- 26 Mart 2015
- 78
- 12
- 38
- Konu Sahibi cansucummm18
-
Peki Bimeksin internet sitesinden siparis versem garantiye gondermek istediğimde mağazasına götürsem onlar ana merkeze gönderir mi ???Media markt gibi büyük magazalari gezin inceleyin tek tek. Kendiniz bakarak daha dogru karar verirsiniz Garantiyi aldigin marka sagliyor. Aldigin mağazaya bimeks vs gibi götürüyorsun onlar ana merkeze garantiye gönderiyorlar. Acer marka dizüstü bilgisayarim var 5 6 yil olmustur belkide daha fazla yolda birakmadi sagolsun tavsiye edebilirim
Teşekkür ederimToshiba ve dell saglamdir. (Toshiba pahalıdir, servisi de ayni sekilde yedek parcasi falan zor bulunur.)
Hp alma kesinlikle ciddi isinma problemi var.
Ağır cizim programlari icin ekran kartinin yüksek olmasi gerekir.
Casper kullaniyorum tasarim icin isimi görüyor cok şükür. Fiyat olarak gayet uygun.
Lenova, asus, acer bunlara da bakabilirsin. Esas olan ısınma sıkıntısı yasamaman (uzun sürelerde cizim yapacaksın ve kaldirmasi gerekiyor faninin ) ve ekran karti(düşük olursa program tikanir/acilmaz.)
Yanımda taşıyabilmem içün notebook olmam lazım TeşekkürlerNotebooktan ziyade masaüstü PC seçeneklerini değerlendirmeni tavsiye ederim. Toplama bile alabilirsin, ekran kartı ve işlemci yeterli gelmediğinde ileride modifiyesini yapabilirsin.
Dikkat etmen gereken ekran kartı, işlemci ve ram
O zaman Toshiba, Asus veya Dell...Yanımda taşıyabilmem içün notebook olmam lazım Teşekkürler
Evet alta dogru acilan fanlar digerlerine gore daha fazla isinmaya sebep oluyorBir de genelde oyun laptoplarinda oluyor ama guclu bir bilgisayar alacaksaniz fanlarinin laptopun arka tarafa dogru olmasi daha verimli olmasini sagliyor ve birden fazla koyulabiliyor. Isinma sorunu olmaz boylece
Peki Bimeksin internet sitesinden siparis versem garantiye gondermek istediğimde mağazasına götürsem onlar ana merkeze gönderir mi ???
Elektronik urünlerin ne olursa olsun görülerek alinmasindan yanayim. Kötu surprizle karsilasma ihtimali yuksekYani ben aldigimda garanti kagidina kase imza yapmıştı darty den almistim. İnternetten alinca kase imza nasil olucak ki bilemedim. Bence imkanın varsa görerek al internetten sipariş vermeyin
Nette fiyatlar daha uygun oluyor. Mağazalar da indirime ne zaman girer bilmiyorum okullar açılmadan da almak istiyorum. Netten aldığımda garantiye gönderme gerekirse mağaza ilgilenir mi merak ediyorum. Aslında mağazadan almak istiyorum ama Teknosa ve bimeks istediğim model yok getirtebileceklerini söyledilerElektronik urünlerin ne olursa olsun görülerek alinmasindan yanayim. Kötu surprizle karsilasma ihtimali yuksek
Aldigin markaya gore mesela asus aldin diyelim. Asusun musteri hizmetlerini arayil ariza kaydi olusturuyorsun. Sana adres ve anlasmali olduklari kargoyu soyluyorlar. Sende kargoya verip gonderiyorsun. Butun markalarda hemen hemen ayni yontemle garantiye urun aliniyor.Nette fiyatlar daha uygun oluyor. Mağazalar da indirime ne zaman girer bilmiyorum okullar açılmadan da almak istiyorum. Netten aldığımda garantiye gönderme gerekirse mağaza ilgilenir mi merak ediyorum. Aslında mağazadan almak istiyorum ama Teknosa ve bimeks istediğim model yok getirtebileceklerini söylediler
Elektronik urünlerin ne olursa olsun görülerek alinmasindan yanayim. Kötu surprizle karsilasma ihtimali yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?