• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım kv den

Kocanı ikna olmuş zaten dahada durarsanız ya gercekten boşanırsınız yada iyice kv vs birbirinize düşman gibi zoraki şartlarla iletişim kurmaya bocalanır durursunuz taşının Kv isterse her yerini yırtsın bir evde huzur yoksa orada yaşanılmaz neden sormaya gerek duydunuzki herşey açık ve net lütfen konuş eşinle annesi istesede istemesede ayrı evde yaşamak hepimizin hayrına olacak kv herkese gelin ve oğlum ebedî yanımızda kalacak diy e atıp tutmuştur şimdi sizin gitmeniz onun sözde Karizmasını bozacaktır bunun için bu kadar feryat figan etmeleri eh birazda dedim dedik inat asabi yapısı vardır hepsi iç toplanınca öfke topu olmuş kurtulun taşının Kardeşim ÂLLAH Yâr ve yardımcımız olsun amin

Eşim de çok istiyo ama ailesinden ötürü cesaret edemiyo. Görseniz neler söylediklerini. Normal komuşma yok sen benim oğlumsun bizi yok sayıyosan git falan diyo off hayırlı bir şekilde çıksrız inşallah

Ya cok abartip vicdan yaptiriyorlar sanki ogullari terk ediyor hayret bir sey.

Benim anlamadigim evlerinde rahatca yasamak varken niye evde gelini oglunu istiyorlar.dusunuyorum da biz kvlere tasinmak istesek ne onlar ister ne biz.annemleri dusunuyorum asla ogullari gelinleriyle ayni evde rahat edemezler.ben bunun ozellikle istenmesine sasiyirum

Kocanı ikna olmuş zaten dahada durarsanız ya gercekten boşanırsınız yada iyice kv vs birbirinize düşman gibi zoraki şartlarla iletişim kurmaya bocalanır durursunuz taşının Kv isterse her yerini yırtsın bir evde huzur yoksa orada yaşanılmaz neden sormaya gerek duydunuzki herşey açık ve net lütfen konuş eşinle annesi istesede istemesede ayrı evde yaşamak hepimizin hayrına olacak kv herkese gelin ve oğlum ebedî yanımızda kalacak diy e atıp tutmuştur şimdi sizin gitmeniz onun sözde Karizmasını bozacaktır bunun için bu kadar feryat figan etmeleri eh birazda dedim dedik inat asabi yapısı vardır hepsi iç toplanınca öfke topu olmuş kurtulun taşının Kardeşim ÂLLAH Yâr ve yardımcımız olsun amin
Eşim ssanırım uygun zamanı kolluyo. Bide 80 mikayrlık bodrumda evler filan var arabamız var oda aynı fiyata denk geliyo takas gibi bişi düşünüyo rşim dua edin inşallah olur

E Elanur__ eski konularına baktım böyle bir ortamda çocuk mu yapmak istiyorsun sen şimdi? İnanamıyorum ya. Hadi cahillik dedin aynı eve evlenmeyi kabul ettin. Hiç mi yaşadıklarından ders çıkarmıyorsun?
Belki bana iyi gelir diye düşündüm olmadı bu aydans onra istemiyorum dicem çocuk için eşim zaten ısrar etmez istemezsem

boşanalım dicek kadar bişi yaşadıysanız bence evden tabikide ayrılın yani ayrı eve çıkın. ömür boyu beraber olcak olan siz ve eşinizsiniz, annesi sen eşin die 3 kişilik evlenmediniz herhaldee :) ayrılın eşini seviyosan boşanma lafını salla aşağıya taşının en mantıklısı

Eşim ssanırım uygun zamanı kolluyo. Bide 80 mikayrlık bodrumda evler filan var arabamız var oda aynı fiyata denk geliyo takas gibi bişi düşünüyo rşim dua edin inşallah olur
Dualarımız sizinle kardeşim Allah'ım seni ve çocuğunu korusun kimseye muhtaç etmesin hakkında herşeyin en güzelini hayırlısını versin amin

neymiş ayri ev bitti ona noluyor...
sen birlik mi oturuyordun?
böle ömür boyu kahri çekmeye degmez... psikolojin alt üst etmiş.

neymiş ayri ev bitti ona noluyor...
sen birlik mi oturuyordun?
böle ömür boyu kahri çekmeye degmez... psikolojin alt üst etmiş.
Ben 2 yılda aptallaştım resmen. Bekarken hiç öyle değildim şuan aptal gibiyim. Bazen o kadar çok bunalıyorum ki eşimi sevmeme rağmen bitiresim geliyo. Boşandıktan sonra belki acı çekicem ama hiç olmazsa stressiz olucam böyle her gün mutsuz stresli geçiyo günlerim. Kaynaanmın bağırışı gitmiyo kulaklarımdan. Eşim normalde çok güçlü ama onu da yıldırdılar. Kavgasız gürültüsüz çıkmak çok mu zor. Evet suç ben de ben en başta kabul etmemeliydim ama resmen kör olmuştum hiç bişi gözüm görmüyodu. Kaderim böylemiş diyorum. Yine halime şükretmeye çalışıyorum ama bazen o kadar bunalıyorum ki değersizlik insanı mahfediyo. Susuyorum kaynanam ne derse kısa cevaplar verip auauyorum soğudum çünkü normal bir şekilde sohbetini bile çekemiyorum kadının. O konuştuğu zman dinlemek istemiyorum onu soğuttu kendinden ya duymamazlıktan geliyorum ya da kısa cevaplar veriyorum. Odamda oturuyorum sürekli çünkü daha rahatım kafam rahat televizyonumu açıyorum kitabımı okuyorum kuranımı okuyorum. Duaya sarılıyorum düzelicek inşallah inanıyorum inanmak istiyorum. Yaptıkları eziyet o ları istemeyn biri ile zoraki oturmak için diretiyolar oğullarını resmen tehtit ediyolar falan filan uzar da gider ama buraya yazınca rahatlıyorum resmen kafamı boşaltıyorum bir nebze. Bu arada bazen ailemden herkesten nefret ediyorum kimseyi görmek istemiyorum duymak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum. Sabrediyorum sadece sabır

Allah Allah ömür boyu köle mi almış kendine. Kararınızdan sakın vazgeçmeyin. Hatta mümkünse yani eşinizin gözünü korkuttuysanız gerçekten başka ev bulun. Ama tatlı dillle de konuşun bir yandan. Ben evliliğimi yaşayamadım bu zaman kadar. Kendi yuvam kendi ocağım olsun istiyorum gibi ikan edici cümleler kurun. İnşAllah bir an önce kurtulursunuz. KV hafta sonu bir gece misafir ettim. Hala canım çok sıkkın. Sizi düşünemiyorum bile.

eğer geri adım atarsan istediğin olmaz
onlar huzursuzluk çıkarıyor diye nasıl siz geri adım atıyorsanız onlara da siz aynısını uygulayın
huzursuzluk çıkarmazsanız huzurunuz olmaz

Allah Allah ömür boyu köle mi almış kendine. Kararınızdan sakın vazgeçmeyin. Hatta mümkünse yani eşinizin gözünü korkuttuysanız gerçekten başka ev bulun. Ama tatlı dillle de konuşun bir yandan. Ben evliliğimi yaşayamadım bu zaman kadar. Kendi yuvam kendi ocağım olsun istiyorum gibi ikan edici cümleler kurun. İnşAllah bir an önce kurtulursunuz. KV hafta sonu bir gece misafir ettim. Hala canım çok sıkkın. Sizi düşünemiyorum bile.
Eşim gerçekten anlayışsız biri değil. Ama çocuğa ne yaptılarsa aşırı cesaretsiz ailesinden dolayı ben de cesaretsizliğini görüp boşanmak istiyorum. Çünkü her geçen gün soğuyorum her şeyden daha doğrusu soğutuyolar. Ben her gün suratlarını çekmek zorundayım eşime de bazen sinir oluyorum cesaretsiz olduğu için. Diyorum ki içimden akşam gelsin konuşucam bitsin bu evlilik zaten cesaret bile edemiyo ama eve gelince onu görünce unutuyorum. Güçlü olmam lazım sanırım gençliğimi heba etmek istemiyorum ne yalan söyliyim. Bide en nüyük korkum boşandıktan sonra insanlar bana kötü gözle bakar mı o korkum var. Eşim kararını veremiyo öu çocuk gibi ailesine sorup ailesi bağırınca neden geri çekiliyo ki bunu anlayamıyorum.

eğer geri adım atarsan istediğin olmaz
onlar huzursuzluk çıkarıyor diye nasıl siz geri adım atıyorsanız onlara da siz aynısını uygulayın
huzursuzluk çıkarmazsanız huzurunuz olmaz
Onlara göre zatrn ben suratsızım eşimi dr huzursuz ediyorum bunun lafını her fırsatta sokarlar. Onlara göre ben kötüyüm sabredemiyorum çok sinirliyim her şeyi bahane ediyorum

Eşim gerçekten anlayışsız biri değil. Ama çocuğa ne yaptılarsa aşırı cesaretsiz ailesinden dolayı ben de cesaretsizliğini görüp boşanmak istiyorum. Çünkü her geçen gün soğuyorum her şeyden daha doğrusu soğutuyolar. Ben her gün suratlarını çekmek zorundayım eşime de bazen sinir oluyorum cesaretsiz olduğu için. Diyorum ki içimden akşam gelsin konuşucam bitsin bu evlilik zaten cesaret bile edemiyo ama eve gelince onu görünce unutuyorum. Güçlü olmam lazım sanırım gençliğimi heba etmek istemiyorum ne yalan söyliyim. Bide en nüyük korkum boşandıktan sonra insanlar bana kötü gözle bakar mı o korkum var. Eşim kararını veremiyo öu çocuk gibi ailesine sorup ailesi bağırınca neden geri çekiliyo ki bunu anlayamıyorum.
Korkutun gözünü . Boşanmayı düşünmeyin bir kere madem seviyorsunuz bu fikirden uzaklaşın ama iyi bir korku verin. Ya çıkıcaz ayrı eve ya bu iş bitecek diyerek

Onlara göre zatrn ben suratsızım eşimi dr huzursuz ediyorum bunun lafını her fırsatta sokarlar. Onlara göre ben kötüyüm sabredemiyorum çok sinirliyim her şeyi bahane ediyorum

eğer evden ayrı ev diye çıkarsanız sözler verilince geri dönmeyin ev düzülünce geri dönün

valla bizim akraba kasabaya gelin gitti şehirden çok zorlandı alt katta güya ama aynı ev gibi yaşıyorlar artı kıza sürekli hakaret ediyordu kayınları köyden kız aldılar kız birkaç defa bağıra bağıra tartıştı sonunda da merkeze ev düzemeden gelmem dedi 6 aya yakın kız gelmedi şimdi merkezde oturuyor
bizim ki de hala aynı yerde kayınları kocaman oldu ama hala köpek gibi davranıyorlar

yani diyeceğim o ki gemileri yakmayınca olmuyor

bayılma numarasi yapın çok işe yarıyor bi tanıdığım evi ayırdı böyle yaparak hem de 1 ay gibi bi sürede .

Back
X