Sen onlar mıç mıç dolanırken keyfin yerinde gibi davran. Başka seylerle ilgilen surat asma gül, telefonda takıl gör bakalım. Kocana da hiç oralı olma. Bırak naparsa yapsın. Tırtıklama adamı. Kavga ettikçe suçlu sen olursun, sinirlerine hakim olman lazım bildiğin kaynanan soğuk savaş açmış kuralına göre oyna sen de.az akıllı ol

Klasik evliliğe adapte olamamış erkek modeli. Sen dişini göster ilerde vazgeçer. Seni götürmez en azından

Çalışmıyorum ama maddi sıkıntımız yok babam hemen işimi bulur sadece korkuyorum boşanmaktan sonra pişman olmaktan ama çok yoruldum artık
Neyinden pişman olacaksın. Anne oğul arasında kara çalı (!) olamadığın için mi pişman olacaksın. Altınlarını falan verme bari, hiç değilse boşanma kararı aldığında seni dolandıramamış olsunlar. Senin yaşadıklarını yaşayan çoğu insan üzerine bir de dolandırılıyor

Bence hemen işe başlayın hem para biriktirirsiniz boşanmaya kararlıysanız hem de gitmemek için bir bahane olur. Kaynananız ne işin var senin de gel diyormuş. Cumartesi çalışılan bir iş olursa çalışıyorum gelemem dersiniz sadece haftaiçi çalışıyorsanız da evle ilgilenemedim temizlik,çamaşır işlerim var dersiniz. Bu durumda da eşiniz sizi bırakıp tek başına annesine gider mi onu bilemem.

Iki haftada bir gitme durumu kişiden kişiye göre değişir kesinlikle. Kadının çalışıp, çalışmaması, kayinvalidenin yaşı vs önemli etkenlerden. Mesela ben hafta içi çalışıyorum 2 haftayı geçince bizimkiler de söylenmeye başlıyorlar ama yapacak bir şey yok. Sınırlarımızı koymak zorundayız. Yoksa kaçta yattığın, kaçta kalktigin, evinin işi, alışverişi, hastaligin vs kimsenin umurunda olmuyor. Yeri geliyor 1 ay gitmiyoruz. Yeri geliyor haftada bir gidiyoruz. Kendi ailem uzak bir şehirde ve ben 6 aydır görmüyorum kalkıp da başka insanların dusuncesizligini takacak halim yok. Oğulları ne zaman isterse gider gelir, karışmak benim haddim değil. O da bana bir şey demez. Ama sizin kadar sorunlu bir kv olsa ayda bir gitmek bile bana zulüm gelirdi, sizi anlıyorum. Ki gerçekten kayinvalideniz size insan gibi davranmiyorsa iletişim kurmak zorunda değilsiniz.
Herkesin de dediği gibi önemli olan eş, sizin yasadiklariniz gerçekten çok kırıcı, bir eş nasil olur da o benim annem sen kim oluyorsun diyebiliyor aklim almıyor !

annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.
Aman diyeyim, evladın olunca sen aşık gibi bakma emi, sonra gelinin kıskanır falan.

Evlenebilmek için sınav şartı olmalı!

e evlenmeseymiş o zaman ne saçma
ilk yapacağını şey çocuk için korunmak olsun

sen git canım annene gidip 3 gün kalmak beni yoruyor anneme gideceğim ben deseniz ne yapar
döver mi söver mi?

bu arada o annenize gidiyor mu?

bide neden gitsin diyorsun gitmesin diyince ağzınızı açmıyor musunuz gerçekten
neden fişke sokuyorsun vs demiyor musunuz?

Kadin oğlum sana kıyar ama bana kıyamaz diyecek ama gelin dünyanın enayisi olduğu için yine de kizi olarak yaklaşıp kaynanasına her sey normal gibi davransin çünkü meleklik

Kayınvalidenize gelin olarak değil kızı olarak yaklaşın bence bir süre sonra oğlum sana kıyar bana kıyamaz gibi söylemlerinide bırakır

Bu cümlenin saçmalığına oğlu da bir sey demedi mi
o benim hem kocam hem arkadaşım hem oğlum"

keske benimde oglum denin esin gibi olsaydi imrendim tabiki esinide sevgisi saygisizlik rencide etmeden cünkü esin yeri ayridir annenin yeri ayridir birini birinden daha cok üstün degerli göstermek diger tarafin mutsuzluguna sebebiyet verir Evlilikte eslerin dengeyi bulmak kendilerinede geri dönecegi en tatli iyiliktir

Eşimin oraya gidince benimle konuşmaması beni insan yerine koymaması birde gitmeye mecbur bıraktığı için gitmek istemiyorum doğal olarak
Evet haklısınız eşininizin tutumu çok kötü ve yanlış. Eşinizle bu konuda açık açık komuşun yoksa gitmek konusunda sıkıntı yapmam deyin belki yaptığının farkında değildir. Eşinizin size ve annesine karşı tutumu için bir psikolokla görüşebilir tabi kabul ederse.

Bakın kv olarak yazıyorum.Burada imrendiğiniz kv hastalıklı bir kişilik.İmrenilecek bir durum yok ortada.Tam tersi kadın tedavilik bir kayınanne.
Benim büyüklerimizden gördüğüm anneler babalar dozajında yeni evli gençlere destek olur.Onları sıkacak hareketlerden kaçar.Gidip gelme elbette olacak.Ama bunu böyle rutüne bağlatmak gittiğinde 3 gün kalmak falan devamlı olarak nedir.Bundan daha anlamsız bir şey olamaz.Ben zaten burada öyle ailevi ilişkiler okuyorum ki aklım almıyor.Ne anne ne kv ne de çevremden hiç görmedim.Kimse kusura bakmasın bu ilişkiler hastalıklı ilişkiler.Erkek çocuğu annesi olarak yazıyorum.
Gerçek mantıklı bir anne baba çocuğu evinde mutlu olsun sağlığı işi gücü yerinde olsun saygı sevgi çerçevesinde gidilsin gelinsin ister.
Erkek çocuk yetiştirmede inanılmaz yanlışlıklar var.Anneye bağımlı bir kişilik oluyor.Evlenince anneden kopamamak ne demek .Kreşe ana okuluna giden çocuk gibi.
Paylaşım sahibine şunları söylemek isterim.Eşinizi anne bağlı değil bağımlı yapmış.Bu ikisi de tedavi olmadan düzelmez benim görüşüm.Düzelmesi için annenin bu saatten sonra olgunlaşması lazım.Buradan okuduğum kv sizi rakip olarak ele almış kadın.Onun rakibi olmuşsunuz.Sizi böyle görüyor.Bu kadının bu bakışı değişirse ancak evliliğiniz yara almadan devam eder.
Çok gençsiniz bu kadını ve bu eşi idare etmeniz hiç kolay değil.Bir şansınız iyi bir aileniz var.
İyice bir düşünün.
Bu ikisi ya tedavi olacak bir uzman onlara bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyecek veya olmuyorsa önünüze bakacaksınız.
Ben olsam eşimi alırım karşıma
Evliliğimizin devamı geleceği senin elinde bundan sonra.İstersen bir uzmana sor doğru mu bu yaptıkların.İyi düşün taşın sana bir ay süre sonra bana cevabını ver dersin.Bir ayda izlersin baktın adam kadın aynı bu işe nokta koyarsın.

keske yorumumu iyi okuma zahmetinde bulunsaydiniz ne yazdigimi anlardiniz yoksa bende sizinle ayni fikirdeyim evladim beni nekadar seviyorsa esinide sevsin saysin onlarin mutlulugu benimde mutlulugumdur cünkü

keske yorumumu iyi okuma zahmetinde bulunsaydiniz ne yazdigimi anlardiniz yoksa bende sizinle ayni fikirdeyim evladim beni nekadar seviyorsa esinide sevsin saysin onlarin mutlulugu benimde mutlulugumdur cünkü
"keske benimde oglum denin esin gibi olsaydi imrendim"
neye imrendiniz ..bunu okuyunca şaşırdım ben

Zaten iki haftaya bir gidiyormussunuz. Gayet normal bunda bir anormallik yok
Bir de insan evladına sevgi ve ask dolu bakar zaten nasıl bakacak başka. Bende dünyada en sevdiğim varlık olan çocuklarıma sevgi aşk dolu bakarım. Ne yani şimdi evladını seven analar sapıkmı gralıça?
Siz bariz kıskanıyorsun kvnizi

"keske benimde oglum denin esin gibi olsaydi imrendim"
neye imrendiniz ..bunu okuyunca şaşırdım ben
imrendim konusu annesine düskünlügü esine saygisizligini rencide edisini begenmedigimide özellikle belirtmistim vs eslerin ve anne arasindaki dengeyi mutlaka korumali kimse kimse icin kurban secilmemeli bu benim düsüncem okusaydiniz keske sasirmayin lütfen kim ister evladi esiyle kötü olsun isteyende zaten kötü ruhludur ancak

Ben göstermesini istemiyorum kv eşim gösterdiği zaman kıskanıyor eşimde oraya gidince benimle konuşmuyor bile bu yüzden annem kıskanır diyor niye diye sorduğumda
ben sizi çok iyi anlıyorum tüm kalbimle bunu söylüyorum
eşim annesi istediği icin boşanma davası açtı
evdeki böcek muamelesi görüyordum
hep iç içe mıc mıc
kabile gibi eşimin tarafı kayserililer
boşanıyorum
tam 1 aydır evde yok bugünle birlikte
ha onun öncesinde de evde olmazdı daha 5 aylık evliligimde annesinde gider kalırdı aramız iyiyken bile ki kaynanam bizi aynı yatakta yatırmıyordu

ikisini de sulalesini de hayatımdan sildim
oh mis kafam rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…