Şu an atılan çok kişi olduğu için, büyük ihtimalle alınacaktır aklınızda olsun. (elbette geçmişinde bir durum yoksa ya da heyecandan batırmazsa)
Ayrıca asker ve polis eşleri ne yapsın? Ölelim biz o zaman?
Ya da erkekler evlenmesin, bekar kalsın.
Bir taraftan çalışmıyor diye sinirlenmek bir taraftan ya işe girerse demek, adamın ayarları bozulacak.
Destek olmaya devam edin ve nasip deyip bırakın.
Peki istememe sebebiniz nedir yanı polislik kadar güzel bi meslek varmi maddi manevi her yönden gurur verici
opreasyon şark görevleri falan bunlar benim kaldırabileceğim şeyler değil.
bunları aranızda hiç konuşmadınız mı peki?Çalışmasını istiyorum ama polislik çok farklı. şark görevi falan bunlar benim kaldıramayağım şeyler. ve evet bende kazanacağını düşünmeye başlıyorum artık. bu gidişle evliliğimiz tehlikeye girer gibi düşüncelerim var çünkü yalnızlıktan hoşlanmıyorum.
Evet normal polisten biraz daha zor özel harekat 2 Şark Doğu 2 3 ayda bi 15 20 gün dış görevler oluyor sürekli o süreçlerde sabretmeniz lazım bide alım çok oluyor büyük ihtimal kazanır kolay kolay elemiyorlar ozaman sizin evlilik sıkıntı yani
Bunun için gec kalmışsın bence artık fikrini icinde tutmalısın.Adam kilo vermeye çalışıyor eğitime kayıt olmuş sen tutup ben polis olmanı istemiyorum dersen küfür gibi gelir ona.
Ayrıca eşin senin istediğin bi şey için insallah olmaz diye dua etse ne hissedersin.Çok bencil buldum seni hiç doğru değil
bunları aranızda hiç konuşmadınız mı peki?
kolay değil seçtiği meslek.
sen,n fikrini sormadı mı hiç?
Tek diyebileceğim sevdiği işi yapabilirse daha mutlu olacağı ve seni daha mutlu edeceği.
Kendimden biliyorum.Eşim pazarlama işinde ve sürekli yollarda.Tehlike hepimiz için mevcut.Benim de yüreğim ağzımda hep.Dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok .
Sonuçta o mutlu ve ben de destekçisi olduğum için beni daha çok mutlu etmek için uğraşıyor.
Sen sakın istemiyorum deme.Belki kazanamaz ya da bir şeyler ters gider.Bunun için seni suçlamasına izin verme.
Yalnızlığa da alışırsın zamanla.
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.
kendi mesleği nedir?sordu katılcam dedi iyi dedim zaten annesi babası izin vermez biraz da boşlukta ya şuanda birşeylere tutunmaya çalışıyor gecer dedim. baktım yazılmış hazırlanıyor ciddi ciddi.
kendi mesleği nedir?
iş bulamıyor mu?
sık sık göreve gideceğini filan biliyordur değil mi?
opreasyon şark görevleri falan bunlar benim kaldırabileceğim şeyler değil.
Evet normal polisten biraz daha zor özel harekat 2 Şark Doğu 2 3 ayda bi 15 20 gün dış görevler oluyor sürekli o süreçlerde sabretmeniz lazım bide alım çok oluyor büyük ihtimal kazanır kolay kolay elemiyorlar ozaman sizin evlilik sıkıntı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?