- Konu Sahibi kralice merve
-
İki haftada bir çok değil, burada evine sadece uyumaya gidebilen kadınlar var. Eşinizin size ilgisiliğine üzüldüğünüzü tatlı bir dille ona anlattınjz mı?Herkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir
!!,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
daha bir yıllık evlilikte iki haftaya bir gitmek normal mi üç gün kalıyoruz
Yok artıkSadece konu açmak istediğim için çok Kısa şekilde yazdım size şöyle anlatayım eşim onun yanında bana sevgi gösterirse kızıyor benim yanımda yapma diye
Eşim anneme gitmeme birşey demez niye demiyorsun gitmesin bize alışsın diyor,senden önce bana şunu alırdı bunu alırdı diyor,sana kıyar düşünmez ben annesiyim bana kıyamaz hiçbir zaman diyor.
Neden?Bende evlendiğim ilk günden beri her haftasonu gidiyorum 1-2 gece kalıp dönüyorum maalesef
Tabiki çoğu anne baba gururlanarak bakar evladına ama bir kardeşi daha var eşimin sadece eşime böyle benim suratıma bakmıyor konuşurken ona gülerek bakıyor bakışarak anlaşıyorlar eşime söyleyince de o benim kaç yıllık annem sen kimsin diyor
Evet eşimle konuştum sana mı soracağım istediğim zaman gelmek zorundasın az gidelim dedim o zaman annene sadece çaya uğrarsın kalamazsın dedi asla konuşulmuyor eşimle
Ben göstermesini istemiyorum kv eşim gösterdiği zaman kıskanıyor eşimde oraya gidince benimle konuşmuyor bile bu yüzden annem kıskanır diyor niye diye sorduğumda
14 yıldır evliyim, çok şükür iyi de giden bir evliliğim var. Yalnız şu yukarıda alıntılı olanları bunca yıl sonra eşim bana söylese boşarım.Eşim çok aşıktı bana ilk zamanlar çok güzeldi ta ki düğüne üç dört ay kala birden değişti adam şu anda asla beni dinlemiyor sesimi yükseltsem deliriyor ama kendi istediği gibi bağırıyor sürekli küçük şeylerden kavga ediyoruz ve her yerden engelliyor beni boşanmalı mıyım bilmiyorum daha o kadar çok şey var ki yaşadığım
Gerçekten üzüldüm de ki o zaman iki haftada bir sana iki haftada bir benim anneme gidelim benim eşim öyle pes ettiEvet evlenmeden öncede anneciydi ama evlendikten sonra daha da arttı tabiki evladına merhametle içtenlikle bakar ama ikisinin arasındaki ilişki çok farklı sen bilirsin sen zekisin paşam zeki oğlum sürekli pohpohluyor eşimi bu da onun hoşuna gidiyor demekki.daha bir yıllık evlilikte iki haftaya bir gitmek normal mi üç gün kalıyoruz birde,eşim mutlaka gideceğimizi gitmek zorunda olduğumu söylüyor annesine laf etmiyor ama bana herşeyde bağırıyor çağırıyor
Konun linkini atsana buraya, ayrıntılı okusun konu sahibi, buna çok ihtiacı var bence.Yaşamayan bilmez. Birbirine “aşık gibi” bakan sinir bozucu ana oğulları ben gayet iyi biliyorum eski evliliğimden. Anlatamazsın konu sahibi, bir kere birisi oradan girmiş mevzuya, “ne demek istiyorsun sen” diye, oradan çıkarmak zor daha.
Yapman gereken boşanmak, anacı adam düzelmez.
Seni kamdırmak için rol yapmış. Nişan düğün hazırlığı başlayıp iş ona göredönülmez noktaya gelince de gerçek yüzünü göstermeye başlamış. Klasik tuzağa düşmüşsün. Gençken anlaşılmıyor. Biz bakınca görüyoruz artıkBaşta böyle değildi düğüne üç dört ay kala böyle oldu evliliğin ilk zamanları da gitmeyelim dedim diye surat asıyordu sırf mutsuz olmayalım diye kabul ediyordum
Özel mesajdan konuştuk gönderdim canım, bence konu sahibi kurtarır kendini bunlardanKonun linkini atsana buraya, ayrıntılı okusun konu sahibi, buna çok ihtiacı var bence.
Seni kamdırmak için rol yapmış. Nişan düğün hazırlığı başlayıp iş ona göredönülmez noktaya gelince de gerçek yüzünü göstermeye başlamış. Klasik tuzağa düşmüşsün. Gençken anlaşılmıyor. Biz bakınca görüyoruz artık
İnşallah.Özel mesajdan konuştuk gönderdim canım, bence konu sahibi kurtarır kendini bunlardan
İş erkekte bitiyor. Benim şimdiki kaynanam da o niyette biri. Ama eşim izin vermiyor. Eski eşim beceriksiz bir ana bağımlısı olduğu için izin vermişti. Arta kalanlarımla yaşıyorlar şimdi eziklerİnşallah.
Ne çok oğlunu kocasının yerine koyan kadın varmış ya, hayretler içindeyim.
her şey anlattığınız gibiyse bence yol yakınken boşanmak bir seçenek, çünkü annesi hastalandığında dört dönüp sizin yüzünüze bakmıyorsa insanın incinmesi normal, tamam herkes çocuğunu sever, canını verir, çocukta anneyi sever ama abartılı sevgi gösterileri de insanın biraz eşten uzaklaşmasına sebep olabilir. araştırmada okumuştum, annesi ile bu tarz bir ilişki içinde olan erkeklerde cinsel problemler de fazlalaşıyor. Çünkü hala annesinin minik bebeği durumundan kurtulamamak libidoyu da etkiler, bir de sizin bulaşıkları yıkayıp onların diz dize yatması olayı da sinir bozucu bir durum. Annem kıskanır sana sevgi sözcükleri söyleyemem diyen adama ben hiç söyleme o zaman derim açıkçası. Ya klasiğin bir tık üstünde bir ana kuzusu sanırım eşiniz. Yaşınız da küçük hayat heba etmek zorunda değilsiniz.Eşim çok aşıktı bana ilk zamanlar çok güzeldi ta ki düğüne üç dört ay kala birden değişti adam şu anda asla beni dinlemiyor sesimi yükseltsem deliriyor ama kendi istediği gibi bağırıyor sürekli küçük şeylerden kavga ediyoruz ve her yerden engelliyor beni boşanmalı mıyım bilmiyorum daha o kadar çok şey var ki yaşadığım
Benim kaynanam benimle aynı şehirde olsa ben her hafta en az 1 kez giderim. Hem yemek yiyorsun hem vakit geçiriyorsun çok güzel bence. Neden 2 haftada bir gitmek sizi rahatsız ediyor? Öyle çok fazla bir görüşme değil. Eşinizin size ilgisiz annesine aşırı ilgili olması ayrı bir konu.Kayınvalidenizi severseniz ve bunu da hissettirirseniz inanın kötü bir insan değilse gayet iyi anlaşabilirsiniz. Senin annen benim annem meselesi yapmayın iki anne de sizin. Aynı şey eşiniz için de geçerliHerkese merhabalar,sizden fikir almaya çok ihtiyacım var.Ben 22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim eşimle aramızda 6 yaş var,severek evlendik ama evliliğin ilk ayından itibaren sürekli kaynanama gidiyoruz iki haftaya bir,eşim inanılmaz anneci tabi annesi de kocama aşık bildiğiniz konuşurken aşık gibi bakıyor bildiğiniz.Annesine verdiği değerin yarısını bile bana vermiyor annesi hastalanıyor başında bekliyor yemekler yapıyor ben hastayken iyisin iyisin diye gidip içerde televizyon izliyor,artık çok zoruma gidiyor bu durum eşim karısının olduğunun evlendiğinin farkında değil hala ve o annesi de neden sürekli geliyorsunuz evinizde zaman geçirin demiyor daha benim kendi anneme gitmeme laf ediyor sürekli onda kalacakmışım daha o kadar çok şey var ki anlatacak lütfen yardımcı olun bana napmalıyım
3 gün kalmanız biraz fazla ben kalmazdım, annemin evinde de kalmam. Kendi evim dışında kalmayı sevmiyorum. Eşinize her hafta gidelim ama kalmayalım diyebilirsiniz.Evet evlenmeden öncede anneciydi ama evlendikten sonra daha da arttı tabiki evladına merhametle içtenlikle bakar ama ikisinin arasındaki ilişki çok farklı sen bilirsin sen zekisin paşam zeki oğlum sürekli pohpohluyor eşimi bu da onun hoşuna gidiyor demekki.daha bir yıllık evlilikte iki haftaya bir gitmek normal mi üç gün kalıyoruz birde,eşim mutlaka gideceğimizi gitmek zorunda olduğumu söylüyor annesine laf etmiyor ama bana herşeyde bağırıyor çağırıyor
Eşiniz tam bir odun bu adamla sırf bu konuda değil genel hiçbir şey konuşulmaz sizi insan yerine koymuyor şu üsluba bakınEvet eşimle konuştum sana mı soracağım istediğim zaman gelmek zorundasın az gidelim dedim o zaman annene sadece çaya uğrarsın kalamazsın dedi asla konuşulmuyor eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?