• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım kv den

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
697
235
103
Bizim evin altı boşalıcak yakın zamanda. Eşim de dün akşam kaynanama aşağıdaki eve taşınıcam falan dedi kaynanam bağırmaya başladı en başta ömür boyu diye anlaştık ben izin vermiyorum çıkmicaksın ayrı eve bitti diye. Ama kaynanam nasıl bağırıyo anlataöam. Eşim de anne bağırma şimdi çıkar giderim dedi. Beni kaynanam bağırınca titreme tutuyo sinirden ağlamaya başladım. Eşim odaya geldi beni en yakın zmanda çıkarmicaksan boşanalım gitsin dedim ben dayanamıyorum dedim. En başta ömür boyu diye anlaştık evet ama en baştaki gibi kalmadı hiç bişi dedim. Eşime annenin dedikleri hoş değil dedim çünkü orda bana laf sokuyodu oda haklısın dedi. Bu arada çıköicaksak ayrı eve boşanalım dediğimde eşim onların da istediği bu dedi falan filan. Ne olur yargılamadan ne yapmam gerektiğini söyleyin bana. Sabah annemlere geldim şuan annemdeyim oturmya geldim. Rn başta bana çok iyi göründüler böyle olucağını tahmin etmedim ben söyleyin lütfen napim şu saatten sonra.

Bizim evin altı boşalıcak yakın zamanda. Eşim de dün akşam kaynanama aşağıdaki eve taşınıcam falan dedi kaynanam bağırmaya başladı en başta ömür boyu diye anlaştık ben izin vermiyorum çıkmicaksın ayrı eve bitti diye. Ama kaynanam nasıl bağırıyo anlataöam. Eşim de anne bağırma şimdi çıkar giderim dedi. Beni kaynanam bağırınca titreme tutuyo sinirden ağlamaya başladım. Eşim odaya geldi beni en yakın zmanda çıkarmicaksan boşanalım gitsin dedim ben dayanamıyorum dedim. En başta ömür boyu diye anlaştık evet ama en baştaki gibi kalmadı hiç bişi dedim. Eşime annenin dedikleri hoş değil dedim çünkü orda bana laf sokuyodu oda haklısın dedi. Bu arada çıköicaksak ayrı eve boşanalım dediğimde eşim onların da istediği bu dedi falan filan. Ne olur yargılamadan ne yapmam gerektiğini söyleyin bana. Sabah annemlere geldim şuan annemdeyim oturmya geldim. Rn başta bana çok iyi göründüler böyle olucağını tahmin etmedim ben söyleyin lütfen napim şu saatten sonra.
Eşine deki şu saatten sonra alt katta da oturmam uzak olacak

Kesinlikle kararindan donme bak esinde ikna olmus, hatta alt kattaki degilde mumkunse daha uzaktaki eve cik ama esinle sakin konus tatli dille ikna etmeyi dene ama kararindan vaz gecme
Benim kararım değil ki önemli olan eşimin kararı. Eşimle nasıl konuşmalıyım sizce.

Büyük konuşmak da istemiyorum ama asla gelinle falan oturmam .Bunlarda akıl yok.

Anlamadım ben.Huzursuzlukla beslenen insanlar bunlar.Başka türlüsü olamaz.

Diret vazgeçme kararından.Hangi devirdeyiz.Ev ev üstüne olur mu?

Çıkın kiraya gidin.
Sende çalış geçinin bir şekilde.
Ömür boyu beraber oturulacak diye sözleşme imzalanmış gibi edalara bürünen kaynanan mı yoksa başta iyilerdi diyerek bunu kabul eden sen mi daha ilginçsin bilemedim.
Annen babanla bile ömür boyu kalmıyorsun neden kv ile bir ömürlüğe söz verdin ki o sözü bir tek evlendiğin insana verirsin kvye değil.

Benim kararım değil ki önemli olan eşimin kararı. Eşimle nasıl konuşmalıyım sizce.
Olur mu oyle sey evlilikte ikinizin kararj esastir, iletisim nasil dersen esinle araniz nasildr ben esimle sakince tatli dille biraz kanina girerek konusunca hemen ikna olur, ben sert cikarsam o da sert cikar genelde, bakin kv njz bagirmis esiniz de bagirmis, esiniz zaten ayri eve cikma fikrini kafaya yatirmis gibi siz simdi guzelce kanina girn ikna olmazsa hic bir sekilde yuz vermeyjn kesin tavrinizi koyun...

Şart olarak boşanmayı sunduysaniz bari daha uzak bir yere çıkmayı teklif edin. Alt katta oturmak da bir tür beraber yaşamak çünkü.

İşte eşim önemli olan o kararlı olması lazım
Al eşini karşına sakin sakin konuş evliliğinin yıprandıgını anlat ama asla kararında vazgeçme kv böyle bağırarak sizi sindirmeye çalışıyo sen net olursan kararından vazgeçmeyecegini anlarsa zorda olsa olur

Olur mu oyle sey evlilikte ikinizin kararj esastir, iletisim nasil dersen esinle araniz nasildr ben esimle sakince tatli dille biraz kanina girerek konusunca hemen ikna olur, ben sert cikarsam o da sert cikar genelde, bakin kv njz bagirmis esiniz de bagirmis, esiniz zaten ayri eve cikma fikrini kafaya yatirmis gibi siz simdi guzelce kanina girn ikna olmazsa hic bir sekilde yuz vermeyjn kesin tavrinizi koyun...
Ya benim kaynnaam kalp tansiyon şeker hastası eşim ondan dolayı çekiniyorum dedi. Ki kadın haatalığıyla korkutuyo eşimi çok baskın bir karakter. Eşime tatlı dille söylemeye çalışayım bi bakalım ne olucak dua edin lütfen

Al eşini karşına sakin sakin konuş evliliğinin yıprandıgını anlat ama asla kararında vazgeçme kv böyle bağırarak sizi sindirmeye çalışıyo sen net olursan kararından vazgeçmeyecegini anlarsa zorda olsa olur
Kaynnamı görseniz çok baskın bir kadın eşim de onu dinlicek yine çünkü hastalıklarla korkutuyo

Alt katta olunca snaıyorsun kı herşey güzel olcak yanılıyorsun ..
Aynı mahalle bile olmasın hepsiini yaşadım . Aynı evde kaldım , aynı bına da kaldım , aynı mahallede kaldım . Hepsi aynı .
Ne zamanki bir cinnete gelip başka mahalleden ev aldım . Hafta 1 belki görürşüyoruz ..

1 yıldır kavga etmedık . :deli:

Back
X