bileziklerinizi naptiniz kizlar

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kizlar biseyi merak ettim de. Biz dugunde rakilan ne varsa herseyi bozdurduk ev almak icin.. geriye bi tek alyansim kaldi.. bazen Üzüldüğüm oluyo neden bilmiyorum bende anlamadim ama yazin dugunlerde fln hani annem bilezikleri takman lazimdi diyo ben hic sevmem. Bana biraz gereksiz geliyo bilezik zaten takamam gibi geliyor.. sizce yeni gelinin kolu dolu mu olmali boyle bisey mi var.. bos olsa ayip mi.
Bu arada abiye elbiseleeim hic bole bise kaldirmaz sanmıyorum

Bikezikleri sevmem .
Kelepçe seklinde bir tane olabilir ama sevmiyorum ben .
En mantiklisini yapmissiniz bence .
Eğer durumumuz el veriyorsa altin iki uç tane bileklik alin.
O daha hoş .

bende sevmiyorum hiç bilezik takmayı ama bi tane var kendim beğenmiştim sözde takılan ara sıra takarım. düğündeki bilezikler kalmadı bizde de çok şükür ev aldık peşinat gibi kullandık zaten bikaçına kaynanam el atmıştı küçük altınlarla birlikte onda kaldı Allah razı olsun bizi o altınları napıcaz derdinden kurtardı :) aman sağlık olsun da napıcaz altını ya bende bi tek set ve bilezik var alyans dışında
huzurun olsun bunlar boş şeyler canım bence

benim de kaynanam, onlara gittiğimde takmamı ister,
bana biraz gösteriş meraklılığı gibi geliyor bu durum
ben takmak istemem,
düğünler de takmak için, hoş bileklikler var, onlardan alabilirsin...

Bende bilezik sevmem onun yerine ; bozdurup kelepçe tarzı almayı düşünüyorum

çoğu gelinin öyle oluyor malesef bir tek alyansı kalıyo ama olsun durumunuz iyi olduğunda alırısnız

Bende sevmiyorum öyle
görmemişler gibi altın dolu kolları..
Hiç sevmem gösteriş meraklısıda değilim..
Birazını bozdurduk biz borca harca ama
anlamı benim için önemli olanları bozdurmadım..
Sırf hatırası var diye yeri gelir takarım diye
ama sevmiyorum öyle bilezik takmayı işte..

en güzeli bi kenarda durcağına bak ev için bozdurmuşsun ne güzel... maddi olanakların yeterli olduğunda şöle özel günlerde takabilceğin şık bir kelepçe yada fantezi bilezik alırsın ya da ayarı uygun altın bi set alırsın taşlı onu takarsın şıkır şıkır bi yere gittiğinde .. en mantıklısı amaaan öle adet de yok üstelik bence gelinin kolu dolu olur diye sen takılma en mantıklı hareketi yuvan için yapmışın zaten.. hakkında hayırlısı

bana da ayıp gibi geliyor görmemiş gibi kolları doldurmak bir kelepçe takmak en zarifidir

Çoğunu hemen bozdurduk ve borçlarımızı ödedik ( ev eşyası , düğün vs...borçları ) Kalanlarda zaman içinde yandı bitti kül oldu

biz de sattık ev peşinatı oldu üstünede kredi çektik takmayı sevmiyosan takmazsın bana görgüsüzlüğün daniskası gibi geliyo açıkçası şıngır mıngır bilezik takmak bunu annemede söylüyorum güne gider boğazlı kazağın üstüne kolye takar misal yahu kazak boğazlı normalde kolye içinde kalacak takmasanda olur o ne öyle diyorum herkes takıyo diye al işte annem bile böyle, ama biz yeni nesil olarak bildiğimiz gibi yaşamayı öğrenmeliyiz bence

bana da ayıp gibi geliyor görmemiş gibi kolları doldurmak bir kelepçe takmak en zarifidir

katılıyorum canım onların mantığı yatırım zaten onca bileziğin arka arkaya takılması özel günlerde olursa olur bi ( sevenlere takanlara saygı duyuyorum ) ama benim tarzım değil..özel hediyelerim vardır onları takarım hiç yokdan kıyafetime uygun... şu zaman da en güzel yatırım işçiliksiz bilezik alıyorsan yastık altı yapcan zor günlerinde bak nasıl dolduruyor eksik gedik ne varsa

sadece bileziklerimi ev almak için saklıyorum koluma takıp hiç gezmedim sevmiyorum ben kendimde..

Çoğunu hemen bozdurduk ve borçlarımızı ödedik ( ev eşyası , düğün vs...borçları ) Kalanlarda zaman içinde yandı bitti kül oldu

aus ... kül olup gittikten sonra su olup inek içip dağada kaçtı mı öyle bi şey vardı yaaa gerçekten zamanla eriyor zaten mühim olan toplu altının varsa mantıklı şeylere harcamak ev gibi araba gibi ( yada allah vermesin kaza bela gibi )

huu öyle mi diyorsun

benımde tarzım değil ama altın kolye bileklik yüzük küpe falan severim

zaten borçları kapatmak için o takılanların yarısı

O ineği bir bulsam zaten canım

Evet eğer bozdurup borç ödemeseydik , bende o zaman ev gibi bir yatırım için ön ödemede kullanırdım .

en güzelini yapmışsın sıkma tatlı canınımartta ablam evlenecek bende düşündüm bileziklerimizi sattık şimdi ne takıcam diye sonra amann kredim kapanmış elalemin ne dediğini mi düşünürüm ben

Hele bir evleneyim , altın bozdururken ki yüz ifademde oluşan o tatlı tebessümü sizlerle paylaşmazsam bende Jag değilim.. !

Ne var ne yok bozdururum ben , çünkü altına karşı alerjim var , tenime altın değmeye dursun.Kaşıntı basıyor beni kaşıntı..

huu öyle mi diyorsun

benımde tarzım değil ama altın kolye bileklik yüzük küpe falan severim

zaten borçları kapatmak için o takılanların yarısı

gayet tabi canım konu sahbi de hiç üzülmesin gelir yeri dolar bi gün.. borcun olmasın tasan olmasın eşinle başka ne isterki insan...

O ineği bir bulsam zaten canım

Evet eğer bozdurup borç ödemeseydik , bende o zaman ev gibi bir yatırım için ön ödemede kullanırdım .

benimkilerde su olup ineğe gitme yolunda da bizim inek araba sürmek istiyo sanırım arabaya doğru kaçıyo bizde aşkımla araba almak istiyozda gerçi düğün borçlarımız anca haziranda bitiyor ... sen de en mantıklısını yapmışın ablacım

düğünde bilezik takılacak diye bişey mi var ben netten falan 5e 10a takı setleri alıyorum değişik değişik takıyorum valla ayy millet bana züğürt mü diyodur ki

hahhh işte beklenen yorum ... alkışlıyorum canım

bence şöleee bişey olcak '' '' bazı kişilerde altın bazılarında gümüş .. çok berbat alerji oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…