- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Kürt değilim ama benim de zoruna gitti. Kürtler çok çocuk doğuruyor diye biz de çok çocuk yapalım mantığı çok komik. Şey mi yarıştırıyoruz?
Yüz faydasız ve akılsız insan bir faydalı ve akıllı insan etmez. Kellebaşıyla gurur duymak günümüz medeniyetine çok uzak.
yahu sen benim fikrime nasıl saçma diyebiliyorsun benim fikrime saçma demek senin haddine mi.?? biraz saygı lütfen ya saygı insanların fikrine saygı duymayı ögrenmediniz galiba .. burada onlarca insan farklı fikirlerde hepinize fikrimi savunamam söyledim geçtim.. yok saçma bilmem ne benim için doğru...
Yazdiginiz sey fikir mi sizce, boyle bir seyi nasil herkes tarafindan okunan bir yere acikca yazabilirsiniz? Yazdiginiz sey fikir degil hanimefendi, son yillarda Turkiye'yi kaosa surukleyen Turk/Kurt ayrimi fasizanliginin zirvalari. Acikca Kurt vatandaslari asagilama, otekilestirme, toplumun baska bir tabakasi olarak gorme, kendinizi "Turk" oldugunuz icin farkli gorme hakkini siz nereden aliyorsunuz? Boyle bir seye nasil saygi duyarim, kendiniz gelin.
Bu "fikirler" yuzunden, Turkiye bolunme asamasina geldi. Bu "fikirler" olmasaydi, insanlar Kurtleri ezmeseydi, esit vatandas olarak davransaydi, sizce Kurtler ayrilmak, baska bir devlet olmak isterler miydi? Insanlari gectim, devlet Kurtlere kotu davraniyor. Universitedeyken Kurt bir arkadasim bana demisti ki, "eylemden gozaltina alindiginda , Kurt sen once dayagi sen yersin". Devlet icindeki bir topluluga kotu davraniyor yetmiyor, insanlar da bu fikirde.
Siz bu "fikir"leri yazmaya devam edin, yasasin fasizm.!
Arkadaşlar merak ediyorum. Ailemde de çok var böyle. Asgari ücretle büyükşehirde kirada yaşayan insanlar neden 3-5 çocuk yapıyor? Tarla da yok ki çalıştırsın. Üzülüyorum böyle aileler görünce, zorluk çekip çocuklara sağlıklı eğitimli bir hayat sunamayan veya sunmayan aileler. Sonra bir kısır döngü, eğitimsiz ve çocuk yaşta çalışmaya başlayan sonra yine erken yaşlarda evlenip bu kısır döngüyü devam ettiriyorlar.
Kısaca çocuk bereketiyle gelir masalı... Maalesef yok böyle bir şey.
Burnuma faşo kokusu geldi ve solugu burda aldim. Degerlu faşist kardesim, sozum sana.
Ben ermeni asıllı Diyarbakirli bir kürt olarak, bu devletin baskomiseriyle evliyim. Dusunsene yarin birgun emniyet muduru olacak !
Senin icin cok acı bir durum farkındayim. Ama bir kotu haberim daha var. Esim Bayat boyundan gelen saf halis Türk..
Bir kötü haberim daha var. Kızımız oldu laaaaannnn !
O simdi buyuyecek ve senin gibi zihniyetleri beynine s.çacak..
Irkdaşlarım gibi 11'i tamamlayip futbol takimi kursak mi acep???
yok artık çok abarttınız yani ben nufustan dolayı bir yorum yaptım sanki kürtler kötü falanmı dedim... 2050 yılında türkiye'nin nüfusunun 45 milyonu kürt kökenli vatandaşlarımızdan, geri kalan 45 milyonu ise kürt olmayan türk, laz, çerkez gibi etnik kökenli vatandaşlardan oluşacak. bu yapılan bir istatistik sonucu... sacede benım derdim nüfus tu siz nerelere getirdiniz olayı hayretler içinde okudum
yahu sen benim fikrime nasıl saçma diyebiliyorsun benim fikrime saçma demek senin haddine mi.?? biraz saygı lütfen ya saygı insanların fikrine saygı duymayı ögrenmediniz galiba .. burada onlarca insan farklı fikirlerde hepinize fikrimi savunamam söyledim geçtim.. yok saçma bilmem ne benim için doğru...
Cahillikten.
Yoksullukla alakasi yok aslinda. Yani su kadar soyleyeyim ayda 50 60 bin lira gelirin yoksa 2 cocukta fazlasi yapilmamali. Yoksa gercek manada iyi egitim aldirmak bile mumkun degil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok artık çok abarttınız yani ben nufustan dolayı bir yorum yaptım sanki kürtler kötü falanmı dedim... 2050 yılında türkiye'nin nüfusunun 45 milyonu kürt kökenli vatandaşlarımızdan, geri kalan 45 milyonu ise kürt olmayan türk, laz, çerkez gibi etnik kökenli vatandaşlardan oluşacak. bu yapılan bir istatistik sonucu... sacede benım derdim nüfus tu siz nerelere getirdiniz olayı hayretler içinde okudum
Arkadaşlar merak ediyorum. Ailemde de çok var böyle. Asgari ücretle büyükşehirde kirada yaşayan insanlar neden 3-5 çocuk yapıyor? Tarla da yok ki çalıştırsın. Üzülüyorum böyle aileler görünce, zorluk çekip çocuklara sağlıklı eğitimli bir hayat sunamayan veya sunmayan aileler. Sonra bir kısır döngü, eğitimsiz ve çocuk yaşta çalışmaya başlayan sonra yine erken yaşlarda evlenip bu kısır döngüyü devam ettiriyorlar.
Kısaca çocuk bereketiyle gelir masalı... Maalesef yok böyle bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?