- 20 Eylül 2017
- 2.398
- 9.467
- 158
- 38
Benim sıpa babası zile basınca koşarak kapıyı açıp merdiven boşluğuna atlamaya çalışıyor. "yavrum asılma demirlere. Çocuğum niye market poşetine tekme atıyorsun. Yalama mermerleri evladım" derken güleryüzlü oluyorum ben hep. Sonra en şuh ses tonumu ayarlayıp "la yine unutmuşsun ekmek almayı. Kağıda yazıp pantolon cebine mi bırakayım ne yapayım" diye fısıldıyorum kulağına. Kulağındaki tüyler nefesimle hareketlenirken beyim de bana doğru eğilip "yemek hazır mı çok Açım" diyor. İşte o anda aramızda yoğun bir etkileşim oluyor. Ben altın vuruşu sona saklıyorum. "hazır değil tut çocuğu da hazırlayayım kapıdan girer girmez yemek soruyorsun. Ne oldu kıtlık günlerinden mi geldin" diyorum. Bu seksi halim karşısında daha fazla dayanamayan beyim, çocuğu kaynanama gönderip "hadi sırtımı lifle benim haşin karım. Kadın gibi davran erkek gibi lifle." diyor. Bak bunu da yanlış yapıyormuşuz mesela. Erkek gibi lifliyordum ben. Erkek gibi düşünmek gerekiyormuş halbuki.
Çayın yanında kek yerine şunlardan versek daha mı mükemmel olur acaba?
Sol üstteki kurabiyelerde subliminal mesaj var
Sen inle tamamım
Hanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparımHe suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
8) maddiyat konusunda zorlamayın varsa durumu alır zaten
9) küçük sürprizler yapın cayın yanında giden kapli kek mesela
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşünyani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs
Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlık ondan heraldeNeden persembe oldugu konusuna değinildi mi arkadaslar? Ayy nolur bana da deyin. Carsamba dus gunu olsa ne olurmus mesela?
Kralımın kraliçesiyim , prenses annesiyim , erkekler eklemesin ...Gözümde sunumcu gelinler canlandı nedense
Şeyi unutmuşsun ama tarihleriKralımın kraliçesiyim , prenses annesiyim , erkekler eklemesin ...
Hım enterasan ... bu eskiler nekadar eskiler, mesela dedemlerin eski evi tek oda ve banyo odaya dahildi hiç ninemle girdiklerini görmedim , perşembede , cumada, Cumarteside... terapisti değiştir tatlım zira kadın düşmanı
Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe perişanlık ondan heralde
Hahaha dimi ya , tanıştık , sözlendik , nişanlandık , kına,nikah , düğün ,1.çocuk,2.çocuk ......... ve altın vuruş , öne çıkanlarda kocişimle balayıŞeyi unutmuşsun ama tarihleri
12- Ona küçük dirty talklar yapın.Sol üstteki kurabiyelerde subliminal mesaj var
Sen inle tamamım
Bence pazartesi olsun bi o gün için birşey yoktu galiba siz anca çarşafa dolanınEvliliğim sallantıda. Çünkü hep Çarşamba akşamları şeyapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?