- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Mesele kadinlarin ne oldugu degil mesele benim nasil birisi oldugumu bildigi halde beni uzmesitam olarak nasıl bu kadınlar, eskort hesabı falan mı yoksa öyle kafede çarşıda pazarda kendi fotosunu koyan kadınlar mı?
Yok yeni actibi şeyi merak ettim eşinizin instagramında birlikte fotograflarınız var mı ?
ya şüphesiz orası öyle.Mesele kadinlarin ne oldugu degil mesele benim nasil birisi oldugumu bildigi halde beni uzmesi
Evet ozguvenimi yitirdim cunku o bakar sma bakmadim der ona olan guvenimi kaybettimya şüphesiz orası öyle.
ama ben de tanımadığım fakat, çok ilginç yerlere giden ya da çok güzel fotolar çeken erkekleri takip ediyorum, eğer sevgilim, ben kıskanıyorum tanımadığın adamları takip etme dese, kapris olarak algılar kabul etmem. ondan soruyorum.
ama bir orta yol bulmak zorundasınız bu kıskançlık konusunda 3 günde bir konu açıyorsun, sana da yazık. psikolojin darmaduman olmuş, bu adam senin özgüvenini baltalıyor.
Evet guvenmiyorum guvenimi yitirdim cok hata yapti bu sosyal medya yuzundentamam psikoloğa git demiyeyim ama şunu diyeyim: eşine güvenmiyorsun güvensen umursamazdın.
Bide diyorki sanki ben seni aldatiyorum aldatsam gizli yapardim oyle acik acik gostermezdim diyeyani neden sordun derseniz amacına uygun kullanıyor mu diye merak ettim eger sizle birlikte fotografları varsa bu sekilde kullanıyodur ama yok kendısını koyuyorsa sadece durum farklı . bir akrabamın esi bu sekilde aldattı kendını bekar göstererek allah korusun tabi her ihtimali dusundum . uzuldum durumunuza gercekten
Evet guvenmiyorum guvenimi yitirdim cok hata yapti bu sosyal medya yuzunden
Affedilmeyecek degil ama surekli kuzenime bakmisti veya faceden birilerine bakmisti sordugumda neden baktin diye bakmiyorum demisti ya insan bir bakar iki bakar hadi uc bakar diyelim her face actiginda ozellikle birilerini aratmaz kidaha önce benzer olaylar yaşadıysanız kızmakta haklısın nasıl hatalar yaptığını anlatmak ister misin? affedilmeyecek hatalar mı?
Bilmiyorum akli basina gelene kadar evi terk etmeyi düşünüyorum zaten git dedi banadasizi hiç sevmedigini düsünüyorsanız aslında çözüm belli de siz ne yapmayı dusunuyorsunuz bundan sonrası ıcın
Evet git dedi ben ona sapik muamelesi yapiyormusum cok kiskancmisim falan filangit mi dedi bir de. kırmak da istemiyorum sizi ama sorun sadece sosyal medya gibi durmuyo ben size gidin gitmeyin diyemem ama eşiniz git dediyse acık acık durmanız çok anlamlı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?