Bilerek mi yapıyor!?

Ya ben onun gibi ergen tavırlara giremiyorum maalesef. Bir daha bahsederse basacam tokatı.

bazen dil sürçmesi bile deli ederken sinirlenmen çok çok çok normal yani.. zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışıyor sanırım bide bundan mı hoşlanıyorsun dediğinde.. bir olur iki olur da daha da buna izin verme bence eğer devam ederse bırak gitsin bulunmaz hint kumaşı değil nasıl olsa

Biraz büyüyün açılın bu kadar kapalı kalmayın. Bir daha geldiğinde siz de gidin buluşun görüşün tanışın arkadaş olun. Sosyal olun biraz. Kızı tanımıyorsunuz etmiyorsunuz eski sevgili değil bir şey degil ne bu tepkiler.

Arkadaşlar sevgilimin biz ayrılık dönemindeyken bir tane kız arkadaşı olmuş. Ama arkadaş yani onun dediğine göre. Kızla fotoğrafları vardı telefonunda. Neyse benle ayrı iken dedim ses çıkarmadım. Bu kız ayrıca Samsun'da polis okulu okuyor. Öğretmenliği bırakıp gitmiş. Bende üniversiteden sonra Pomem kazandım ancak KPSS puanım iyi olduğu için atanirim diye eğitime gitmedim. Sevgilim arada bu kızdan bahsediyordu ben rahatsız olduğumu dile getirdim. Kız bir kere izne gelmiş sevgilim ve sevgilimin arkadaşı ile görüşmek istemiş. Ben izin vermemiştim. Yine de görüşmüş. Neyse ben polislik eğitimine gitmedim telefonda bununla alakalı konuşuyorduk dedi ki bak ben o Ayşe ,diyelim, Ayşe'ye dedim öğretmenliği bırakıp gitme pişman olursun yine de bıraktı gitti izinde pişman olmuştu vs dedi. Benim tepemin tası attı. Sanki bilerek yapıyor ya bunu söyledim diye bozuldu. artık hiç bir şeyi içimde tutmuyorum valla, elin kızının lafını bana etme dedim. Bir olayı daha anlatayım geçenlerde yanıma geldi bende bir tane kızın üzerindeki kazaği gösterdim çok moda diye. Hemen dedi Ayşe de hep bu tarz kazaklar giyiniyor moralim pert oldu ama yanıma geldi diye sesimi çıkarmadım. Sizce çok mu abartıyorum niye o kızdan bahsedip duruyor ya valla gece gece sinirlerim zıpladı. O böyle yaptıkça ben kendimi değersiz hissetmeye başladım. :KK43:
Not:. İyi bir kavgadan sonra sen hoşlanıyor musun bu kızdan dedim hemen sen bunu nasıl dersin diye bağırmaya başladı.
Aynı silahla vuracaksın

Biraz büyüyün açılın bu kadar kapalı kalmayın. Bir daha geldiğinde siz de gidin buluşun görüşün tanışın arkadaş olun. Sosyal olun biraz. Kızı tanımıyorsunuz etmiyorsunuz eski sevgili değil bir şey degil ne bu tepkiler.
Kapalı bir insan olduğumu düşünmüyorum benim de sosyal çevrem var erkek olan arkadaşlar var bahsediyorum ama gerekli yerde gerektiğinde. Yani durduk yere değil. Böyle birşey olsa eminim herkesin canı sıkılır. Zaten tanışmak da istedim ama burda değil.

İyi de sevgiliniz tutup siz ayrıyken görüştüğü kızın neden lafını yapıyor neden seceresini döküyor size ben anlamadım valla ayrıca gerçekten arkadaş olabilirler yoksa bu kadar rahat anlatmazdı sizde polislik okuluna girebilirsiniz diye anlatmış olabilir. Eğer özel bir durum olduysa size anlatması kızın herşeyini dökmesi hiç hoş değil kıskanmışsınız ama bence aralarında birşey olmamış yoksa erkekler bu kadar rahat anlatmaz saklamaya çalışırlar

İyi de sevgiliniz tutup siz ayrıyken görüştüğü kızın neden lafını yapıyor neden seceresini döküyor size ben anlamadım valla ayrıca gerçekten arkadaş olabilirler yoksa bu kadar rahat anlatmazdı sizde polislik okuluna girebilirsiniz diye anlatmış olabilir. Eğer özel bir durum olduysa size anlatması kızın herşeyini dökmesi hiç hoş değil kıskanmışsınız ama bence aralarında birşey olmamış yoksa erkekler bu kadar rahat anlatmaz saklamaya çalışırlar
Haklısınız ama neden diğer kız tanıdıkları değilde sürekli ondan bahsediyor. Neyse inşallah sizin dediğiniz gibidir.

Back
X