bilemiyorum bilemiyorum bilemiyorum

Durum bıldırıyorum.. Yarın maalesef o gelmeyecek okula, bugun gördüm, hatta yanına oturdum ama aramızda çokça mesafe vardı. Selamlasma konuşma olmadı sadece bir ara göz göze gelir gibi olduk hemen cekmıs bulundum gözlerimi maalesefff..

Baksana ısteee anlamlı anlamlıı..... burda sana kızlar o kadar söyledıı sen yıne burnunun dıkıne gıdıyorsun bu gıdısle senden bır sey olmazzzzzz yarın öbür gün nişanı düğünü olur davet edilirsen sınıf arkadaşı olarak hıcc sasırmaaa sen bır sey başlayacaksa da başlamasına mani oluyorsun.. azıcık yakın davransan belkı o sana adım atacak.. ama nerdeeee ağır abi misali sanıyorsun kendini ama kendine yazık edıyorsun sadece..

Oh be özeleştirimi de yaptım..
Ama benım ıcın onun yan tarafına oturmak bile büyük bir şeydi.. En azından onu yaptım diyorum kendime.. Her ne kadar aramızdan tır geçecek kadar mesafe olsa da..

Yarın okula gelecegını ögrendimm cok heyecanllıyımm umarım karsılasırızz
Nerden öğrendiniz gelceni? Ortak bi arkadaşsa bence o konuşsun sizi farketmesini sağlasın tabi bu kişi güvenilirse. Bide merak ettim ne bölümü okuyosunuz?

Nerden öğrendiniz gelceni? Ortak bi arkadaşsa bence o konuşsun sizi farketmesini sağlasın tabi bu kişi güvenilirse. Bide merak ettim ne bölümü okuyosunuz?
Facede sınıfın grubu var orada konuşuyorlardı, tüm derslere girmiyor nedense bilmiyorum, 5 dersimiz var ortak,
nasipse öğretmenlik

Son düzenleyen: Moderatör:
duyy sesimiiii okypeteeeeeeeeee kilitleme konularımııııııııı

Son düzenleyen: Moderatör:
haklılar bir yöne..
bu arada ben kendı kendıme gelin güvey oldum muzık dınlerken bıle onunla ilgili hayallere dalıyorum şaştım kaldım bu kadar kısa sürede bu bağlılık nedir böyle

Normal cunku asik oldun . Bnde asik oldumda öyle salak gbi her an onu dusunurdum bi ara kafayı yiyom sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…