- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kizlar biseyi merak ettim de. Biz dugunde rakilan ne varsa herseyi bozdurduk ev almak icin.. geriye bi tek alyansim kaldi.. bazen Üzüldüğüm oluyo neden bilmiyorum bende anlamadim ama yazin dugunlerde fln hani annem bilezikleri takman lazimdi diyo ben hic sevmem. Bana biraz gereksiz geliyo bilezik zaten takamam gibi geliyor.. sizce yeni gelinin kolu dolu mu olmali boyle bisey mi var.. bos olsa ayip mi.
Bu arada abiye elbiseleeim hic bole bise kaldirmaz sanmıyorum
en güzeli bi kenarda durcağına bak ev için bozdurmuşsun ne güzel... maddi olanakların yeterli olduğunda şöle özel günlerde takabilceğin şık bir kelepçe yada fantezi bilezik alırsın ya da ayarı uygun altın bi set alırsın taşlı onu takarsın şıkır şıkır bi yere gittiğinde .. en mantıklısıamaaan öle adet de yok üstelik bence gelinin kolu dolu olur diye sen takılma en mantıklı hareketi yuvan için yapmışın zaten.. hakkında hayırlısı
Kizlar biseyi merak ettim de. Biz dugunde rakilan ne varsa herseyi bozdurduk ev almak icin.. geriye bi tek alyansim kaldi.. bazen Üzüldüğüm oluyo neden bilmiyorum bende anlamadim ama yazin dugunlerde fln hani annem bilezikleri takman lazimdi diyo ben hic sevmem. Bana biraz gereksiz geliyo bilezik zaten takamam gibi geliyor.. sizce yeni gelinin kolu dolu mu olmali boyle bisey mi var.. bos olsa ayip mi.
Bu arada abiye elbiseleeim hic bole bise kaldirmaz sanmıyorum
bana da ayıp gibi geliyor görmemiş gibi kolları doldurmak bir kelepçe takmak en zarifidir
Çoğunu hemen bozdurduk ve borçlarımızı ödedik ( ev eşyası , düğün vs...borçları) Kalanlarda zaman içinde yandı bitti kül oldu
katılıyorum canımonların mantığı yatırım zaten onca bileziğin arka arkaya takılması özel günlerde olursa olur bi ( sevenlere takanlara saygı duyuyorum ) ama benim tarzım değil..özel hediyelerim vardır onları takarım hiç yokdan kıyafetime uygun... şu zaman da en güzel yatırım işçiliksiz bilezik alıyorsan yastık altı yapcan zor günlerinde bak nasıl dolduruyor eksik gedik ne varsa
aus ... kül olup gittikten sonra su olup inek içip dağada kaçtı mıöyle bi şey vardı yaaa gerçekten zamanla eriyor zaten mühim olan toplu altının varsa mantıklı şeylere harcamak ev gibi araba gibi ( yada allah vermesin kaza bela gibi )
huu öyle mi diyorsun
benımde tarzım değil ama altın kolye bileklik yüzük küpe falan severim
zaten borçları kapatmak için o takılanların yarısı
O ineği bir bulsam zaten canım
Evet eğer bozdurup borç ödemeseydik , bende o zaman ev gibi bir yatırım için ön ödemede kullanırdım .
en güzelini yapmışsın sıkma tatlı canınımartta ablam evlenecek bende düşündüm bileziklerimizi sattık şimdi ne takıcam diye sonra amann kredim kapanmış elalemin ne dediğini mi düşünürüm ben
Hele bir evleneyim , altın bozdururken ki yüz ifademde oluşan o tatlı tebessümü sizlerle paylaşmazsam bende Jag değilim.. !
Ne var ne yok bozdururum ben , çünkü altına karşı alerjim var , tenime altın değmeye dursun.Kaşıntı basıyor beni kaşıntı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?