- 18 Eylül 2019
- 118
- 53
- 48
- Konu Sahibi Sessizperi123
-
Eşim de aynısı söyledi en son tartışmamız yine ablası yuzunden oldu anlat bana dedi saklama dediYüz verme kadınla yalnız kalma eşine en ufak her şeyi anlat gerekirse sürekli ses kaydı al insanın yuvasını yıkar bunlar
Haklısın dedi sen bana anlamalısın dedi artık tansiyon cıktı uzuntuden hasta olmamdan korkuyor hergun arıyor kv sabah aksam hic fark etmiyor ne yapsamda hatırlasam kendimi diyeEşin naptı bunlar karşısında asıl önemli olanı yazmamışsın
Belki ben yanliş anlıyorumdur diye sustum annesini kötülemek istemedim için dogrusu ama artık susmuyorumEşinize niye anlatmıyorsunuz onu anlamadım
evimiz ayrı hatta farklı shirdeyiz ben 2 görümcem aynı sehirdeyiz kv 1 görümcem de Baska yerde... ben böyle uzun süre gelecegini bilmiyordum geldi gitmediler bana sormadı bile mantık oglumun evi oldu şimdi geliyor bu hafta içinde yine belli degil bakalım ne kadar kalacak .. Eşim e gelince evet kendisi annesine ablasına babasını hatta karsesşine bisey söylemez onlara böyle yapmayın diyemez demez maalesefŞuan kayınvalide hala sizde kalmıyor değil mi? O kısmı anlamadım.
Bir de eşiniz sizi seviyordur, orasını bilemem ama annesinin gelip aylarca evinize demir atmasına, hamile halinizle sürekli hizmet etmenize, annesinin sizin hakkınızda ona laf etmesine nasıl izin veriyor? 2 yılda annesine doğru ayarı vermiş olması gerekmez miydi?
Sizin tutumunuz eşinize karşı net olmak, neleri yaşamak ya da yaşamamak istediğinizi aynen söylemek ve kayınvalideye de mesafeli olmak olmalı. 2 aylık evliydiniz, neden 4 ay kalmasına müsaade ettiniz mesela?
Eşinizle konuşun, öğrensin annesinin ne kadar kalacağını. Böyle plansız, belirsiz kalışlar beni geriyor deyin. Orası oğlunun evi olabilir de, oğlunun hayatı paylaştığı bir insan var artık, yalnız yaşamıyor, orası gelininin de evi.evimiz ayrı hatta farklı shirdeyiz ben 2 görümcem aynı sehirdeyiz kv 1 görümcem de Baska yerde... ben böyle uzun süre gelecegini bilmiyordum geldi gitmediler bana sormadı bile mantık oglumun evi oldu şimdi geliyor bu hafta içinde yine belli degil bakalım ne kadar kalacak .. Eşim e gelince evet kendisi annesine ablasına babasını hatta karsesşine bisey söylemez onlara böyle yapmayın diyemez demez maalesef
Sordum kendisi de bilmiyor ki tatilinde plan yapalım dedim Bi şok daha yaşadım annesini almak için evine gidecekmiş o derece sözlerini dinliyor otobüsle gelmiycek o kadar saat gidecek alıp gelecek bu olay ustune artık cogu seyi anlattım kendisine bazen o kadar daralıyorum KıEşinizle konuşun, öğrensin annesinin ne kadar kalacağını. Böyle plansız, belirsiz kalışlar beni geriyor deyin. Orası oğlunun evi olabilir de, oğlunun hayatı paylaştığı bir insan var artık, yalnız yaşamıyor, orası gelininin de evi.
Evet hata yaptım susarak konuştum eşimle ne yapayım annem diyo sen bana söyle diyo bu geldiklerinde eşimin yanında söylemeyi düşündüm Bi yanlışında bakalım ne olacakSusma hata olmuş onlar okadar üzerine gelirken sen susup resmen eyvallah demişsin iyce tepene çıkmışlar susma eşine düzgünce anlat tepkisini ölç tart eşinin tepkisi nası o çok önemli
Annesiyse annesi sizinle yaşamak zorundamı bari sizinle aynı yerde uyusun böyle şey olabilirmi tepkini koyEvet hata yaptım susarak konuştum eşimle ne yapayım annem diyo sen bana söyle diyo bu geldiklerinde eşimin yanında söylemeyi düşündüm Bi yanlışında bakalım ne olacak
Ailesi söz konusu olunca hayat duruyor beni hatta oglumu bile göremiyor hergün sabah aksam annesiyla konuşur ve mutlaka görüntülü konuşur cok aşırı baglı ailesine bazen bende düşünüyorum seviyorum seviyor ama aile olamadık diyeUzaktan bakınca ben sorunun aslında eşinizde olabileceğini düşündüm. O ayarlayacak bu dengeleri. Onun ailesi.eşiniz için de zor . Tabi sorunlu insanları idare etmek zor ama bir sınır koymalı eşiniz.
Ya da olanlardan çok da rahatsız olmuyor olabilir. Üzgünüm ama bana öyle geldi.
Cok yıprandım hayat doluydum eskiden artık yoruldum anlamıyor maalesef her fırsatta bizde sakin Bi kadın degil benimle son geldiğinde bisey bulamadı komsum yuzunden kavga cıkardı gitti kadınlara da mahcup oldumAnnesiyse annesi sizinle yaşamak zorundamı bari sizinle aynı yerde uyusun böyle şey olabilirmi tepkini koy
Ben böyle Bi aile görmedim saygı cercevesinde benim ailem saflık degil emin olun üniversite mezunuyum kimsenin gönlü kırılmasın derken kendi gönlüm paramparça olduYemişim ailesini valla. Ben ailemi bırakıp geldiysem beni el üstünde tutacak. Tutmuyorsa bende ona göre davranırım muhtemelen. Susmayacaksın kardeşim. Yeni gelinin evinde 4 ay kalmak ayıptır! O ev senin onu anlat alttan alttan. Saf olmayın yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?