bilemiyorum sanirim bitiyor...

handecim hayat senin hayatın kimse seni suçlayamaz biz sadece seni düşündüğümüz için ihtimalleri yazıyoruz sonuçta neye karar verdiysen buna saygı duymak zorundayız ama kandırılmanıda istemioruz lütfen bir hayat belirtisi göster ...

elmeyra umarim bunu yapmamistir.cok uzulurum ):

Böyle durumlarda insan olayın bütününü görmek istemez, ayrıntılarda boğulamaz. Kocası gitti ve geri geldi, onu seçti, bebeğini seçti... Onun için önemli olan şuanda bu.... Maalesef gerçekler perde kalkmaya başladıkça çıkacak ortaya

yorumunuz çok doğru ama azıcık aklı olan bir kadın bunun kendi zaferi olmadığını görür kocası handeyi seçmedi boynuzu yediğini anlayınca yolunu değiştirdi ayrıca okadınla yine birlikte olucaktır çünkü okadınla beklediği şeyi yine yaşayamadı fırsatını bulunca hop yine ona gidecektir sonuçta kadın hamile ve doğurucaktır artık aralarında bir bağda var kadın 4 yıl snra adamı yoldan çıkarmış şimdi elinde bide çocuk varken mi çıkarmayacak hasta oldu gel doğum günü gel sonra cinsel hayatları başlar yine şeytana uyup ara ara öteki çocuğuyla kalır büyük ihtimalle iki kapılı köpek gibi bir ona bir ona gidicektir ki bu cidden pişman olmuşsa birde handeyi kandırma durumu var ki en acısı ve yıkım getiricek olanı da kandırılmak bence acı ama gerçek olan bu

Maalesef bana da buluştular kabul etti eve gibi geliyor şimdiye 30 kere girer kafasının karışıklığı için sebep arardı haa belki okuyordur ama birtane destekçisi olmadığı için affettim demeye cesaret edemiyor.

Genede diliyoruzki inşallah affetmemiştir. Etrafında çocuğunun babası diye baskı yapan olduğu sürece zor dilerim bu durumda biz yanılırız başka çaremiz yok.

Bende üzülerek bekliyorum ve koşulsuz barıştı diye korkuyorum... Hande ve Hande nin durumundaki arkadaşlara ufak bir hatırlatma...Çocuğunun babası diye baskı yapanlar olacaktır tabi ki ama o babalık vazifesini önemsemesi ve unutmaması gereken anneler mi yoksa babalar mı ? Eşleriniz babalığı takmıyorken sizin bunu önemsemeniz gerekmiyor...Gerçekten yuva yıkmak kolay değil ama çocuğumun babası savunması yada baskısı bana çok ters geliyor...

Affetmek yeniden dönmek tabi ki bir seçenek...Ama yaşananlardan sonra kendinizi ve çocuğunuzu her anlamda güvende hissetmeden barışmak büyük bir hata olur... Üstelik de eğer birlikte olduğu bayan onu aldatmamış olsa size asla dönmeyecek bir insandan bahsediyoruz...(ki ben buna da inanmıyorum) İnşallah okuyorsundur ve gerekli önlemleri almadan adım atmazsın....

aldatan adamın aldatılmayı affedeceğine eminim. adamda sadakat duygusu olsa ve bunun değerini bilse zaten bunlar olmazdı. bence de affetti hande. ve kk da yazanlar görünce ne güzel akıllar verildiğini gördüm mesela affederse tekrar dava açamayacağını aynı sebepten bilmiyordum. ne iyi ki herkes yazmış bu hataya düşmez diyordum ama bence düştü. çok yazık bunları bilmediği için düşenler var bu hatalara düşünemeyenler var, ama eğer bunları bilmesine rağmen hande affettiyse gerçekten burda bu kadar dil döken insanın emeğine yazık.

ben de her gördüğümde bir haber vardır diye heyecenlanıyorum, kandırılmak ve aldatılmak çok üzücü şeyler kimse yaşamasın böyle üzüntülerle sınanmasın, sevdiğin insanı affetmek kolaydır zor olan unutabilmek eğer arkadaşımız bu yolu seçtiyse de umarım hepsini unutacak kadar mutlu olur ve eşi gerçekten pişmandır, ben de istiyorum eşinin ve o kadının yaşattıklarının bedelini ödemesini ama eminim ilahi adalet bir şekilde tecelli edecektir

Keşke unutmak diye birşey olsa hip. Keşke.

Hayat onun civcivv, bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya yaşasın görsün. Allah utandırmasın inş.

doğru söylüyorsun,biz ne dersek diyelim,neyi dilersek dileyelim yaşayacak olan hande.
biz burda bugün yazar yarın yazar,unuturuz belki,fakat bu yaşanmışlıklarla hergün yüzleşecek olan hande.
o musibeti yeterince yaşamıştı hande,o yüzen beklemiyordum açıkçası.
inşallah yanılan biz oluruz,hakkında hayırlısı olsun.

Bende üşenmeden tüm sayfaları okudum tek tek.O kadar içim yandı ki yaşamak zorunda kaldığın şeylere.
Şimdi senden af dileyen kişi için bu kadar kolay olmamalı yaşananların bedeli..Olmamalı Hande.

Bende arkadaşlara katılıyorum, %99 bu bir oyun.

Sakın oyuna gelme ama sakın.

Sana 2 sene renk vermeden yalan söyleyen, seni aldatan adam, bence sana 2 dakikada yine renk vermeden yalan söylemiş, seni oyuna getirmeye çalışıyor.

merhaba hanimlar

kusura bakmayin sizlere haber veremedim cok seyler yasandi.
daha mesajlarinizi yazdiklarinizi okumadim.simdi okuyacagim.
esimle barismadim. barisamadim icim almadi. tiksindim.
bu isin geri donusu yok artik.
hergun cicek gonderiyor. hediyeler yolluyor.hicbirsey istemiyorum.

açıkçası barışmamana çok sevindim hande,gelişmeleri çok merak ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…