Senin sorunun cevabi burada yaziyor. Aldatma nedeniyle bosanma davasini geri cekersen, yan affedersen ikinci defa acamiyorsun
Davacı, zina yapan eşini affederse ne olur?
Dava hakkı ortadan kalkar, çünkü affeden tarafın dava hakkı yoktur (TMK. m: 161/III). Af, sarih (açık) ya da zımni (Örtülü) olabilir. Ama, affeden eşin mutlaka serbest iradesi sonucu olmalıdır.
Sen bilirsin. Iki gun seslerini cikarmayip, birbirlerine dusmeleri bana mantikli gelmedi. Eger kocanin sana geri donmesini kabul etmek gibi bir niyetin varsa, evlilik sozlesmesi hazirlattir. Ki kadina dava hakkindan da vazgecmis oluyorsun.
Ben senin yerinde olsam hayir derim Neden dersen yapilan evden cekip gitme degil, ortada bir cocuk var, uzun sureli bir iliski var, herkesin bu durumu olagan karsilasmasi var.
Once bosanirim, butun maddi isteklerimi alir, kadina da davayi acarim. Bu surecte de dinlenirim. Kocam beni seviyorsa zaten maddiyat ve kadina actigim dava koymaz, bosandiktan sonra tekrar evlenebiliriz.
tesekkur ederim allah razi olsun guzel dualariniz icin
birkac gun kendimi dinledim avukatimla gorustum bu yuzdende buraya yazamadim.
su an kendimden ve cocugumdan baska kimseyi dusunmuyorum.
birden nasil olduysa o adama karsi acayip sogudum
o kadar cok seviyordum ama simdi gozu hicbirseyi gormuyor.
geberse gitse umrumda degil
sanki hic tanimiyordum
hic onunla yasamadim
butun herseyi sildim kafamdan attim
yok bitti geri donusu yok...
merhaba hanimlar
esim pisman olmus mesaj ustune mesaj atiyor kac gundur.
neden pismansin kadin hamileymis dedim
kadinin bir baskasiyla gorustugunu yakalamis . kopekler gibi pisman. ilahi adalet hemen tecelli etti.
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cocugumun babasi diye baski yapiyorlar.
cok karisik hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?