merhaba
degerli arkadaslar gecen acmis oldugum konuyu bazilariniz biliyor bana orada yardimci olan yorum yapan tum arkadaslara tekrar tesekkur ederim
gecen hersey tatliya baglandi derken bugun esimle kopma noktasina geldik
ben esimin beni aldattigindan ve beni artik sevmediginden supheleniyorum
zaten son zamanlardaki tavrida davranislarida soylediklerimi onaylar gibiydi
bugunku kavga nasil olduda buyudu anlayamadim.
cocugumuzun yaninda bagirmalar esyalari kirmalar kufur hakaret yapmadigi kalmadi
tum bu olanlara sebep ise kendisinin mail facebook gibi birtakim sosyal paylasim sitelerindeki sifrelerini degismesi
normalde hep bilirdim ara sira girip bakardim bugun erisemedim nedenini sordum ve kavga buyudu
sadece neden sifreni degistiriyorsun demem onu canavarlastirdi.
bana soyledigi ben anneme babama hesap vermezken sen bana hesap soramassin sen kim oluyorsun diye bagirdi
cok zoruma gitti .cocuk oldugu icin mumkun oldugunca sesimi yukseltmeden bagirip cagirmadan konusmaya calistim
nafile beni hic dinlemedi kendi sesinden baska ses duyulmuyordu.ben sakince cevap versemde konusmami hic istemiyordu
etrafa vurdu kirdi. ellerim ayaklarim tirtir titriyor. cok kotu oldum. guclu olucam diyorum kendi kendime
halen soktayim bilemiyorum dusuncelerim beni yiyip bitiriyor.
esyalarin toparlayip bavulu alip gitti . seni bosiyacam dedi giderkende.
ne oldu da boyle oldu anlamadim. soru bile sormama izin vermedi.iste emeklerimin fedakarliklarimin odulu....
mesaj atti yaziyor diyor ki beni affet baskasi var
ödül alırken,onu bugünlere getiren kişiyi yanında istememesinden belliydi.keşke ne olursa olsun o törene gitmiş olsaydın da oradakilere kendini gösterseydin.aslında giyin hazırlan al çocuğunu git işyerine,gerekirse yüzüne tükür ama oradakiler senin ne aklı başında ne hoş biri olduğunu görsünler ve itibarı da zedelensin
canım Allah kolaylık versin. eşinizin eşyaları atması,bağırıp çağırması sana olan öfkesini başka nesnelerden çıkarmasıdır. sana el kaldıramayacağını bildiği için gözdağı vermek için esyaları kırmış.merhaba
degerli arkadaslar gecen acmis oldugum konuyu bazilariniz biliyor bana orada yardimci olan yorum yapan tum arkadaslara tekrar tesekkur ederim
gecen hersey tatliya baglandi derken bugun esimle kopma noktasina geldik
ben esimin beni aldattigindan ve beni artik sevmediginden supheleniyorum
zaten son zamanlardaki tavrida davranislarida soylediklerimi onaylar gibiydi
bugunku kavga nasil olduda buyudu anlayamadim.
cocugumuzun yaninda bagirmalar esyalari kirmalar kufur hakaret yapmadigi kalmadi
tum bu olanlara sebep ise kendisinin mail facebook gibi birtakim sosyal paylasim sitelerindeki sifrelerini degismesi
normalde hep bilirdim ara sira girip bakardim bugun erisemedim nedenini sordum ve kavga buyudu
sadece neden sifreni degistiriyorsun demem onu canavarlastirdi.
bana soyledigi ben anneme babama hesap vermezken sen bana hesap soramassin sen kim oluyorsun diye bagirdi
cok zoruma gitti .cocuk oldugu icin mumkun oldugunca sesimi yukseltmeden bagirip cagirmadan konusmaya calistim
nafile beni hic dinlemedi kendi sesinden baska ses duyulmuyordu.ben sakince cevap versemde konusmami hic istemiyordu
etrafa vurdu kirdi. ellerim ayaklarim tirtir titriyor. cok kotu oldum. guclu olucam diyorum kendi kendime
halen soktayim bilemiyorum dusuncelerim beni yiyip bitiriyor.
esyalarin toparlayip bavulu alip gitti . seni bosiyacam dedi giderkende.
ne oldu da boyle oldu anlamadim. soru bile sormama izin vermedi.iste emeklerimin fedakarliklarimin odulu....
aklıma kötü şeyler gelio. o şimdi evden gitmiş ya nereye gitti sence?
icim bombos .bu kadar kolay olmamali olmamali bu kadar kolay.
sevgi neydi sevgi emekti.
birakip gitmek yuregi sizlamamak bu kadar kolay mi.
insanin gozunun onune guzel hatiralar gelirken kotu hatirlarin onlari silmesi bu kadar kolay mi.
cabalar emek vermeler yuvayi disi kus yapar demeler bu kadar kolaymiydi.
gururumu ayaklar altina almam bu kadar kolaymiydi.
gidince seni unuttum demek bu kadar kolaymi.
bitirmek bir kalemde silmek senin icin bu kadar kolaymiydi.
sevdin mi beni gercekten sevdinmi....
kaderimizde ayrilik var. cok baglanmamak lazimmis. benden ayrilmaya yemin mi ettin.gitmek bu kadar kolay mi.
iste 7 yilin ozeti bu kadar kolay.
ne kadar basitmis ne kadar ozmus hayat.
tek kisilik sevmeler baslamis yurekler cifte izin vermezmis.
hayat ikimizede daha guzel olucakmis.
itirafini yuzume yapamadi mesajiyla atmis. yuregim sizliyor .caliyor tum sarkilar bana caliyor ...
Bence olay konu sahibinin kapalı olması ya da eşinin onun orada sıkılacagını düşünmesi degil.
Tamamen eşinin kendini düşünmesinden kaynaklanıyor.
Çünkü eşi oraya giderse belki de farklı şeylere şahit olacaktı...
icim bombos .bu kadar kolay olmamali olmamali bu kadar kolay.
sevgi neydi sevgi emekti.
birakip gitmek yuregi sizlamamak bu kadar kolay mi.
insanin gozunun onune guzel hatiralar gelirken kotu hatirlarin onlari silmesi bu kadar kolay mi.
cabalar emek vermeler yuvayi disi kus yapar demeler bu kadar kolaymiydi.
gururumu ayaklar altina almam bu kadar kolaymiydi.
gidince seni unuttum demek bu kadar kolaymi.
bitirmek bir kalemde silmek senin icin bu kadar kolaymiydi.
sevdin mi beni gercekten sevdinmi....
kaderimizde ayrilik var. cok baglanmamak lazimmis. benden ayrilmaya yemin mi ettin.gitmek bu kadar kolay mi.
iste 7 yilin ozeti bu kadar kolay.
ne kadar basitmis ne kadar ozmus hayat.
tek kisilik sevmeler baslamis yurekler cifte izin vermezmis.
hayat ikimizede daha guzel olucakmis.
itirafini yuzume yapamadi mesajiyla atmis. yuregim sizliyor .caliyor tum sarkilar bana caliyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?