Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim kaynnaam kalp tansiyon şeker hastası eşim ondan dolayı çekiniyorum dedi. Ki kadın haatalığıyla korkutuyo eşimi çok baskın bir karakter. Eşime tatlı dille söylemeye çalışayım bi bakalım ne olucak dua edin lütfen
İnattan ben en başta kabul ettim diye ben yaptırıyorum sanıyo. Alt katı da başkaları tuttu taşındılar bile. Millet ne der mantığı da var. Çok büyük konuşuyo çok anjiyo olucak bugünlerdeKararindan vazgecme ve mumkunse daha uzaga cikin bu olayi firsat bil. Simdi asagi oturursan omur boyu da ordan cikamazsin. Ayrica alt kata neden izin(!) vermiyor oglu ile mi uyuyor gece
Çok konuştum ama eşimde anlam veremediğim bi cesaretsizlik var. Cesaret edemiyo ailesinden dolayı. Nereye kadar varıcak bakalımeşinle tatlı bir koalisyon kurun, "biz iyiyiz ah şu annem olmasa"yı iyiceee anlasın. çünkü annenin müthiş bir gücü var "sütümü helal etmem" der biter. adam evden ayrılmasını annesine ihanet olarak görmemeli. annemi terketmiyorum evliliğimi kurtarıyorum. anneme yine desteğim ben diyebilmeli. siz de annesinin kişiliğine bi şey demeyin, ayrı evin huzur getireceğini, böylece sizin de daha sakin mutlu vs olacağınızı vurgulayın. Bu tartışmalardan dolayı üzüntülü vs olursa destekleyin. ama isteğinizi ertelemeyin.
Çok konuştum ama eşimde anlam veremediğim bi cesaretsizlik var. Cesaret edemiyo ailesinden dolayı. Nereye kadar varıcak bakalım
İnattan ben en başta kabul ettim diye ben yaptırıyorum sanıyo. Alt katı da başkaları tuttu taşındılar bile. Millet ne der mantığı da var. Çok büyük konuşuyo çok anjiyo olucak bugünlerde
Eşim de çok istiyo ama ailesinden ötürü cesaret edemiyo. Görseniz neler söylediklerini. Normal komuşma yok sen benim oğlumsun bizi yok sayıyosan git falan diyo off hayırlı bir şekilde çıksrız inşallahOlsun gelir gecer anjiyo olayindan oturu ustunu kapatmayin esin niyetlenmisken guzelce isle onu elalemi bosverin huzuruna bak
Millet ne der mantığı sadece inat uğrunaMillet tek başına ayrı eve çıkıyor şu kafalara bak ya. Aşağı kata inmeye bile çıldırıyor. Şaka gibi. Bu nasıl bağımlılıktır. Evlendirmeseymiş oğluşunu. Sinir oldum.
Eşim dr istiyo ama cesareti yok ailesinden dolayı bi görseniz nasıl bağırıyo kaynanam kayınbabam da kendni acındırıyo. Hastalıklarıyla falan sabrediyorum luan için ama ömür boyu duramayız böyle diye düşünüyorum. Kayannamdan çok soğudum ona elimden geldiğ kadar mesafeliyim.Eşin de durumun farkında ve ikna olmuşken ardına bakma istediği kadar yırtınsın. İnsanın kendi evindeki yuva huzuru ve mutluluğu hiç bir yerde olmaz . Eşine sımsıkı sarıl ve çıkıp gidin kendiniz için
Eşini o eve çıkmak için ikna et. Hatta ailene de söyle onlar da gerekeni eşine söylesinler. Yeter canım ne bu böyle kimse kimsenin hayatını zorlaştıramazBizim evin altı boşalıcak yakın zamanda. Eşim de dün akşam kaynanama aşağıdaki eve taşınıcam falan dedi kaynanam bağırmaya başladı en başta ömür boyu diye anlaştık ben izin vermiyorum çıkmicaksın ayrı eve bitti diye. Ama kaynanam nasıl bağırıyo anlataöam. Eşim de anne bağırma şimdi çıkar giderim dedi. Beni kaynanam bağırınca titreme tutuyo sinirden ağlamaya başladım. Eşim odaya geldi beni en yakın zmanda çıkarmicaksan boşanalım gitsin dedim ben dayanamıyorum dedim. En başta ömür boyu diye anlaştık evet ama en baştaki gibi kalmadı hiç bişi dedim. Eşime annenin dedikleri hoş değil dedim çünkü orda bana laf sokuyodu oda haklısın dedi. Bu arada çıköicaksak ayrı eve boşanalım dediğimde eşim onların da istediği bu dedi falan filan. Ne olur yargılamadan ne yapmam gerektiğini söyleyin bana. Sabah annemlere geldim şuan annemdeyim oturmya geldim. Rn başta bana çok iyi göründüler böyle olucağını tahmin etmedim ben söyleyin lütfen napim şu saatten sonra.
Çok konuştum ama eşimde anlam veremediğim bi cesaretsizlik var. Cesaret edemiyo ailesinden dolayı. Nereye kadar varıcak bakalım