- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
Hahahaayna karsısında calısıp gıdecegım okula
Nerden öğrendiniz gelceni? Ortak bi arkadaşsa bence o konuşsun sizi farketmesini sağlasın tabi bu kişi güvenilirse. Bide merak ettim ne bölümü okuyosunuz?Yarın okula gelecegını ögrendimm cok heyecanllıyımm umarım karsılasırızz
Facede sınıfın grubu var orada konuşuyorlardı, tüm derslere girmiyor nedense bilmiyorum, 5 dersimiz var ortak,Nerden öğrendiniz gelceni? Ortak bi arkadaşsa bence o konuşsun sizi farketmesini sağlasın tabi bu kişi güvenilirse. Bide merak ettim ne bölümü okuyosunuz?
Grupta derslerle ilgili bir şeyler sor. Seni fark etsin,eklesin.Facede sınıfın grubu var orada konuşuyorlardı, tüm derslere girmiyor nedense bilmiyorum, 5 dersimiz var ortak,
nasipse öğretmenlik
Tatile giriyoruz cuma gunu, ıkıncı dönem ortak dersımız olursa soracağım bol bolGrupta derslerle ilgili bir şeyler sor. Seni fark etsin,eklesin.
aslen dediğin stratejı daha ıyı onun gelmesını beklemekneden bukadar ilgisini cekmek istiyorsun bellkide sen ona hic bakmazsan yüz vermezsen kendi kendine gelcek..
aslen dediğin stratejı daha ıyı onun gelmesını beklemek
cok doğru bunu her zaman çevremden test ederimtabi yinede senin bilecegin is sadece bi fikirdi ama kacan kovalanir üstüne düstügün zaman erkekler hem simariyor hemde kaciyor istemezmis gibi yapcaksin ki o seni kovalasin..
duyy sesimiiii okypeteeeeeeeeee kilitleme konularımııııııııı
haklılar bir yöne..Tek yere knu ac cnm bitane . Ard arda konu actgnda kitlnir
haklılar bir yöne..
bu arada ben kendı kendıme gelin güvey oldum muzık dınlerken bıle onunla ilgili hayallere dalıyorum şaştım kaldım bu kadar kısa sürede bu bağlılık nedir böyle
ben de su an o durumdayım kafayı yıyorum galıba acaba malum sahıs su halimi bilse görse ne düşünürdü hakkımda oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyNormal cunku asik oldun . Bnde asik oldumda öyle salak gbi her an onu dusunurdumbi ara kafayı yiyom sandim
ben de su an o durumdayım kafayı yıyorum galıba acaba malum sahıs su halimi bilse görse ne düşünürdü hakkımda oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy
aman aman o zaman bilmesin bir de hava mı cekecegizz canımmBi taraflari kalkardihavaya girerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?