merhaba hanimlar
maalesef esimle barismak durumunda kaldim
cunku 2 bebegime hamile oldugumu ogrendim cok uzgunum
cocuklarim icin affettim
merhaba hanimlar
maalesef esimle barismak durumunda kaldim
cunku 2 bebegime hamile oldugumu ogrendim cok uzgunum
cocuklarim icin affettim
bi ay oldu konu açılalı yeni mi öğrendiniz anlamadım ki :26:[/QUOTE
yeni sayilmaz 2 hafta kadar oluyor giripte yazmaya vaktim olmadi
o kadarda ilac aldim insallah saglikli olur
sen affettiysen zaten bize diyecek birşey kalmıyor.umarım pişman olmaz ya da daha kötü şeyler yaşamazsın.umarım eşin senin affına layık olur.
ilaç felan kullanıyorum sakinleştiricilerle ayakta kalıyorum diyordu.ben bir şey anlamadım
bi ay oldu konu açılalı yeni mi öğrendiniz anlamadım ki :26:
yeni sayilmaz 2 hafta kadar oluyor giripte yazmaya vaktim olmadi
o kadarda ilac aldim insallah saglikli olur
çok pişman olacaksın hande haberin olsun.
boşanman o çocuğu doğurmana engel miydi ki?
çocuklarım için devam edeceğim diyorsunda,
sevgi olmadan,güven olmadan o çocuklara ne verebileceksiniz?
çocuk sevgiyide,güvenide evinden,annesinden babasından öğrenir.
zannediyormusunki çok sağlıklı bir ortam olacak,herşey güllük gülistanlık olacak?
dayanabilecek misin kendinden ödün vermenin verdiği bu ezilmeyi bir ömür yaşamaya?
inanin cok kotuyum elim kolum baglandi ailem cevremdeki herkesin etkisiyle aldim bu karari mecbur hissettim kendimi
o kadinda hamile bende bu serefsizligi aklima geldikce kahroluyorum yapacak hicbirsey yok
benimle barismak istedi o kadinin cocugu babasiz buyusun benimkiler degil dusuncesindeyim
inanin cok kotuyum elim kolum baglandi ailem cevremdeki herkesin etkisiyle aldim bu karari mecbur hissettim kendimi
o kadinda hamile bende bu serefsizligi aklima geldikce kahroluyorum yapacak hicbirsey yok
benimle barismak istedi o kadinin cocugu babasiz buyusun benimkiler degil dusuncesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?