- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
düğünde bilezik takılacak diye bişey mi var ben netten falan 5e 10a takı setleri alıyorum değişik değişik takıyorum valla ayy millet bana züğürt mü diyodur ki
hahhh işte beklenen yorum ... alkışlıyorum canım
bence şöleee bişey olcak '''' bazı kişilerde altın bazılarında gümüş .. çok berbat alerji oluyolar
Çok küçükken altın bilezik almışlardı.Çok iyi hatırlıyorum..
O zamanlar tabi bu alerjinin farkında bile değildik.Koluma takıyorum , her yerim ama her yerim kaşınıyor . Kızarıyor..
Küpe takınca kulaklrımı yırtıyordum kaşımaktan..
O gün bu gündür altın takmam , etmem ..
Altın alırım, altın takana ''hayır almam'' demem , ama kenara köşeye koyar gerektiğinde borç harç için veya keyif için bozdururum.. Keyif derken ( tatil amaçlı canım )
Benim için aralarında para toplayıp yakında bir çeyrek takacaklar yakama
Yok sevmiyorum diyorum , hadi hadi olsa takarsın diyorlar ya , boğmaya ramak kalıyor
Kizlar biseyi merak ettim de. Biz dugunde rakilan ne varsa herseyi bozdurduk ev almak icin.. geriye bi tek alyansim kaldi.. bazen Üzüldüğüm oluyo neden bilmiyorum bende anlamadim ama yazin dugunlerde fln hani annem bilezikleri takman lazimdi diyo ben hic sevmem. Bana biraz gereksiz geliyo bilezik zaten takamam gibi geliyor.. sizce yeni gelinin kolu dolu mu olmali boyle bisey mi var.. bos olsa ayip mi.
Bu arada abiye elbiseleeim hic bole bise kaldirmaz sanmıyorum
Canim bencede oyle .. evin borcu iki sene sonra bitecek o zaman esim sana alirim daha guzellerini dedi :))Bikezikleri sevmem .
Kelepçe seklinde bir tane olabilir ama sevmiyorum ben .
En mantiklisini yapmissiniz bence .
Eğer durumumuz el veriyorsa altin iki uç tane bileklik alin.
O daha hoş .
Aynen bizde siIn gibi yaptik pesinat olarak kullandik ama cok guldum kaynananin hareket inebende sevmiyorum hiç bilezik takmayı ama bi tane var kendim beğenmiştim sözde takılan ara sıra takarım. düğündeki bilezikler kalmadı bizde de çok şükür ev aldık peşinat gibi kullandık zaten bikaçına kaynanam el atmıştı küçük altınlarla birlikte onda kaldı Allah razı olsun bizi o altınları napıcaz derdinden kurtardı :) aman sağlık olsun da napıcaz altını ya bende bi tek set ve bilezik var alyans dışında
huzurun olsun bunlar boş şeyler canım bence
Cumlemizin canim ya bende uzulmuyorm da iste annem onlar senindi ne diye verdin saf misin ben olsam asla vermem diye diye basikin etini yedi :)))en güzeli bi kenarda durcağına bak ev için bozdurmuşsun ne güzel... maddi olanakların yeterli olduğunda şöle özel günlerde takabilceğin şık bir kelepçe yada fantezi bilezik alırsın ya da ayarı uygun altın bi set alırsın taşlı onu takarsın şıkır şıkır bi yere gittiğinde .. en mantıklısıamaaan öle adet de yok üstelik bence gelinin kolu dolu olur diye sen takılma en mantıklı hareketi yuvan için yapmışın zaten.. hakkında hayırlısı
bana da ole geliyor canim gorgusuzluk gibi yabi bizde ev pesinati yaptik .. annende tatliymis bu arada :))) gozumun onune bi an o kalabalık ev gezmeleri geldi :))biz de sattık ev peşinatı oldu üstünede kredi çektik takmayı sevmiyosan takmazsın bana görgüsüzlüğün daniskası gibi geliyo açıkçası şıngır mıngır bilezik takmak bunu annemede söylüyorum güne gider boğazlı kazağın üstüne kolye takar misal yahu kazak boğazlı normalde kolye içinde kalacak takmasanda olur o ne öyle diyorum herkes takıyo diye al işte annem bile böyle, ama biz yeni nesil olarak bildiğimiz gibi yaşamayı öğrenmeliyiz bence
aynen...hani Allah biliyo harbiden yok orası ayrı ama ben misal takı setimide bozdurdum yarı fiyatına hemde, annemde demişti keşke bozdurmasan düğünde dernekte takarsın, duyanda düğünden çıkmıyorum zanneder, bizim toplumda mantık bu demek ki ooof of bazen çok gülüyorum bu ye kürküm ye tavırlarına
Bu soyledigin gerçekten dogru canimHenüz bileziklerim yok ama hayırlı bir şey için harcamışsınız bence oldukça mantıklı bende olsam ev için harcardım evimizi alacağız sonuçta takmayı da sevmiyorum eğer rahatsız hissederseniz ki hissetmezsiniz herkes kolunda bileziklerle gezmiyor ve tehlikeli de nasıl haberler okuyoruz bir bilezik içinkelepçe ya da bileklikler alabilirsiniz onlar birçok kombine uyumlu sağlık mutluluk olsun gerisi olur muhakkak
Canim bencede oyle .. evin borcu iki sene sonra bitecek o zaman esim sana alirim daha guzellerini dedi :))
Aynen bizde siIn gibi yaptik pesinat olarak kullandik ama cok guldum kaynananin hareket ine)) sizi dertten kurtarmis
Cumlemizin canim ya bende uzulmuyorm da iste annem onlar senindi ne diye verdin saf misin ben olsam asla vermem diye diye basikin etini yedi :)))
bana da ole geliyor canim gorgusuzluk gibi yabi bizde ev pesinati yaptik .. annende tatliymis bu arada :))) gozumun onune bi an o kalabalık ev gezmeleri geldi :))
aynen...
Bu soyledigin gerçekten dogru canim
Tehlikeli tani.. en iyisi hiç olmamaai
Kizlar biseyi merak ettim de. Biz dugunde rakilan ne varsa herseyi bozdurduk ev almak icin.. geriye bi tek alyansim kaldi.. bazen Üzüldüğüm oluyo neden bilmiyorum bende anlamadim ama yazin dugunlerde fln hani annem bilezikleri takman lazimdi diyo ben hic sevmem. Bana biraz gereksiz geliyo bilezik zaten takamam gibi geliyor.. sizce yeni gelinin kolu dolu mu olmali boyle bisey mi var.. bos olsa ayip mi.
Bu arada abiye elbiseleeim hic bole bise kaldirmaz sanmıyorum
Bu soyledigin gerçekten dogru canim
Tehlikeli tani.. en iyisi hiç olmamaai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?