Neden ten teması olmuyor da ten TEMA'sı oluyor? İlginç.ten TEMA’sı oluyormus
Hay Allah razı olsun sizden. Ben de bizim evliliğimiz niye at bokuna dönüştü diyordum. Meğer duşa girme günü ve şekli yanlışmış. Biz hafta sonu giriyoruz duşa. Beyimin sırtını lifliyorum kese ile. Bir kir çıkıyor Allah affetsin banyonun gideri tıkanıyor. Deri değişene kadar lifliyorum küçük bıldırcınımı. Elim sırtına temas ediyor ten teması dediğiniz o mu?
E tabi hafta da 1 yapınca öyle olurHay Allah razı olsun sizden. Ben de bizim evliliğimiz niye at bokuna dönüştü diyordum. Meğer duşa girme günü ve şekli yanlışmış. Biz hafta sonu giriyoruz duşa. Beyimin sırtını lifliyorum kese ile. Bir kir çıkıyor Allah affetsin banyonun gideri tıkanıyor. Deri değişene kadar lifliyorum küçük bıldırcınımı. Elim sırtına temas ediyor ten teması dediğiniz o mu?
at mı, diye başladım, son soru işaretine kadar güldüm.
Çok iyiydi bu.
11- Geyşaların gizemli dünyasına hoşgeldiniz.Hanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparımHe suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
8) maddiyat konusunda zorlamayın varsa durumu alır zaten
9) küçük sürprizler yapın cayın yanında giden kapli kek mesela
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşünyani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs
2 kuzu var küçüğü beni insanliktan cikarmakla meşgul birak kapıda şebeklik yapmayı gelsede uzerine yiksam diye bekliyorumÖyle deme mühim öneriler bunlar. Ben şıklar arasında "müsait zamanlarınızda yiğidinizin ayak parmaklarını mıncıklayın" falan da bekledim ama o yokmuş. Hepimiz erkeklerimizi mutlu etmek zorundayız elbette. Aksini iddia eden, kötü kadındır. Ben mesela yiğidim mutlu olsun diye ayak parmağı dekolteli babet çorabı giydim bugün. Kapıdan girerken "o ayağındaki ne be çıkar o ayağındaki şeyi" dedi bana. Olsun, başka yollar bulacağım. Elbet bir gün başaracağım evimin reisini mutlu etmeyi. Böyle konular biz kadınların ufkunu açıyor. Sağolsun konu sahibi.
Küçük bıldırcınım ne kız koptuummDeri değişene kadar lifliyorum küçük bıldırcınımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?