bilgisi olanlar ?

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
İçinizde eşi polis özel harekatta olan var mı ? Var ise beni bilgilendirebilir mi ?

Bilen bilir bilmeyenler için eşim şuanda çalışmıyor. Sınavlar olana kadar da çalışmayı erteledi. Hummalı bir şekilde hazırlanıyor. 89 kiloydu 83 e indi. Ve boğazını tutması onun için büyük birşey. Kendini deneğe çevirdi. Türlü türlü diyetler yapıyor. Resmen aç geziyor. Bir oturuşta bir kazan pilav yiyen adam mısır gevreğine talim şuanda. Her saat başı tartıda 10 gram vermişim. 20 gram almışım.Spora yazıldı. Bu sınav için özel parkurlar varmış ona gittik yazıldık. Başta yapamaz heves geçer dedim zaten zaten o kadar kişi başvurmuş seçilmez inşallah diye dua edip duruyorum.

Şuanda böyle bir şeye hazır değilim. Eşimin polis olmasını istemiyorum. Ama köstek de olmak istemiyorum. O kadar çok hevesli ve tatlı telaşesi var ki bir şey söyleyip hevesini bölmeye de kıyamıyorum. Dilimin ayarı yok eğer bir şey dersem olay çıkar. Ve evde bütün gün bu muhabbetten sıkıldım artık. Sürekli poh pohluyorum. Yaparsın tabi seni almayacaklar da kimi alacaklar.

Gel görelim ki içim kan ağlıyor ya seçilirse diye ? Sizce gerçek duygularımdan bahsetsem mi yada böyle devam mı etsem nabsam arada kaldım resmen. bu hayat neden zor.

Hayatım bu onun kararı kararına saygı duymaktan başka birşey yapmamanı öneririm..Aksi halde çok sorun yaşarsın..

Peki istememe sebebiniz nedir yanı polislik kadar güzel bi meslek varmi maddi manevi her yönden gurur verici

Çevrem de polis olan bir sürü kişi var,tanıdıklar,akraba vs,özel harekatın sık sık doğu görevleri olur,şark görevinin yanı sıra misal 5 sene doğuda yaptı sonra batıya geldi diyelim yine görevlendirme ile sık sık gider tabi bu gitmeler 40-50 günü bulabilir sonra 2,şark görevi olabilir vs eğer çok istiyorsa destekçi olun derim mülakattan geçemezse senin yüzünden olmadı bile diyebilir.

Ayırca isteme sebebi nedir gerçekten canı gönülden istiyor mu yoksa maddi olarak mı istiyor.

Bunun için gec kalmışsın bence artık fikrini icinde tutmalısın.Adam kilo vermeye çalışıyor eğitime kayıt olmuş sen tutup ben polis olmanı istemiyorum dersen küfür gibi gelir ona.

Ayrıca eşin senin istediğin bi şey için insallah olmaz diye dua etse ne hissedersin.Çok bencil buldum seni hiç doğru değil

Şu an atılan çok kişi olduğu için, büyük ihtimalle alınacaktır aklınızda olsun. (elbette geçmişinde bir durum yoksa ya da heyecandan batırmazsa)

Ayrıca asker ve polis eşleri ne yapsın? Ölelim biz o zaman?
Ya da erkekler evlenmesin, bekar kalsın.

Bir taraftan çalışmıyor diye sinirlenmek bir taraftan ya işe girerse demek, adamın ayarları bozulacak.
Destek olmaya devam edin ve nasip deyip bırakın.

Çalışmasını istiyorum ama polislik çok farklı. şark görevi falan bunlar benim kaldıramayağım şeyler. ve evet bende kazanacağını düşünmeye başlıyorum artık. bu gidişle evliliğimiz tehlikeye girer gibi düşüncelerim var çünkü yalnızlıktan hoşlanmıyorum.

Kısmetinde varsa ne yapsanız boş. Eğer işe girerse size düşen ona destek olmak. Ben eşimin motorsiklet almasına bile razı olmuyorum. Trafik kazası geçmişim var çünkü. Sizi anlıyorum o yüzden. İnsan endişeleniyor ama siz biraz geç kalmışsınız hayır demek için.

opreasyon şark görevleri falan bunlar benim kaldırabileceğim şeyler değil.

Evet normal polisten biraz daha zor özel harekat 2 Şark Doğu 2 3 ayda bi 15 20 gün dış görevler oluyor sürekli o süreçlerde sabretmeniz lazım bide alım çok oluyor büyük ihtimal kazanır kolay kolay elemiyorlar ozaman sizin evlilik sıkıntı yani

Tek diyebileceğim sevdiği işi yapabilirse daha mutlu olacağı ve seni daha mutlu edeceği.
Kendimden biliyorum.Eşim pazarlama işinde ve sürekli yollarda.Tehlike hepimiz için mevcut.Benim de yüreğim ağzımda hep.Dua etmekten başka yapabileceğim bir şey yok .
Sonuçta o mutlu ve ben de destekçisi olduğum için beni daha çok mutlu etmek için uğraşıyor.
Sen sakın istemiyorum deme.Belki kazanamaz ya da bir şeyler ters gider.Bunun için seni suçlamasına izin verme.
Yalnızlığa da alışırsın zamanla.
İnşallah hayırlısı olur hakkınızda.

Bu onun hayatı evet ama senden önce Pöh olsa bildin gördün bacım öyle evlendin derdim. Ama siz artık hayatınızı birleştirmişsiniz ve adam sonradan karar vermiş. onun huzurunu bozmadan korkularınızı dile getirmek hakkınız. Neticede sizi de etkileyecek bu durum. Canım elbette destekliyorum ama....demelisiniz. Bol bol dua edip hayırlısını dileyin.

Ha bir astsubay kız arkadaşı olarak söylüyorum bütün bunları doğudur, operasyondur, nöbettir herşeyini bildiğim için. Ben onu tanıdığımda mesleğindeydi ve ben seve isteye kabullendim. Evlendikten sonra olsa belki tavrım değişebilirdi.

bunları aranızda hiç konuşmadınız mı peki?
kolay değil seçtiği meslek.
sen,n fikrini sormadı mı hiç?

2 3 ayda bir gidildiğini bilmiyordum. ya gül gibi mesleği var tabiri caizse neden ekşın arıyor bilmiyorum. başta heves sandım üstelemedım ama iş ciddiye bindi.

bencillikten öte onu düşünüyorum kar kış kıyamette dağlarda olacak. ona da kolay değil bana da

bunları aranızda hiç konuşmadınız mı peki?
kolay değil seçtiği meslek.
sen,n fikrini sormadı mı hiç?

sordu katılcam dedi iyi dedim zaten annesi babası izin vermez biraz da boşlukta ya şuanda birşeylere tutunmaya çalışıyor gecer dedim. baktım yazılmış hazırlanıyor ciddi ciddi.

birde çocuk için inanılmaz derecede istekli şuanda. tedaviye başlıcaktık tam ama şimdi birde çocuk olursa o orda ben burda bilmiyorum.

sordu katılcam dedi iyi dedim zaten annesi babası izin vermez biraz da boşlukta ya şuanda birşeylere tutunmaya çalışıyor gecer dedim. baktım yazılmış hazırlanıyor ciddi ciddi.
kendi mesleği nedir?
iş bulamıyor mu?
sık sık göreve gideceğini filan biliyordur değil mi?

kendi mesleği nedir?
iş bulamıyor mu?
sık sık göreve gideceğini filan biliyordur değil mi?

biliyor büyük ihtimal ama benden saklıyor bazı şeyleri. öyle değil deyip kandırmaya çalışıyor. muhasebeciyiz ikimzide.

opreasyon şark görevleri falan bunlar benim kaldırabileceğim şeyler değil.

sizin evlilik sıkıntı diye yorum mu olur Allah aşkına??
evlilikte iyi gün kötü gün diye bir olgu duymadınız mı işinize mi gelmiyor?
yok ben bunu kaldıramam evliliğim için iyi olmaz felan?
canını bizim güvenliğimiz için ortaya koyan insanlar için biraz ayıp kaçmıyor mu bu sözler?
şehitlerimize saygısızlık bana göre.
abarttığımı düşünebilirsiniz de o yapmasın ben yapmayım sen yapma..
belli ki adam hevesli ve bu görevi istiyor. belki vatani duygular belki işsizlik sıkıntısı.. öyle veya böyle her şekil yanında olmak zorundasınız.
şimdi size kolay tabi felan da dersiniz de açıklayım benim eşim subay. gezdik de sıkıntı da çektik. devre arkadaşlarımızdan şehitler de gördük evet zor ama polisliktir subaylıktır bu meslekler gurur duyulası meslekler ve her daim herkesin destek olması gereken meslekler.
yaklaşımlarınızı ve bakış açılarınızı lütfen değiştirin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…