bilemiyorum sanirim bitiyor...

giderse gitsin peşine düşme arayıp sormada kendisi köpek gibi pişman olup geri döner zaten

Bu olayları okudukça çevremden gördükçe sanırım bundan sonra kimseye güvenemiyeceğiz arkadaşlar ömrümün sonuna kadar asla kimseyle evlenmiyeceğim bu ne ya insanlar mutlu olmak için evleniyor eğer evlilik bana mutsuzluk getirecekse hiç evlenmem daha iyi ...zaten evlilik sayıları giderek azalıyor boşanmalar da çoğalıyor herşey yalan olmuş bu hayatta ... sende bence üzülme arkadaşım kurtulduğuna sevin bekarlık sultanlıktır ....

ilk konunu okumuştum,yorum yaptım mı yapmadım mı bilemiyorum ama eşine çok kızmıştım.
fakat bu kadarınıda beklemiyordum.
bu iğrençliği yaptı ya Rabbim iki cihanda da hesabını sorsun.
Rabbim onu eğitim ve parayla imtihan etti ve kaybetti,
inşallah bunları geri elinden alarak kaybettiğini gördürsün.
ve sen....
umarım çok ama çok mutlu olursun.
bunu tüm kalbimle söylüyorum.
çok fedakarlık yapmışsın eşine.
inşallah Rabbim mükafatını fazla fazla 2 cihanda da versin sana ve evladına.
güçlü ol.
en başta onu kendi silahıyla vur.
eğitimini tamamla,kendin ve evladın için.
hayallerin olsun sadece yavrun ve kendine dair.
ve hiç pes etme.
bu kadar fedakarlıkla bir başkasına çok şey kazandırmış biri kendisinede kazandırır,hemde çok rahat.
üstüne basa basa söylüyorum;eşin bir gün pişman olup dönerse affetme!
yediği kaba tüküren insandan kimseye hayır gelmez.

mesaj atti yaziyor diyor ki beni affet baskasi var

nankörlüğün,ahlaksızlığın sınırı yok ki...
Çocuğunu düşün canım,boşanır donuna kadar alırsın o kadınla sürünüp,yalvararak döner.. Sakın sessizce kenara çekilme.. İnsan yerine bile koyma..direk avukat muhatap olsun ispatın var msj'da ortada zaten.

Yuva yıkanın yuvası olmaz!! Bu kadar büyük "ah" ın acısı ikisinden de en ağır şekilde çıkar inşallah..

Bence de iyi fikir. Madem o okurken sen calistin okumandan bile kistin. Git isyerine bagir cagir suratina da tukur. Elinde esinin mesaji da var seni aldattigina dair.

Yikildigini belli etme, sert bir tepki ver ki ne oldugunu sasirsin.

Uzuntunu kendinden degil, sana bunu yasatanlardan cikart

Son düzenleme:
ne söylicemi bilemiyorum çok üzüldüm onun sana yaptığını inşallah bulduğu kadında ona yapar vay d..mbük.

Son msjini okuyunca icim ciz etti..benim esimde bana 'seni onun icin biraktim,sevdim asik oldum..sende mutlu ol bende mutlu oluyum bundan sonra...o bana cok ilgi gosterdi sende bulamadigimi onda buldum'dedi...simdimi o cok mutsuz cocuk gibi kalmis bense herseyini aldim elinden ,kizimla gezip egleniyorum...sonlari kotu oluyor simdi boyle efelendigine bakma...rabbimin sinavi bu o kendi pisliginde bogulacak ve yine sen zaferle cikacaksin..o kaybetti
Amaaa sakin gurur yapma rezil et onu,herkese soyle yaptiklarini ve msjini silme ,ac davani neyi varsa al elinden...
Benim esim dediki ben yillarca calistim kazandim simdi bunlari bi elin adami gelecek yiyecek cok zoruma gidiyor..bende ona alis bunlara artik dedim...
Artik olsemde gam yemem

canım Allah kolaylık versin. eşinizin eşyaları atması,bağırıp çağırması sana olan öfkesini başka nesnelerden çıkarmasıdır. sana el kaldıramayacağını bildiği için gözdağı vermek için esyaları kırmış.
erkekler kendilerine güvenilmediğini öğrendiklerinde kızarlar.sen onun şifresini istemişsin o da sana kızmış. eğer bir açığı olmasaydı sana şifreyi verirdi. demek ki açığı var. benim eski nişanlım da böyleydi. hep yakalamaktan bıkmıştım.güven bir kere gidince tekrar geri gelmiyor. onu kazanmak isityorsan güven problemi olduğundan kazanmak çok zor. ama şunu söylimmm.o biraz zaman geçtikten sonra senden özür dileyecektir. ama şunu da unutma yapan hep yapar alışkanlık olduysa.

Son düzenleme:
diğer konunuzda da çok üzülmüştüm.

şimdi de...

ilahi adalet diye bir şey var.

bence de güçlü olun ama kendiniz için.

çocuğunuz için değil...( Elbet onun için de güçlü olmanız gerek, fakat esas kendiniz için güçlü olun)

yaşınız o kadar genç ki ve hayat bir o kadar uzun ve güzel...

en güzel günleri belki daha yaşamadınız bile.

lütfen artık bir şeyleri kendiniz için de yapın.

her kadının hayatta iki büyük sınaması oluyor. (İstisnalar kaideyi bozmaz )

biri eşi ile diğeri de evladı ile...

ikisi ile de hayatının bir noktasında mutlaka verdiğim emeklerin karşılığı böyle mi olacaktı noktasında bir serzeniş yaşanıyor...

o halde neymiş..Bağlanmamılıyız gereğinden fazla hiçbirşeye.

ister eş hatta radikal belki ama ister evlat olsun..

Bir eğitime katılmıştım.

kimsin sen diye soruyorlardı. Hayattaki kimliklerini 5 maddelik bir sıralama ile yazman isteniyordu.

1. sıraya anne, mühendis, evlat, satın alma müdürü vb gibi yazanlar o kadar çoktu ki.

kimse 1. maddeye ismini yazmıyordu...

Sen çok iyi niyetli birisisin ve haliyle oldukça vericisin.

bunda yanlış bir şey yok...sevgi paylaştıkça artar...ama hayattaki herkes senin gibi değilse çok üzülürsün.

Bu forumda biri yamıştı, tek bir halatla gemini limana bağlamayacaksın demişti.

ben yaptım bu hatayı ve yaklaşık 2 yıl önce de hatamı farkettim.

Hayata bizi bağlayan sadece sevdiğimiz 3-5 kişi olmamalı.

Onlar olmayınca ölüm acısına benzer acı yaşıyor insan..

senin bu olaydan çıkaracağın tek ders bu olsun.

eşine gelince.. Sadece kendini aldatıyor.

Allahından bulsun. Mesajla korka korka cevap yazıyor.

Allah yardımcın olsun

offff yaaaaaaaaaa çok üzüldüm(((((((

aranızda problemler ne kadar boyuttaydı bilmiyorum ama pislik adam çıkıp da yüzüne bile söyleyememiş mi. zaten face şifresini durup duruken değiştirmesi hakaret edip suç bastırmaya çalışmasından belliydi bi şeyler döndüğü. yine de son mesajına çok üzüldüm son zamanlarda seni çekici güzel bulmuyor muydu öyle sorunlarınız mı vardı canım? yani sen hissettin mi senden uzaklaşıp başkasına yöneldiğini?

çok merak ediyorum hande ne durumda acabaa (( emeginin karşılıgını çok feci almışşş yazık o erkegeee

Son zamanlarda bu face herseyin icine etti...Bunlari okudukca iyiki esim bilgisayardan anlamiyor teknoloji harikasindanmi beterindenmi diyim hep uzak duruyor daha hesap bile acmayi bilmiyor iyiki...yillardir bilgisayar var evde daha adam akilli kullandigini gormedim iyiki desenize uzak kalmis...birsey yapmak istese bile beni cagirir...cepten faceye girse hata yapar benim duzeltmemi ister bazen hic anlamiyorsun dedigimde buna harcadigim zamani isime evime cocuklarima harcarim der benim girmemi bile fazla istemiyor girsem offf sen saatlerdir ne yapiyorsun der kizar yada surat yapar....esinin evi terketmesi iyi olmamis beni dinlersen hic arayip sorma ustunede gitme...bazen sessizlik iyidir insan sakin kafayla kaldiginda daha iyi dusunebiliyor belki oda hata yaptigini anlacaktir....Benim esim turkiyeye gitti birkac gundur suan herseyin okadar farkindayimki yanlislarimin dogrularimin onsuz hic olamayacagimi meyersem hayatimin heryerinin kapkadigini farkettim...esim sehir disinda calisiyor ozaman bile farkedemiyordum nevarki sonucta hafta sonlari geliyor diyordum o tasinmamiz icin acele etsede ben cok taraftar degildim...hep bizi ozledigini dile getiriyordu simdi daha iyi anliyorum bugun fahta sonu ve esim yok kendimi bogulacak gibi hissediyorum onumuzdeki hafta gelecek simdi ben daha cok tasinmayi istiyorum...bazen insan kendisiyle basbasz kalmasi iyidir...birak oda biraz yanliz kalsin elbet oda benim gibi kari kocanin hergun yanyana kalmasini anlicaktir...elbet daha saglikli karar verecektir sen ustune gittikce odahada bogulacaktir....umarim hersey yoluna girer....birdahaki sefere ayrilik yaradi esim cok pisman oldu diye konu acarsin....dedigim gibi hic arama sorma pisman olursa zaten kendisi yaptigi hatanin farkina varacaktir....

Sakın omesajı silme mahkemede gösterilecek o mesaj varmı öyle mazlumun üstüne çıkmak suçunu gücünü kullanmak acımak yok artık.

Evet fazla tepki vermesınden belliymiş gideceği,küçük bir sebebi evden ayrılmaya bahane etmesi planlıymış... 7 yıllık evlilik diyorsun,yazık olmuş gerçekten,ama mecburen dik durmak zorundasın,çocuğun ve kendin için.Mesajlarını sakla ve davanı aç canım,hakkını ara.Zinadan dolayı aç davanı.
Yuva yıkanın da yuvası olmaz. Allah çıkarır onlardan. Ama bu saatten sonra ne yaparlarsa yapsınlar zaten,kimin umrunda...

herşeyin en güzeline layıksın

bırak ne hali varsa görsün ama affetme...

ölseydi en azından kalbinde temiz aşkının anılarıyla arada aklına gelip ağlayarak
arada unutarak,çocuğuna sarılarak yaşardın değil mi?
İşte dediğin gibi bu kadar kolay..
Allah bir ömür seni aratsın inşallah
herşeyi olsun da huzuru olmasın..
O başkası ona öyle bir boynuz taksın ki erkek olduğuna lanet etsin
Ben böyle şeref yoksunu adamlara daha beter laflar da ederdim ama burası yeri değil..
Çok üzüldüm Allah acını tez zamanda unutturacak güzellikler yaşatsın sana ve yavruna..

Hande;

Bir önceki konunda sana bunları yazmıştım.

Açık açık söyleyemememiştim, ama anlaman için ima etmeye çalışmıştım.

Egem abla da aynı fikirdeydi, anlıyordum ama kimse konduramamıştı sanırım...

İşte o yemekte senin bir şeylere şahit olacagını ya da birilerinden bir şeyler duyacagını biliyordu.
Seni o yemege o nedenle götürmek istemedi...

Yanılmayı isterdim, ama yanılmadım ...

Üzgünüm
Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…