Hande eşini affetti, onu affettigi icin de kendini affedemiyor suanda. Buraya yazdıgında karar vermişti affetmeye zaten.
Benim fikirlerim bunlar tabi ki....
malesef benimde aklımdan geçen bu...
Hande eşini affetti, onu affettigi icin de kendini affedemiyor suanda. Buraya yazdıgında karar vermişti affetmeye zaten.
Benim fikirlerim bunlar tabi ki....
elmeyra umarim bunu yapmamistir.cok uzulurum ):
Böyle durumlarda insan olayın bütününü görmek istemez, ayrıntılarda boğulamaz. Kocası gitti ve geri geldi, onu seçti, bebeğini seçti... Onun için önemli olan şuanda bu.... Maalesef gerçekler perde kalkmaya başladıkça çıkacak ortaya
Maalesef bana da buluştular kabul etti eve gibi geliyor şimdiye 30 kere girer kafasının karışıklığı için sebep arardı haa belki okuyordur ama birtane destekçisi olmadığı için affettim demeye cesaret edemiyor.
Genede diliyoruzki inşallah affetmemiştir. Etrafında çocuğunun babası diye baskı yapan olduğu sürece zor dilerim bu durumda biz yanılırız başka çaremiz yok.
Kocasi karsisina oturup itiraf etmis o kadini sevdigini falan anlatmis :S
Sevıyorsa ona gıtsın o zmn pıslık herıf ıtıraf etmıs bırde haa
ben de her gördüğümde bir haber vardır diye heyecenlanıyorum, kandırılmak ve aldatılmak çok üzücü şeyler kimse yaşamasın böyle üzüntülerle sınanmasın, sevdiğin insanı affetmek kolaydır zor olan unutabilmek eğer arkadaşımız bu yolu seçtiyse de umarım hepsini unutacak kadar mutlu olur ve eşi gerçekten pişmandır, ben de istiyorum eşinin ve o kadının yaşattıklarının bedelini ödemesini ama eminim ilahi adalet bir şekilde tecelli edecektir
Hayat onun civcivv, bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya yaşasın görsün. Allah utandırmasın inş.
merhaba hanimlar
esim pisman olmus mesaj ustune mesaj atiyor kac gundur.
neden pismansin kadin hamileymis dedim
kadinin bir baskasiyla gorustugunu yakalamis . kopekler gibi pisman. ilahi adalet hemen tecelli etti.
ben ne yapayim simdi.
kucagimi mi acayim ona.
cocugumun babasi diye baski yapiyorlar.
cok karisik hersey.
merhaba hanimlar
kusura bakmayin sizlere haber veremedim cok seyler yasandi.
daha mesajlarinizi yazdiklarinizi okumadim.simdi okuyacagim.
esimle barismadim. barisamadim icim almadi. tiksindim.
bu isin geri donusu yok artik.
hergun cicek gonderiyor. hediyeler yolluyor.hicbirsey istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?