Bilgilendirme evlilikte mükemmel olmak

Arkadas kendi nelere yapınca mutlu oluyor onu listelemis. Ve perşembe gecesi yani cuma bağlayan gece sünnettir ona deyinmis. Erkeğin kadından üstün olduğunu bildiren ayetlerde var herkes burda yok şunu yapamam yok bunu yapamam siz üzerinize düşeni yapın gerisi eslerinize kalmış Allah katında size değil de esinize sorulsun. Bende bunları yapıyorum ama hiç kendimi asagida hiseetirexek birsey görmedim esımden aksine ben yaptıkça o mutlu olur. Her ikimizde çalışıyoruz mesela hafta sonu erken kalkıp çok güzel kahvaltı hazırlarım çok mutlu oluruz bakın olir demiyorum. Oda akşam yemeğini hazırlar bunun gibi ama bursa hersey tersine çekilmiş sonra diyorlar evlilikler yürümüyor evet yurumez ne kadının erkeğe ne erkeğin kadına saygısı kalmadı Rabbım yardımcımız olsun...

O ayetleri okudun mu hiç?

Kadın erkeğin ince bir kemiğinden yaratılmıştır. Narindir erkeğin de bunu bilmesi lazım her kadın kırılır darılır ama erkek onu el üstünde tutmalidir. Tıpkı kadının esine olan saygısı sevgisi gibi...

Nisa suresi 34 ayet açıp bakabilir sen o ayet okuyormisun diyen arkadaş Rabbım yar ve yardımcımız olsun üstünlük derkenherseyin bir derecesi vardır ve bu ayet mealinde çok güzel anlatmış...

Okuyanın ağzına ıslak turuncu tuvalet terliğiyle vurdurmalık maddeler ...

Bugün de irite olduk çok şükür.

Aklıma dikkat Şahan çıkabilir deki "Erkeğimin geyşası olurum , ailem muamazakâr." diyen iri memeli Şahan Gökbakar tiplemesi geldi.Ay Allah'ım yaa.

İnce değil, eğri olan kaburga (eğe) kemiği o. “Eğri olan kemiği doğrultmaya kalkarsan kırılır, mutlu olmak istiyorsan kadını da o eğrilikleriyle kabul et. Ona iyi davran.” gibi bir hadis var. Bu kemik konusu da Kuran-ı Kerim’de değil, Tevrat’ta geçiyor bildiğim kadarıyla. Ayrıca dünyanın merkezinde sadece sizin inandığınız doğrular varmış da herkes onu yaşıyormuş gibi konuşuyorsunuz ama mesela Homo Sapiens’i de mantıklı bulan milyonlarca kadın da var.

Hülasa herkes bahsettiğiniz üstünlüğü hayatına yansıtmak zorunda değil, çünkü günümüz şartları...

Ben. Kuranı kerimde geçiyor demedim. Herkes benim yaşadığımı yada anlattığım yasiczk demedim. Sadece erkeğin de kadının da hakları var onları söyledim. Mantıklı bulabilir ve herkes istediğini yasaya bilir. Burda ki konuda anlatılmak istenene değindi. Günümüz şartları evet geçmişteki yaşantılar da çok parlak değilmiş ama herkeste esine saygısı varmış kadın erkek bunu kasteddim hayırlı geceler

Nisa suresi 34 ayet açıp bakabilir sen o ayet okuyormisun diyen arkadaş Rabbım yar ve yardımcımız olsun üstünlük derkenherseyin bir derecesi vardır ve bu ayet mealinde çok güzel anlatmış...

O ayetten ne anladın çok merak ettim. Boyun eğer derken erkeğe mi boyun eğer demek istemiş onu mu anladın.

Bacım kendini boşuna parçalama ne anlatmak istersen anlat ama herkes kendi istediği tarafa çekiyor. Kimse aman sen öyle düşündün ben böyle düşünüyorum demiyor saygı duymak yerine senin görüşünü ezip üste çıkmaya çalışıyor. O yüzden boşver kendini yıpratma laf anlatmaya çalışmakla. Günümüzde aileler eşine eş ol o sana köle olsun demeyi değil de eşine kendini ezdirme üste çık demeyi biliyor. Cehenneme girecek ilk 6 kadın tiplemesini bilse kimse yapamaz. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama günümüz şartlarındaki kadın tiplemesi bana ters. Kadın bu kadar değerli erkek daha geri plândaysa o zaman hicbir kadın evlenmesin boşuna.

Aynı kafadayız admin :) 11 yıllık evliyim eşimle tanışalı 18 yıl oluyor

Haklısın canım ne deyim ben

Karı koca ikisi de insansa su akıyor yolunu buluyor uyum yakalanıyor. İnsanlıktan nasibini alamamışlar için davul zurna az misali..

Niye tartışma çıksın ki. Ayetten ne anladın onu söyle sadece. Belki ben yanlış anladım senden doğrusunu öğreneceğim.

Ten teması sen iste her türlü olur sadece dusla olmaz eskiler yalnız kalamiyordu demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…