Bilgilendirme evlilikte mükemmel olmak

Benim sıpa babası zile basınca koşarak kapıyı açıp merdiven boşluğuna atlamaya çalışıyor. "yavrum asılma demirlere. Çocuğum niye market poşetine tekme atıyorsun. Yalama mermerleri evladım" derken güleryüzlü oluyorum ben hep. Sonra en şuh ses tonumu ayarlayıp "la yine unutmuşsun ekmek almayı. Kağıda yazıp pantolon cebine mi bırakayım ne yapayım" diye fısıldıyorum kulağına. Kulağındaki tüyler nefesimle hareketlenirken beyim de bana doğru eğilip "yemek hazır mı çok Açım" diyor. İşte o anda aramızda yoğun bir etkileşim oluyor. Ben altın vuruşu sona saklıyorum. "hazır değil tut çocuğu da hazırlayayım kapıdan girer girmez yemek soruyorsun. Ne oldu kıtlık günlerinden mi geldin" diyorum. Bu seksi halim karşısında daha fazla dayanamayan beyim, çocuğu kaynanama gönderip "hadi sırtımı lifle benim haşin karım. Kadın gibi davran erkek gibi lifle." diyor. Bak bunu da yanlış yapıyormuşuz mesela. Erkek gibi lifliyordum ben. Erkek gibi düşünmek gerekiyormuş halbuki.
Hah tam olarak bizim akşam sefamizda bu şekilde basliyor.Benim sıpa da zil çaldığı an hunharca kapiya koşup uzun yol koşucusu edasi ile babasının kucagina ziplamaya çalışırken dur oğlum merdivenden ikiser atlama yada aman kizim birbirinizi itmeyin aksam vakti trafikte hastaneye koşmayalım derken beyim 4. kati buluyor ben de picama donum ilen şuh bir edayla ekmek aldin mi la ya da su ziparisi verdin mi diyerek kulagina hohluyorum cok etkili oluyor :KK53: eve girip savaş sirasinda adam ustunu degistirirken sipalar cekistiriyor o arada minciklamak suretiyle daha da etkilesim icine giriyoruz derken yemek kavga dövüş uyuyunca sipalar beyime cay ve citlak getiriyorum hazzin doruklarina ulasip zibariyoruz :confused:

Şıklar hadi neyse bazıları zaten yaptığımız şeyler, ama yazım tarzınız o kadar itici geldi ki. Devamında tv izlerken ayağının dibinde oturup meyve soyun yazacakmışsınız gibi. Yani bi o eksik kalmış.

Hanımlar çoğu insan hep kocasıyla iyi ilişkide olmak ister hiç bunları yapıyormuyuz ?
Öncelikle 1 )esiniz eve geldiğinde güler yüz gösterin ben hep kapıda beklerim sebeklik yaparım 🤷🏻‍♀️ He suratsız geliyor bazen işten dolayı bazen de yapmıyorum arada bende istiyorum çünkü yalan değil
2 ) kavgayı kesinlikle uzatmayın haklı olsanız dahil yavaş yavaş aklına sokun haklı olduğunuzu gösterebiliyorsanız gösterin.
3) ayrı yatmayın siz yorgunsunuzdur erken yararsınız yapmayın yanına kıvrılıp Uzan’ın beraber girin aynı yatağa
4 ) eskiler hep her Perşembe duşa girermiş eşleriyle hiç duydunuz mu ben bugün bir aile terapistinden duydum ve uygulucam böylelikle ten TEMA’sı oluyormus 😁😉
5) sürekli trip atmayın ve ben böyle kilo aldım yüzüm çöktü saçım kötü vs diyip kendinizi asla karşı tarafa karşı küçültmeyin
6 ) ve herseyi bilmişlik yapmayın bazı seyleri bilmesenizde yapmayın yapamıyorum sen bakarmışım askım vs yapmıssa övün
7) ailesine karşı asla saygısızlık kötüleyici tavırda olmayın gerekirse uzak durun beraber gitmek istedigiznde gidn gelin ve kendi ailenizi de kötülemeyin benim annem sunu yaptı bunu dedi vs
8) maddiyat konusunda zorlamayın varsa durumu alır zaten
9) küçük sürprizler yapın cayın yanında giden kapli kek mesela
10 ) bu lafı asla unutmayın kadın gibi davran erkek gibi düşün 🤔 yani erkeklerde empati yeteneği çok azdır siz bi konu hakkında tartışıp ağlamışsınız dır erkekler bu neden ağlıyor şimdi diye düşünüp durur 😉 durumunuzu sen bana böyle yaptığında üzülüyorum lütfen tekrarı olmasın bende dikkat ederim vs

1. Evliliğimiz yürüsün diye değil içimizden geldiği için yapıyoruz bunu. Birbirini seven iki insan bütün gün görüşmemişse sarılır öpüşür zaten.

2. Kavga etmiyoruz pek, konuşarak çözebiliyoruz. Haklıysam haklıyımdır, haksızsam kabullenir özür dilerim.

3. Ne alaka? Ayrı yatınca incilerimiz dökülmüyor. İnsanların farklı zamanlarda uykusu gelebilir. Uyanınca da yataktan kalkmayıp eşimizin uyanmasını mı bekleyelim?

4. Kıç kadar duşakabine iki kişi girilmiyor. Mütahitler yüzünden evliliğimiz kötü gidecek şimdi.

5. Kendimi çok seviyorum zaten.

6. Eşim öyle kadınlardan nefret eder. Kavanoz açarım, tamirat yaparım, lastik bile değiştirmişliğim var. Çok şükür kendime yeterim.

7. Adama ailesini neden kötüleyeyim? Severim zaten kerataları.

8. İyi günde kötü günde dedik imza atarken.

9. Çay içmiyoruz, kek yemiyoruz, kalp figüründen pek hoşlanmıyoruz ailecek.

10. Kadın gibi davranıp kadın gibi düşünüyorum. Çünkü kadınım.

Son düzenleme:
Hım enterasan ... bu eskiler nekadar eskiler, mesela dedemlerin eski evi tek oda ve banyo odaya dahildi hiç ninemle girdiklerini görmedim , perşembede , cumada, Cumarteside... terapisti değiştir tatlım zira kadın düşmanı

Hım enterasan ... bu eskiler nekadar eskiler, mesela dedemlerin eski evi tek oda ve banyo odaya dahildi hiç ninemle girdiklerini görmedim , perşembede , cumada, Cumarteside... terapisti değiştir tatlım zira kadın düşmanı

Aklını kaçırmamış hiç bir terapist böyle tavsiyeler vermez zaten. Galiba terapiste gidiyorum diye yanlışlıkla çok bilmiş cahil bir teyzenin evine dalmış

Back
X