bilemiyorum sanirim bitiyor...

Hande,

aldıgın karara çok sevindim, hem senin adına, hem de kızın adına...

Bundan sonra Allah sana hep mutlu günler yaşatsın inşallah...

hakkınızda hayırlısı olsun.. en doğrusunu yaptınız. hayat boyu şüphelerle, kırgınlık, öfkeyle kendinizi tüketeceğinize bitirin daha iyi. aldatma gibi birşeyin affı da olmamalı zaten. hele evliyken ve bir de zina düzeyine varan bir aldatma... Allah affetsin gerçekten, eşiniz hem bu dünyasını hem ahiretini yaktı. yok yere şeytana uyarak. şimdi dövünsün dursun, kaybettiklerini yanıp bir ömür pişman olsun...

Rabbim içine soğukluğu vermiş bile her geçen gün daha da çok vericek inş..
Oda yaptıklarının cezasını daha çook fazla çekicek inş..

Valla ben zaten kocana donmeyecegine inanmistim, o yuzden kararina sasirmadim. Kadina da dava ac.

Bu davalar sonuclansin, ondan sonra bakarsin kocan sana donmek istiyor mu? Istemiyor mu?

Yorumların çoğunu okudum. Kızlar çok akıllıca cevaplar vermişler sende dinlemişsin eşinin oyunlarına kanmamışsın çok sevindim.
Aynı kararlılıkta devam edersin inşallah. Bir arkadaşın yorumu çok güzeldi. Şu anda insanın gözü maddiyat görmez ama bir kaç sene sonra duygular gidipte tek mantık kalınca o zaman anlar insan yaptığı hatayı. Şimdi bütün kozlar sendeyken duygularına kapılma ve savaş inan ilerde çok rahat ediceksin..

Yine burda okuduğum yorumlarda bi hikaye vardı adam eşini sırf anlaşmalı boşanmak için geri dönmesi için yalvarmış yakarmış. Sonra hayatını mahfetmiş kızın.. Çok üzüldüm okurken gözlerim doldu
Allah kimsenin başına vermesin böyle olaylar..

İnşallah hakkında hayırlısı olur.. Aynı kararlılıkla devam etmen dileğiyle.. Kendine iyi bak.

helal olsun arkadasım işte güçlü br kadın daha. biz kadınlar okadar güçlüyüzki farkında olamıyoruz bazen. inan hersey daha guzel olacak biraz zor olacak ailen yanında olduktan sonra dahada kolay olacak ben eminim ayakları yere basan bir anne olacaksın. ondan donunu bile al bırakma hiçbirşey manevi tazminat davasıda aç.arkadasım Allah yardımcın olacaktır senin. Sen Allaha Bırak işini o herseyın hayırlısını verır. mevla görelim neyler neylerse güzel eyler...

Önceki konunuzda "yasi geciyor diye baba olsun dedim ustune birde evlat verdim." cümlenize takılı kalmıştım.

Adama ailesiniden çok emek verip, yuva sahibi meslek sahibi yapmışsınız.
Şimdi topluma eğitimli bir birey kazandırdınız, bundan sonraki enerjinizi evladınız için harcayın.
Kararlı duruşunuz için tebrik ederim, elinizden geleni fazlasıyla yapmışsınız içiniz rahat olsun.
Hak etmeyen adamlara ömür vermek kendine eziyet etmekten başka bir şey değil.

Haklarınızı sonuna kadar alın mutlaka.

çok zor bir zamanda çok mantıklı bir karar vermişsiniz, gerçekten tebrik ederim, inanıyorum kendinize de çocuğunuza da mutlu huzurlu bir gelecek hazırlıyorsunuz, dilerim bundan sonrasında her şey gönlünüzce olur ve çok mutlu olursunuz

sakın sakın 2 gunde neyin nesiymiş kesin bir şey planlıyorlar.şimdi düşünüm öyle bir şey oldugu zaman ancak olayı anlamak sakinleşmek 1 haftayı bulur.burda adam hemen ogreniyor ve kafasına dank ediyor.kalın kafalı erkekler için 2 gun çok kısa.

seni aptal yerine koyuyorlar.çulsuz bir adamı kabullenemedi metres anlaşılan

Handecim bu surecler boyle isliyor
Koca bir sevgili bulur,asktan gozu kor olur
Herseyini vermeye hazirdir yeterki sevgilisiyle kavussun
Sonra birileri akil verir
Carkeder o vaadettigi seylerin yarisini bile vermek istemez
Sonra kadin dava acar baktiki hakli,hersey gidecek ki hukuk aldatma konusunda cok hassas ozellikle kadin haklari konusunda
Cocukla tehdit eder
Olmadimi ben zaten pismanim,donucem,kafam karisikti,millet gaz verdi bla bla...
Ve kacinilmaz son ask gercekten biter
Kafa dank eder ama ortada ne yuva kalir ne kadin ne cocuk
Kadinda bitirmistir artik
Adamin neyi var neyi yok alinir
O pismsnligiyla vicdaniyla yanliz yasar
Kadin cocuguyla,aldiklariyla rahat mutlu bir hayat yasar

Hakedene hakkini vereceksin,kendi pisliklerinde bogulsunlar

Ama affedersen birdaha bukadar sansli olamassin,bukadar gozu donup bunlari yapan adam yine yine yapar
Hatta bukez daha tecrubelidir
Olanda bukez kadina olur

En dogru karari vermissin
Sakin donme hande kararindan

Allah yardimcin olsun

hande seni tebrik ederim,taviz verme
benimki, olayları bizzat yaşayan sensin, içimden çıkmıyor.
hele kayınvalidenin sarfettiği sözler...
bayanlığından utandım resmen

Hande yanıldığım için hiç bu kadar mutlu olmamıştım: ))
bir kez daha seni takdir ve tebrik ediyorum
asla zaaflarına yenilmedin ve doğru olanı yapıyorsun.
affetsen herşeyden önce kendinden nefret ederdin nasıl yaptım diye.
en aznından şimdi kendini olduğun gibi yani değerli göreceksin,
hayata yeniden daha güçlü başlayacaksın evladınla: ))
herşey gönlünce olsun

çok sevindim.

dualarım seninle

Hiçbir erkeğin yedekte başka bir bayan bulundurmadan ayrılabileceği ihtimaline inanmıyorum,demek ki güvendiği başka bir bayan var...
Bir "şifreni neden değiştirdin?" sorusuna bu kadar tepki vermesi de bunu ispatlar nitelikte,sanki eli kulağında bekliyormuş bir kavga ortamı yaratsam da pılımı pırtımı toplayıp gitsem diye
:44:

Sen ne dusunuyorsun Hande,bence pişman da olsa asla affetme utanmadan bır de kadını yakaladıgı
ıcın pişman oldugunu mu anlattı..Yanı senı sevdıgını anladıgından falan degıl..Ay bu erkekler ne
kadar salak yaaa...Sakın dönme Hande..Gıtsın o ıgrenc anasının evınde yasasın ,öyle etrafa döl
sacmakla baba olunmayacagını ve bır ...pu ıcın yuva dagıtılmayacagını ögrensın önce dersını
alsın ılaclarla uyuyacak duruma gelsın ..sonra belkı kendıne göre karar verırsın cnm..

Ben şahsen o kadının bunu yaptıgına da ınanıyorum,o kadın tam bıt yılan..Eşinin yuvasını
kendı yuvası bozulunca bozup planlarla hamıle kalan kadın esının parasının suyunu cekecegını
anladıgı anda baskasına da mesaj atar,hatta baskasının cocugunu da senın salak esıne
kakalar..Ben ınanıyorum nedense o kadının bunu yaptıgına,cunkı esın ıcın bosanmadıgı
da asıkar ..Bayagı yalancı bırı o kadın..Bir de anne olmus ama ınsan olamamıs ne yazık kı
cocukları kullanıyor cok ıgrenc bır kısılık ..Tam esıne layık..Bıelıkte yasasın onlar..Esın
hep boynuz atmasın,bıraz da boynuzlansın kı senın cektıklerını ceksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…