- 13 Ağustos 2016
- 2.613
- 5.592
- 158
Sevgilisi değil de arkadaşı gibi biri. Yine de aşırı rahatsız oluyorum.Bir erkeğin eski sevgilisinden bahsetmesi hiç normal değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilisi değil de arkadaşı gibi biri. Yine de aşırı rahatsız oluyorum.Bir erkeğin eski sevgilisinden bahsetmesi hiç normal değil
"Evet hoşlanıyorum" diyecek hali yoktu herhalde.Bugün aradım söyledim herşeyi. Hoşlanıyor musun dedim bunu bana nasıl söylersin dedi bir sürü kıyamet koptu.
Yok ya istemsizce bahsediyor eminim bunaBir insan surekli bir insandan bahsediyorsa ondan hoslaniyordur ve istemsizce bahsediyordur. Ozellikle şu kazak ornegin cok manidar. Tabi kiskandirmak icin de yapiyor olabilir ancak o zaman daha dalga gecer vari olurdu.
Kız zaten başka bir.sehirde okuyordu ama polis olması ona koymuş olabilir.bence gayet açık kız aklında kalmış. bence kızın gitmesini istemiyordu .eğer kalsaydı arkadaşlıkları normal arkadaşlıktan çıkacaktı. ama kız gittiği için sadece arkadaş olarak kaldığını söylüyor. ona gitme dedim demesi bu yüzden. üzgünüm ama sevgilinin aklı o kızda kalmış. yoksa bahsetmezdi .
Kız zaten başka bir.sehirde okuyordu ama polis olması ona koymuş olabilir.
Çünkü ben polisliği kazanınca gitmemi hiç istemedi. Kendisi AVM'de sabit bir işte çalışıyor. Evlenince falan polisler çok tayin görüyor bizim için sorun olur demişti. E şimdi o kızda polis olacak.polis olması neden koysun anlayamadım
aklı ayșe de ondan... Bu arada sevgilin tam bir ergenArkadaşlar sevgilimin biz ayrılık dönemindeyken bir tane kız arkadaşı olmuş. Ama arkadaş yani onun dediğine göre. Kızla fotoğrafları vardı telefonunda. Neyse benle ayrı iken dedim ses çıkarmadım. Bu kız ayrıca Samsun'da polis okulu okuyor. Öğretmenliği bırakıp gitmiş. Bende üniversiteden sonra Pomem kazandım ancak KPSS puanım iyi olduğu için atanirim diye eğitime gitmedim. Sevgilim arada bu kızdan bahsediyordu ben rahatsız olduğumu dile getirdim. Kız bir kere izne gelmiş sevgilim ve sevgilimin arkadaşı ile görüşmek istemiş. Ben izin vermemiştim. Yine de görüşmüş. Neyse ben polislik eğitimine gitmedim telefonda bununla alakalı konuşuyorduk dedi ki bak ben o Ayşe ,diyelim, Ayşe'ye dedim öğretmenliği bırakıp gitme pişman olursun yine de bıraktı gitti izinde pişman olmuştu vs dedi. Benim tepemin tası attı. Sanki bilerek yapıyor ya bunu söyledim diye bozuldu. artık hiç bir şeyi içimde tutmuyorum valla, elin kızının lafını bana etme dedim. Bir olayı daha anlatayım geçenlerde yanıma geldi bende bir tane kızın üzerindeki kazaği gösterdim çok moda diye. Hemen dedi Ayşe de hep bu tarz kazaklar giyiniyor moralim pert oldu ama yanıma geldi diye sesimi çıkarmadım. Sizce çok mu abartıyorum niye o kızdan bahsedip duruyor ya valla gece gece sinirlerim zıpladı. O böyle yaptıkça ben kendimi değersiz hissetmeye başladım.![]()
Çünkü ben polisliği kazanınca gitmemi hiç istemedi. Kendisi AVM'de sabit bir işte çalışıyor. Evlenince falan polisler çok tayin görüyor bizim için sorun olur demişti. E şimdi o kızda polis olacak.
Yani eğer o kızda gözü varsa o kızın polis olup gitmesi zoruna gitmiştir diyorumİyi de o kız arkadaşı siz sevgilisiziniz ne alaka?
Zannetmiyorum kaç kere ayrılma teşebbüsünde bulundum yalvar yakar geri barıştık. İstemsizce bahsediyor kızdan.Senın AyrılmaAyrılman icin yapıyor ama beceremiyor :/
Pekı bu sözünü unutma cnm :/ gönlünce olsnZannetmiyorum kaç kere ayrılma teşebbüsünde bulundum yalvar yakar geri barıştık. İstemsizce bahsediyor kızdan.
Maalesef acı gerçek hoşlanıyor.Bilerek yaptığını düşünmedim ama bu durumda da istemsizce bahsediyor ise hoşlanma beğenme olasılığı yüksek