Bilgilendirme evlilikte mükemmel olmak

Gokyuzu17

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
27
20
38
Hanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparım He suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
8) maddiyat konusunda zorlamayın varsa durumu alır zaten
9) küçük sürprizler yapın cayın yanında giden kapli kek mesela
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşün yani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs

ten TEMA’sı oluyormus
Neden ten teması olmuyor da ten TEMA'sı oluyor? İlginç.
Her ilişkinin dinamiği ve her insanın karakteri farklıdır.
Listelerden de kurallardan da nefret ederim, özellikle konu ilişkiler ise.
Hem bu liste köyünden dün çıkmış, ilişki nedir bilmeyen , kısır gününde toplanan kadınlara verilecek öğütlerden.
Bu platformdaki insanların akıllarını aşağılamak resmen.
Çok bayağı buldum.

Hay Allah razı olsun sizden. Ben de bizim evliliğimiz niye at bokuna dönüştü diyordum. Meğer duşa girme günü ve şekli yanlışmış. Biz hafta sonu giriyoruz duşa. Beyimin sırtını lifliyorum kese ile. Bir kir çıkıyor Allah affetsin banyonun gideri tıkanıyor. Deri değişene kadar lifliyorum küçük bıldırcınımı. Elim sırtına temas ediyor ten teması dediğiniz o mu?

Evlilikte mükemmel olmaya gerek yok. Az çok uyumlu olduğun sana saygısı olan biriyle evlenir ve hayatı paylaşırsan kimseye kul köle olmaya gerek kalmıyor. Ayrıca erkek odaklı yaşamadan kendine maddi manevi yatırım yapan, geliştiren, kişisel alanını koruyan kadın karşısından daha çok saygı görüyor. Ama hanzo tarzı adamları mutlu etmek için konu sahibinin verdiği kurallara uymak kesinlikle gerkli.

at mı, diye başladım, son soru işaretine kadar güldüm.
Çok iyiydi bu.

E tabi hafta da 1 yapınca öyle olur demek ki bu toplu taşımalardaki suratsız amcalar hep perşembe yıkaniyor sadece ve çok mutlular ama biz mutsuzuz ceset gibi kokuyorlar cünkü yapmayın yavrucum yapmayın siz öyle bir teyze ata sözü

at mı, diye başladım, son soru işaretine kadar güldüm.
Çok iyiydi bu.

Öyle deme mühim öneriler bunlar. Ben şıklar arasında "müsait zamanlarınızda yiğidinizin ayak parmaklarını mıncıklayın" falan da bekledim ama o yokmuş. Hepimiz erkeklerimizi mutlu etmek zorundayız elbette. Aksini iddia eden, kötü kadındır. Ben mesela yiğidim mutlu olsun diye ayak parmağı dekolteli babet çorabı giydim bugün. Kapıdan girerken "o ayağındaki ne be çıkar o ayağındaki şeyi" dedi bana. Olsun, başka yollar bulacağım. Elbet bir gün başaracağım evimin reisini mutlu etmeyi. Böyle konular biz kadınların ufkunu açıyor. Sağolsun konu sahibi.

11- Geyşaların gizemli dünyasına hoşgeldiniz.

Kadın gibi davran, erkek gibi düşün. Uuuu beybi, ne laf ama...

İslam’da her perşembe akşamı -buna cuma akşamı denir- banyoya girilmesi tavsiye olunur. Sebebi de erkeklerin cuma namazına temiz (yani boy abdestli) ve iyi bir şekilde (aklında cinsellik olmadan) konsantre olması. Aile terapisti amacın bu olduğundan da bahsetmiştir herhalde.

Bir de üşenmemiş, maddeleyip sıralamış. Erkekler için de böyle liste hazırlansa keşke. Tadım kaçtı.

2 kuzu var küçüğü beni insanliktan cikarmakla meşgul birak kapıda şebeklik yapmayı gelsede uzerine yiksam diye bekliyorum duş olayina gelince insanlik namina gecenin koru yıkanıp yatagima girersem ne alâ isim yok ten temasi yapicam oyle mi demek hikmet haftada bir dus almaktaymış kaçırdığımız cok detay var .
Gerçi en son maddeyi tayt gırgır ile kapatmasini bekliyordum amma olmadi

Eskiler birlikte duşa mı girermiş

İlla çarptırırsınız olayları. Eskilerde sobalı olduğu için evler ve banyolar, genelde haftada bir gün o seremoni yapılırmış.
Perşembe akşamı yani Cuma gecesi gusül almak sünnet olduğundan işi tek banyoyla halletmekmiş mesele. Birlikte köpüklenmek değil yani olay.

Birde hiç sevmiyorum şöyle bilmiş bilmiş konuları. Sorana söylersin de böyle yazmak çok itici ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…