bilemiyorum bilemiyorum bilemiyorum

Cok sacma geliyor bu tur sorular iki insanin konusmasi icin bahane olamaz sabah gunaydin dersin gordugun bir yabanciya bile bile gunaydin der gulumsersin insanliktir bu diger canlilardan farkimizdir gulumseyerek bir merhaba dersin sinavdan cikarsin sorularla ilgili soru sorarsin sinava girmeden once su konuda dahilmi dersin bunu anlayamadim yardimci olurmusunuz dersin en basiti telefonumun sarji bitti saat kac acaba dersin konu konuyu acar muhabbeti ilerletirsin. Durakta otobus beklerken bile insanlar birbirleriyle iletisim kurarken sizin ayni okulda oldugunuz birine merhaba diyememeniz garip dogrusu..

Onunla konusmayi dene ne kaybedersin ki farketmesini bekleyene kadarrr erkekler cesur kadinlara bayilir unutma

öyle değil işte, eger bu söyledikleriniz ciddi durumda olsa o an telefonumun sarjı bıtse ögrenırım saati sorarım ona hiç çekinmem, günaydın demedeki amaç günaydınsa derim, ama burda ona farklı gözle baktığımdan dolayı elime yüzüme bulaştırma ihtimalim var, duraktaki insana günaydın derken amac bellidir ya da duraktakı ınsanla muhabbet etsen bile o o anda kalır, yanı şöyle işin içine heyecan girince insanın duyguları da değişik bir hal alıyor çıkmaza yöneliyor, duraktakı ınsana bır sey hıssetmedıgın ıcın günaydın demen iyi günler demen saati sorman, otobüsün geciktiğinden yakınman kolaydır, ben her gun otobüse bındıgım bırcok vasıta değiştirdiğim için iyi biliyorum

Onunla konusmayi dene ne kaybedersin ki farketmesini bekleyene kadarrr erkekler cesur kadinlara bayilir unutma
korkum onu, karakterini tanımadığımdan dolayı, ona gider hoşlandığımdan bahsederım o da bana gönlünü verir, gel gör ki istediğim gibi biri çıkmaz sonra ben başlatıp ben bıtırırsem tuhaf olur, daha dün sevdiğini söyleyen sendin derse ki bana .. ben cok yönlü düşünen biriyim galiba ama bu özellik ne kadar ıyı ne kadar kötü bir özellik bu bilemiyorum

Denemekten ne cikar duse kalka dogrulari gercekleri gorup iyiyi kotuyu secmiyor muyuz ,..

tabi orası öyle de hiç seçmedim daha önceden tecrübe edindiğim bir durum yok ona göre davranayım

Bak simdi canim arkadasim yanina git selam ver bi yerde kahve falan icmeye teklif et bi bahane uydur sunla ilgili konuscam falan deeee gerisi gelir kendine guven yapabilirsin guzelsin sana hayir diyemez kendini motive et

Bak simdi canim arkadasim yanina git selam ver bi yerde kahve falan icmeye teklif et bi bahane uydur sunla ilgili konuscam falan deeee gerisi gelir kendine guven yapabilirsin guzelsin sana hayir diyemez kendini motive et
ben bunu hayatta yapamam ben daha bas basa bır erkekle cay içmiş değilim benım ıcın o kadar zor ki tanısaydınız benı anlardınız tavsıyelerınız ıcın cok sağ olun bu arada:):) bir de benım amaç onun bana teklif etmesi ben edemem o benı farketsın kendı gelsın konussun

Rica ederim canim o zaman en azindan yanindan gecerken sicak bi gulumseme firlat belki tanismaniza bi olanak dogar bunu yap bari

E sen hicbir adim atmiyosun ki farketsin.. Tum yollarini kapatmissin.
Peki cocuk sana bakiyor mi bir seyler seziyor musun??

Benimde kızım var. Şuan düsünmen gereken sınavların var. Hayatta önüne sen istemeden dahi çıkacak bürsürü erkek olacak geleceğine odaklan. Arzulayan değil arzulanan ol. Kızıma bunları söylerdim

E sen hicbir adim atmiyosun ki farketsin.. Tum yollarini kapatmissin.
Peki cocuk sana bakiyor mi bir seyler seziyor musun??
bu cok yenı aslında, yanı donem basından berı degıl, ben kendımı sezdıgım an buraya konu açtım, konudan sonra da cok sınırlı gördüm onu, 2 kere göz göze geldik ama yanlış anlasılcak bır göz göze gelmek degıl doğal olandan.. ben öyle bır sey yapayım kı o da dahıl kımse tarafından yanlış anlaşılmasın ama onun da aklında kalayım durumundan ıstıyorum

Canm anlamli bakislar aticaksin o zaman:)

evet tabı kı önce sınavlar, çalışırken buraya da bakıveriyorum bu iyi bir alışkanlık değil ama alışkanlık edinmişim

Annem de der bana bunlari :))) tabi derslerine bak demeyi birakti bu sene üni bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…