Sizin yaptığınız insan aşağılamak kınıyorum sizi. Beğenmediyseniz görüşe saygı duyup bence böyle diye düşüncenizi ifade edebilirdiniz. Sizin anneniz Pariste büyüdü heralde köylüleri felan asagiladiginiza göre. Sözü bile var sen eşine eş ol ki o da sana köle olsun. Eskilerin hizmetleri hörmetleri saygilari daha ağırmış yukarıda yazanlar hicbisey. Yorumunuz çok ağır.Neden ten teması olmuyor da ten TEMA'sı oluyor? İlginç.
Her ilişkinin dinamiği ve her insanın karakteri farklıdır.
Listelerden de kurallardan da nefret ederim, özellikle konu ilişkiler ise.
Hem bu liste köyünden dün çıkmış, ilişki nedir bilmeyen , kısır gününde toplanan kadınlara verilecek öğütlerden.
Bu platformdaki insanların akıllarını aşağılamak resmen.
Çok bayağı buldum.
Köyünde ve bu beyninle mutluysan büyük işlere kalkışma böyle. Kocişinin ayaklarını yıka ve sadece perşembeleri yıkanSizin yaptığınız insan aşağılamak kınıyorum sizi. Beğenmediyseniz görüşe saygı duyup bence böyle diye düşüncenizi ifade edebilirdiniz. Sizin anneniz Pariste büyüdü heralde köylüleri felan asagiladiginiza göre. Sözü bile var sen eşine eş ol ki o da sana köle olsun. Eskilerin hizmetleri hörmetleri saygilari daha ağırmış yukarıda yazanlar hicbisey. Yorumunuz çok ağır.
Ahahahaahahaahhaahahahahah ayyy ne güldümHah tam olarak bizim akşam sefamizda bu şekilde basliyor.Benim sıpa da zil çaldığı an hunharca kapiya koşup uzun yol koşucusu edasi ile babasının kucagina ziplamaya çalışırken dur oğlum merdivenden ikiser atlama yada aman kizim birbirinizi itmeyin aksam vakti trafikte hastaneye koşmayalım derken beyim 4. kati buluyor ben de picama donum ilen şuh bir edayla ekmek aldin mi la ya da su ziparisi verdin mi diyerek kulagina hohluyorum cok etkili oluyoreve girip savaş sirasinda adam ustunu degistirirken sipalar cekistiriyor o arada minciklamak suretiyle daha da etkilesim icine giriyoruz derken yemek kavga dövüş uyuyunca sipalar beyime cay ve citlak getiriyorum hazzin doruklarina ulasip zibariyoruz
Kocası evde atletle göbeğini kaşıyo bu da keke poğaçaya kalpli kürdan sokmuş sunum peşindeayy sinirlerim bozuldu
Ama ev hayatimiz hep böyle kiskanilmasin diye daha yazmadim ama mesela şu an salya sümük hastayim amma erim hizmet bekliyor durur muyum hiç hemen bebeleri kitledim uyuttu çayı demledi peçetemi verdi ki sumuklerim icin malûm etkileşim sartAhahahaahahaahhaahahahahah ayyy ne güldümAllah iyiliğinizi versin
Daha da kıskanmayın diye anlatmıyorum erimle ilişkimizi bu nedir ki mesela bugun benim sipalar hunharca koltugun tepesinden atlarken bizde birbirimize bakıştık nasil bir etkileşim nasil bir aşk bilemezsinizAhahahaahahaahhaahahahahah ayyy ne güldümAllah iyiliğinizi versin
Valla ben ego savasi degil kesinlikle ama kocisimin cayinin yaninda kalpli kek yapmak, persembe gunleri beraber dusa girmek vs hic degil. Ben yetisebildigim kadar varim, isine gelen kalir gelmeyen gider. Aaa ama dusundum de benim esim sizin dusundugunuz gibi bir adam degil, onu ne yapacagiz? Ben kek yapsam adam cayimi koyar, kapiyi hangimizin actigi onemli degil, anahtarla da girilir eve. Siz yeter ki bu kocaya kul kole olma zihniyetinden bir cikin.Zaten öyle bir adam varsa en başından da pistir bakimsizdir hayata alınmamalıdır.. aynı eve girildiğinde bu durum oluştuysa kavga ederek çözülmezse ki bu konuşulur adabiyla yavaş yavaş islenir istekler hem kadına hem erkeğe . Evlilik ego savaşı demekse sizin için dilediğiniz gibi yaşayın ama evlilik emek demektir ve bu emekle sevgi akar gider
Sen önce konuşmayı öğren 2 üniversite mezunuyum ama insanları küçük görüp aşağılamıyorum senin gibi. Bence Allahın verdiği beyni arada bi kullan. Yüksek kalitede bi insan olsaydın düşünce yapın gelişmiş olsa insanları aşağılamak yerine anlamaya çalışırdın ama sen pariste büyüdün demi köylüyü ediyosun pardon. Köylü değilim ama köylüler olmasa önüne meyve sebze gelmez. Insanları aşağılamakla biyere gelemezsin ve yazdigin yorumu kinadigim için seni etiketleyip yazdım.Köyünde ve bu beyninle mutluysan büyük işlere kalkışma böyle. Kocişinin ayaklarını yıka ve sadece perşembeleri yıkan
Konu sahibine yorum yapacaksın bana değil.
Yoo esin odunsa bak sen bunlari yap gör nasıl yola gelecek mesajı var burada.
Allaha seni güldürsünBenim sıpa babası zile basınca koşarak kapıyı açıp merdiven boşluğuna atlamaya çalışıyor. "yavrum asılma demirlere. Çocuğum niye market poşetine tekme atıyorsun. Yalama mermerleri evladım" derken güleryüzlü oluyorum ben hep. Sonra en şuh ses tonumu ayarlayıp "la yine unutmuşsun ekmek almayı. Kağıda yazıp pantolon cebine mi bırakayım ne yapayım" diye fısıldıyorum kulağına. Kulağındaki tüyler nefesimle hareketlenirken beyim de bana doğru eğilip "yemek hazır mı çok Açım" diyor. İşte o anda aramızda yoğun bir etkileşim oluyor. Ben altın vuruşu sona saklıyorum. "hazır değil tut çocuğu da hazırlayayım kapıdan girer girmez yemek soruyorsun. Ne oldu kıtlık günlerinden mi geldin" diyorum. Bu seksi halim karşısında daha fazla dayanamayan beyim, çocuğu kaynanama gönderip "hadi sırtımı lifle benim haşin karım. Kadın gibi davran erkek gibi lifle." diyor. Bak bunu da yanlış yapıyormuşuz mesela. Erkek gibi lifliyordum ben. Erkek gibi düşünmek gerekiyormuş halbuki.
Ama şimdiSen önce konuşmayı öğren 2 üniversite mezunuyum ama insanları küçük görüp aşağılamıyorum senin gibi. Bence Allahın verdiği beyni arada bi kullan. Yüksek kalitede bi insan olsaydın düşünce yapın gelişmiş olsa insanları aşağılamak yerine anlamaya çalışırdın ama sen pariste büyüdün demi köylüyü ediyosun pardon. Köylü değilim ama köylüler olmasa önüne meyve sebze gelmez. Insanları aşağılamakla biyere gelemezsin ve yazdigin yorumu kinadigim için seni etiketleyip yazdım.
Ya ya eğitimsizim t9 diye bişey duydun herhalde? 2 üniversite mezunuyum ama insanları aşağılamıyorum senin gibi.Sen bence kendini eğit önce. Allaha şükür eğitimim eksik felan değil gelip seninle cv yaristirmayacagim. Eğitimin tam olsa nolur ağzının pergeli yok. Bak çorbana ben çoktan ettim şikayet senin laf yetiştirmekten anca geldi aklına herhalde. Düşmeyeceğim seviyene istediğini yaz.Ama şimdiMune polemik yapmayın diyorsun da böyle imla hataları dolu, eğitimi eksik biri bana bulaşıp duruyor.
Ne yapayım sen söyle ablam.
O zaman şikayet edeyim bunu ben.
İmla hatalarını ayrı, polemiğini ayrı şikayet edeyim.
Zira kendimi bir eğitimsize anlatamayacağım abla.
Denemek lazım eski üsülmüş önemli bir aile terapistinden duydumBugünkü Kamu spotumuz
Her perşembemi duşa girilecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?