Bilerek mi yapıyor!?

Yok canım ne abartmasi. Siz ayriyken koşmuş hemen yeni kız arkadaş edinmiş onu abartmamissiniz da bu kadarcik şeyi mi abartacaksiniz. Laf yani sizinki de.
Bir sürü arkadaşı var neden onlardan bahsetmiyor da bu kız. Durduk yere kuruntu yapmıyorum ya.

Kazağa kadar çok önemsemedim açıkçası ama başka bir kızın giyim kuşamını bu kadar takip ediyorsa boşverin gitsin.

Çok şaşırdım ve sinirlendim.
Benim de üniversitedeyken bir sevgilim vardı. O da çıkardıkları dergi sebebiyle bir kızla tanıştı. Benim için sorun yok elbette görüşsün. Ama kizin adı sıkça sohbetlerimizde geçmeye başladı. Dergi bahanesiyle görüşmeler vs. Ama inanın o kızdan bahsederken gözlerinde gördüğüm hayranlığı aradan yıllar geçti hala hatırlıyorum. Elbette ayrıldık. Duyduğum kadarıyla kızın peşinden koştu ve kız istemedi. Sonra bana tekrar dönmeye çalıştı ama ne kıymeti vardı ki. Siz de kendinize eziyet etmeyin. Yetişkin bir erkeğin bunları düşünmeden hareket etmesi ve üstelik pervasızca davranması çok yakışıksız. Ayşe biter yarın başkası başlar. Değmez bu adamlara.

Benim de üniversitedeyken bir sevgilim vardı. O da çıkardıkları dergi sebebiyle bir kızla tanıştı. Benim için sorun yok elbette görüşsün. Ama kizin adı sıkça sohbetlerimizde geçmeye başladı. Dergi bahanesiyle görüşmeler vs. Ama inanın o kızdan bahsederken gözlerinde gördüğüm hayranlığı aradan yıllar geçti hala hatırlıyorum. Elbette ayrıldık. Duyduğum kadarıyla kızın peşinden koştu ve kız istemedi. Sonra bana tekrar dönmeye çalıştı ama ne kıymeti vardı ki. Siz de kendinize eziyet etmeyin. Yetişkin bir erkeğin bunları düşünmeden hareket etmesi ve üstelik pervasızca davranması çok yakışıksız. Ayşe biter yarın başkası başlar. Değmez bu adamlara.
Zaten kafamda kurdum bir daha bahsi geçerse kalkıp gideceğim. Yeter ya bu kadar da olmaz.

Suçlu psikolojisi, üstte çıkmak için bağırmak.

Aklı Ayşe de göndersene aysenin yanına bu odunu.

Uzun süredir mi sevgilisiniz? Bence kısa süreyse ayrıl ya. Şimdiden başka kızlar başka kız için seni üzmesine hep lafını etmesi falan zor ve yıpratıcı böyle devam eder bu

Bana da bilerek yapıyor gibi geldi.Bence araya biraz mesafe koyun anlasın kırgınlığınızı

Back
X