• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım kv den

Bosanma deme bence eger boyle bir dusuncen yoksa...uygun bi dille tasinmanizin daha iyi olucagini soyle

Kararindan vazgecme ve mumkunse daha uzaga cikin bu olayi firsat bil. Simdi asagi oturursan omur boyu da ordan cikamazsin. Ayrica alt kata neden izin(!) vermiyor oglu ile mi uyuyor gece

Ya benim kaynnaam kalp tansiyon şeker hastası eşim ondan dolayı çekiniyorum dedi. Ki kadın haatalığıyla korkutuyo eşimi çok baskın bir karakter. Eşime tatlı dille söylemeye çalışayım bi bakalım ne olucak dua edin lütfen

esiniz boyle devam ederse ayni hastaliklar sizde de cikacak yakinda

alt kata bi inin de, nasilaa orda da huzur vermezler daha uzaga gider kurtarirsiniz evliliginizi

siz huyuna gidin altli ustlu de bir gibi ne var ki diye

yavas yavas ayirirsiniz herseyi, bu arada da kayinvalide durmayacagi icin siz hakli olmaya devam etceksiniz

Kararindan vazgecme ve mumkunse daha uzaga cikin bu olayi firsat bil. Simdi asagi oturursan omur boyu da ordan cikamazsin. Ayrica alt kata neden izin(!) vermiyor oglu ile mi uyuyor gece
İnattan ben en başta kabul ettim diye ben yaptırıyorum sanıyo. Alt katı da başkaları tuttu taşındılar bile. Millet ne der mantığı da var. Çok büyük konuşuyo çok anjiyo olucak bugünlerde

eşinle tatlı bir koalisyon kurun, "biz iyiyiz ah şu annem olmasa"yı iyiceee anlasın. çünkü annenin müthiş bir gücü var "sütümü helal etmem" der biter. adam evden ayrılmasını annesine ihanet olarak görmemeli. annemi terketmiyorum evliliğimi kurtarıyorum. anneme yine desteğim ben diyebilmeli. siz de annesinin kişiliğine bi şey demeyin, ayrı evin huzur getireceğini, böylece sizin de daha sakin mutlu vs olacağınızı vurgulayın. Bu tartışmalardan dolayı üzüntülü vs olursa destekleyin. ama isteğinizi ertelemeyin.

eşinle tatlı bir koalisyon kurun, "biz iyiyiz ah şu annem olmasa"yı iyiceee anlasın. çünkü annenin müthiş bir gücü var "sütümü helal etmem" der biter. adam evden ayrılmasını annesine ihanet olarak görmemeli. annemi terketmiyorum evliliğimi kurtarıyorum. anneme yine desteğim ben diyebilmeli. siz de annesinin kişiliğine bi şey demeyin, ayrı evin huzur getireceğini, böylece sizin de daha sakin mutlu vs olacağınızı vurgulayın. Bu tartışmalardan dolayı üzüntülü vs olursa destekleyin. ama isteğinizi ertelemeyin.
Çok konuştum ama eşimde anlam veremediğim bi cesaretsizlik var. Cesaret edemiyo ailesinden dolayı. Nereye kadar varıcak bakalım

Çok konuştum ama eşimde anlam veremediğim bi cesaretsizlik var. Cesaret edemiyo ailesinden dolayı. Nereye kadar varıcak bakalım

cunku kadinlar genelde kocasina yuvasina vs kiyamaz, aile daha dik durur ailenin her dedigini yapar koca. sizi de goz ardi eder. idare et gormezden gel haklisin dogru diyosunlarla oylar da oyalar....

siz rest cektiyseniz tam olarak uygulayin yarim birakirsaniz ayri eve gecmek tamamen hayal olur sizin icin

birlik dediysem eziyet cekerim demedim ben deyin

insan anasinin babasinin kahrini nazini cekemiyo yeri geliyo, onlar o rahatligi nerden bulmuslar ya. hayret bisey

İnattan ben en başta kabul ettim diye ben yaptırıyorum sanıyo. Alt katı da başkaları tuttu taşındılar bile. Millet ne der mantığı da var. Çok büyük konuşuyo çok anjiyo olucak bugünlerde

Olsun gelir gecer anjiyo olayindan oturu ustunu kapatmayin esin niyetlenmisken guzelce isle onu elalemi bosverin huzuruna bak

Millet tek başına ayrı eve çıkıyor şu kafalara bak ya. Aşağı kata inmeye bile çıldırıyor. Şaka gibi. Bu nasıl bağımlılıktır. Evlendirmeseymiş oğluşunu. Sinir oldum.

Eşiniz de ayrı eve çıkmak istiyor zaten siz niye boşanalım diyip eşinizi karşınıza aldınız ki tatlı tatlı konuşsaydınız keşke birazcık da duygu sömürüsü yeterdi bu olayların üstüne

Olsun gelir gecer anjiyo olayindan oturu ustunu kapatmayin esin niyetlenmisken guzelce isle onu elalemi bosverin huzuruna bak
Eşim de çok istiyo ama ailesinden ötürü cesaret edemiyo. Görseniz neler söylediklerini. Normal komuşma yok sen benim oğlumsun bizi yok sayıyosan git falan diyo off hayırlı bir şekilde çıksrız inşallah

Eşin de durumun farkında ve ikna olmuşken ardına bakma istediği kadar yırtınsın. İnsanın kendi evindeki yuva huzuru ve mutluluğu hiç bir yerde olmaz . Eşine sımsıkı sarıl ve çıkıp gidin kendiniz için

Millet tek başına ayrı eve çıkıyor şu kafalara bak ya. Aşağı kata inmeye bile çıldırıyor. Şaka gibi. Bu nasıl bağımlılıktır. Evlendirmeseymiş oğluşunu. Sinir oldum.
Millet ne der mantığı sadece inat uğruna
Eşimi tanıyorum her konuda çok sabırlıdır ama sabrı taşarsa kimse tutamaz onu biliyorum. Ailesi böyle yaparak elinde ttutucaklarını sanıyolar ama tutamazlar bence. Eşim normalde çok cesaretli biri ama ailesi gözünü öyle korkutuyo öyşe acıtasyon yapıyolar ki eşim de susup kalıyo. Bilmiyorum her şeyin hayırlsı diyorum sadece

Eşin de durumun farkında ve ikna olmuşken ardına bakma istediği kadar yırtınsın. İnsanın kendi evindeki yuva huzuru ve mutluluğu hiç bir yerde olmaz . Eşine sımsıkı sarıl ve çıkıp gidin kendiniz için
Eşim dr istiyo ama cesareti yok ailesinden dolayı bi görseniz nasıl bağırıyo kaynanam kayınbabam da kendni acındırıyo. Hastalıklarıyla falan sabrediyorum luan için ama ömür boyu duramayız böyle diye düşünüyorum. Kayannamdan çok soğudum ona elimden geldiğ kadar mesafeliyim.

Bizim evin altı boşalıcak yakın zamanda. Eşim de dün akşam kaynanama aşağıdaki eve taşınıcam falan dedi kaynanam bağırmaya başladı en başta ömür boyu diye anlaştık ben izin vermiyorum çıkmicaksın ayrı eve bitti diye. Ama kaynanam nasıl bağırıyo anlataöam. Eşim de anne bağırma şimdi çıkar giderim dedi. Beni kaynanam bağırınca titreme tutuyo sinirden ağlamaya başladım. Eşim odaya geldi beni en yakın zmanda çıkarmicaksan boşanalım gitsin dedim ben dayanamıyorum dedim. En başta ömür boyu diye anlaştık evet ama en baştaki gibi kalmadı hiç bişi dedim. Eşime annenin dedikleri hoş değil dedim çünkü orda bana laf sokuyodu oda haklısın dedi. Bu arada çıköicaksak ayrı eve boşanalım dediğimde eşim onların da istediği bu dedi falan filan. Ne olur yargılamadan ne yapmam gerektiğini söyleyin bana. Sabah annemlere geldim şuan annemdeyim oturmya geldim. Rn başta bana çok iyi göründüler böyle olucağını tahmin etmedim ben söyleyin lütfen napim şu saatten sonra.
Eşini o eve çıkmak için ikna et. Hatta ailene de söyle onlar da gerekeni eşine söylesinler. Yeter canım ne bu böyle kimse kimsenin hayatını zorlaştıramaz

Cesaretsiz çünkü en başta ayrı ev açacak kadar basireti yok. Kaç yaşına gelmiş hala ana babasının dizinin dibinde. Niye evleniyorsunuz şu tiplerle anlamıyorum ki.

E Elanur__ eski konularına baktım böyle bir ortamda çocuk mu yapmak istiyorsun sen şimdi? İnanamıyorum ya. Hadi cahillik dedin aynı eve evlenmeyi kabul ettin. Hiç mi yaşadıklarından ders çıkarmıyorsun?

Ömür boyu birlik oturmak mi ?
Kendini garantiye almış hanımefendi.Size de yazık...
Kararınızdan asla vazgeçmeyin.
Sırf bu yüzden bağı koparacaksa bırakın koparsın hem bir tasla iki kuş vurmuş olursun fena mi:halay:

Back
X