- 20 Eylül 2017
- 2.398
- 9.467
- 158
- 38
Benim sıpa babası zile basınca koşarak kapıyı açıp merdiven boşluğuna atlamaya çalışıyor. "yavrum asılma demirlere. Çocuğum niye market poşetine tekme atıyorsun. Yalama mermerleri evladım" derken güleryüzlü oluyorum ben hep. Sonra en şuh ses tonumu ayarlayıp "la yine unutmuşsun ekmek almayı. Kağıda yazıp pantolon cebine mi bırakayım ne yapayım" diye fısıldıyorum kulağına. Kulağındaki tüyler nefesimle hareketlenirken beyim de bana doğru eğilip "yemek hazır mı çok Açım" diyor. İşte o anda aramızda yoğun bir etkileşim oluyor. Ben altın vuruşu sona saklıyorum. "hazır değil tut çocuğu da hazırlayayım kapıdan girer girmez yemek soruyorsun. Ne oldu kıtlık günlerinden mi geldin" diyorum. Bu seksi halim karşısında daha fazla dayanamayan beyim, çocuğu kaynanama gönderip "hadi sırtımı lifle benim haşin karım. Kadın gibi davran erkek gibi lifle." diyor. Bak bunu da yanlış yapıyormuşuz mesela. Erkek gibi lifliyordum ben. Erkek gibi düşünmek gerekiyormuş halbuki.
Hah tam olarak bizim akşam sefamizda bu şekilde basliyor.Benim sıpa da zil çaldığı an hunharca kapiya koşup uzun yol koşucusu edasi ile babasının kucagina ziplamaya çalışırken dur oğlum merdivenden ikiser atlama yada aman kizim birbirinizi itmeyin aksam vakti trafikte hastaneye koşmayalım derken beyim 4. kati buluyor ben de picama donum ilen şuh bir edayla ekmek aldin mi la ya da su ziparisi verdin mi diyerek kulagina hohluyorum cok etkili oluyor
eve girip savaş sirasinda adam ustunu degistirirken sipalar cekistiriyor o arada minciklamak suretiyle daha da etkilesim icine giriyoruz derken yemek kavga dövüş uyuyunca sipalar beyime cay ve citlak getiriyorum hazzin doruklarina ulasip zibariyoruz