Bilgilendirme evlilikte mükemmel olmak

2 kuzu var küçüğü beni insanliktan cikarmakla meşgul birak kapıda şebeklik yapmayı gelsede uzerine yiksam diye bekliyorum :halay:duş olayina gelince insanlik namina gecenin koru yıkanıp yatagima girersem ne alâ isim yok ten temasi yapicam oyle mi demek hikmet haftada bir dus almaktaymış kaçırdığımız cok detay var .
Gerçi en son maddeyi tayt gırgır ile kapatmasini bekliyordum amma olmadi:KK53:

Benim sıpa babası zile basınca koşarak kapıyı açıp merdiven boşluğuna atlamaya çalışıyor. "yavrum asılma demirlere. Çocuğum niye market poşetine tekme atıyorsun. Yalama mermerleri evladım" derken güleryüzlü oluyorum ben hep. Sonra en şuh ses tonumu ayarlayıp "la yine unutmuşsun ekmek almayı. Kağıda yazıp pantolon cebine mi bırakayım ne yapayım" diye fısıldıyorum kulağına. Kulağındaki tüyler nefesimle hareketlenirken beyim de bana doğru eğilip "yemek hazır mı çok Açım" diyor. İşte o anda aramızda yoğun bir etkileşim oluyor. Ben altın vuruşu sona saklıyorum. "hazır değil tut çocuğu da hazırlayayım kapıdan girer girmez yemek soruyorsun. Ne oldu kıtlık günlerinden mi geldin" diyorum. Bu seksi halim karşısında daha fazla dayanamayan beyim, çocuğu kaynanama gönderip "hadi sırtımı lifle benim haşin karım. Kadın gibi davran erkek gibi lifle." diyor. Bak bunu da yanlış yapıyormuşuz mesela. Erkek gibi lifliyordum ben. Erkek gibi düşünmek gerekiyormuş halbuki.

niye kadın için hep bunlar, erkekler doğuştan "mükkemmel" de kadınlar sonradan böyle uyduruk tavsiyelerle mi "mükkemmel" olabiliyor ... ben evlenince bir karış suratla açacam kapıyı o şebeklik yapsın güldürsün beni, kanepede elim göbeğimde uyuyacam o gelsin yatağa çağırsın beni ...ha bide çayın yanına kalpli kek yerine çerez daha iyi gider bence

Hanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparım 🤷🏻‍♀️ He suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus 😁😉
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
8) maddiyat konusunda zorlamayın varsa durumu alır zaten
9) küçük sürprizler yapın cayın yanında giden kapli kek mesela
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşün 🤔 yani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur 😉 durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs
Oh bütün sorumluluk bizde zaten. İki kuruş kazanıyo diye şebeklik mi yapıcam? Akşama kadar bir kadın neler yapıyor onlar kadına karşılığında ne yapıyor? HİÇBİRŞEY.
Sizin bu dediklerinizi yapmamız için köle olmak lazım sus pus elpençe divan aman erkektir hizmette hürmette sınır yok mantığıyla mı?
Bence fikrinizi kendinize saklayın.

Banyo yapmak konusunda biz hep birlikte banyo yaparız bişey değişmiyo 😂

niye kadın için hep bunlar, erkekler doğuştan "mükkemmel" de kadınlar sonradan böyle uyduruk tavsiyelerle mi "mükkemmel" olabiliyor ... ben evlenince bir karış suratla açacam kapıyı o şebeklik yapsın güldürsün beni, kanepede elim göbeğimde uyuyacam o gelsin yatağa çağırsın beni ...ha bide çayın yanına kalpli kek yerine çerez daha iyi gider bence

Rica ediyorum bu zihniyetle evlenmeyin. Hiç olmazsa çerezi a ş k harfli tabak takımına koyun. Bayılıyorum o tabaklara Ahshshjdjd.

Hanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparım 🤷🏻‍♀️ He suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus 😁😉
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
8) maddiyat konusunda zorlamayın varsa durumu alır zaten
9) küçük sürprizler yapın cayın yanında giden kapli kek mesela
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşün 🤔 yani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur 😉 durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs
Çocuğunuz yok sanırım 😆

BIzim evde isten gelen benim? Bana kapiyi hep o acar. Sebekligini de yapar cok sukur. Onun isi esnek oldugu icin gec yatar, gec kalkar. Ben erken kalkmak zorundayim. Beraber yataga gittigimiz zamanlar nadirdir. Sabahin 7’sinde kalkacakken gecenin 3’une kadar yaninda kanepede kivrilirsam ertesi gun ise nasil giderim? Farkinda misiniz bilmem ama artik kadinlar da calisiyor. Evde oturup kocalarinin isten gelmesini beklemiyorlar. Karilarinin isten gelmesini bekleyen erkekler de var. Bu tavsiyeleri kim icin yazdiniz?

yarın ilk işim bir takım çeyizime eklemek olacak .... renkde önemlimi ki? kırmızı olmalı herhal

Renk pembe olsa daha iyi olur ama diğer takımlarına da uyması lazım. Her harfe farklı bir çerez koymalısın. Bunlar önemli detaylar. Benim önerim bir kalpli kek kadar olamasa da iş görür yine de.

11- Geyşaların gizemli dünyasına hoşgeldiniz.

Kadın gibi davran, erkek gibi düşün. Uuuu beybi, ne laf ama...

İslam’da her perşembe akşamı -buna cuma akşamı denir- banyoya girilmesi tavsiye olunur. Sebebi de erkeklerin cuma namazına temiz (yani boy abdestli) ve iyi bir şekilde (aklında cinsellik olmadan) konsantre olması. Aile terapisti amacın bu olduğundan da bahsetmiştir herhalde.

Bir de üşenmemiş, maddeleyip sıralamış. Erkekler için de böyle liste hazırlansa keşke. Tadım kaçtı.
Üşeniyorum yapacağım listeyi.
1- üstün bir varlık değilsiniz. Dedeniz hanimiş oğlumun p.p.si dediği günler mazide kaldı.
Cinnsellik organı sadece. Sünnet Düğününde taç giydiniz diye kral olmadınız. Bitti gitti o günler.
2- Eve gelince karınızın yanından omuz atarak geçip tuvalete gitmeden bir slm deyin sarılın
3- Kendiniz iki saat annenizle konuşup, sonra bir meyve getirmedin umrunda değilim demeyin.
4-haftanın 5 günü dışarıda geçirip, arkadaşlarla bir keyif yapamıyorum demeyin. Karınız bende arkadaşımla görüşeyim dediğinde sen kadınsın demeyin.
5- Dırdır ettin aldattım ilgilenmedin başkasına takıldım suç senin deyip üste çıkmayın.
6- 90 dk lık maçın özetini sabaha kadar izleyip, karınız konuşunca başım ağrıyor demeyin.
7- sustur şunları bir çocuğa bakamıyorsun Bla bla demeyin.
8- Öğürmeyin geyirmeyin.
9- Brad Pitt değilseniz Angelina Jolie beklemeyin.

Daha çok varda yazamıyorum.

Rica ediyorum bu zihniyetle evlenmeyin. Hiç olmazsa çerezi a ş k harfli tabak takımına koyun. Bayılıyorum o tabaklara Ahshshjdjd.
Çayın yanında kek yerine şunlardan versek daha mı mükemmel olur acaba? :D

Eklentiler

• 3288AC02-08B9-4A57-9515-A2040803ED7E.webp
    3288AC02-08B9-4A57-9515-A2040803ED7E.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 50
Benim sıpa babası zile basınca koşarak kapıyı açıp merdiven boşluğuna atlamaya çalışıyor. "yavrum asılma demirlere. Çocuğum niye market poşetine tekme atıyorsun. Yalama mermerleri evladım" derken güleryüzlü oluyorum ben hep. Sonra en şuh ses tonumu ayarlayıp "la yine unutmuşsun ekmek almayı. Kağıda yazıp pantolon cebine mi bırakayım ne yapayım" diye fısıldıyorum kulağına. Kulağındaki tüyler nefesimle hareketlenirken beyim de bana doğru eğilip "yemek hazır mı çok Açım" diyor. İşte o anda aramızda yoğun bir etkileşim oluyor. Ben altın vuruşu sona saklıyorum. "hazır değil tut çocuğu da hazırlayayım kapıdan girer girmez yemek soruyorsun. Ne oldu kıtlık günlerinden mi geldin" diyorum. Bu seksi halim karşısında daha fazla dayanamayan beyim, çocuğu kaynanama gönderip "hadi sırtımı lifle benim haşin karım. Kadın gibi davran erkek gibi lifle." diyor. Bak bunu da yanlış yapıyormuşuz mesela. Erkek gibi lifliyordum ben. Erkek gibi düşünmek gerekiyormuş halbuki.
Alemsınız 😁😀

Neden persembe oldugu konusuna değinildi mi arkadaslar? Ayy nolur bana da deyin. Carsamba dus gunu olsa ne olurmus mesela?

Back
X