bilmiyorum aklında mıyım....

papatya2104

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2007
56
0
286
Antalya
kendimi hiç bu kadar kötü hissetmedim..mutsuz,kararsız..tek bi adım bile atamıyorum....öylece kalakaldım..ne düşünmem gerektiğini bile doğru dürüst bilmiyorum...sadece bekliyorum....bekliyorum....
eminin o da benim gibi kötü bi durumdadır,,ya da öyle olmasını istiyorum belkide....
telefonu elime alıyorum...ismine geliyorum...ama bi türlü aramaya cesaret edemiyorum...

o arasın istiyorum çünkü....sanki ben yaparsam bunu kötü hissedicem kendimi,,
onun gözünde güçsüzleşicem sanki,,bi sürü şey işte.....

ne oldu diye anlatmaya kalksam bitmez...askerdeki sevgilimle 10 gündür konuşmuyoruz...kızgın bana,,bende ona..konu ne...hiç...üstüste bi sürü şey yaşadık..birbirimizsiz yapamadık,,toparlandık her defasında...ama artık çok yıprandım..yoruldum...unutmaktan,kabullenmekten,,inanmaktan,,,

herkesin dediği tek şey..asker..şimdi insan asker olunca hertürlü anlayışsızlığı yapma hakkına mı sahip oluyo,,asker olunda karşında ki herşeyi hep alttan almak zorunda mı oluyo...yoruldum ben...çok yoruldum..

böyle yazdığıma bakmayın,,hala gözüm telefonda ,,arıycak diye,,,bensiz yapamaz ya çünkü....öyle derdi...insan seviyorum dediği birinin sesini duymadan daha kaç gün geçirebilir,,,o dayanabiliyorsa bende dayanırım diyorum ama yapamıyorum,,,hayatımda birisi var mı yok mu ondan bile emin değilim artık...bu belirsizlik ne zaman biticek...

çok yoruldum...paylaşmak istedim.....

Bende 3 gündür aynı dertten muzdaribim. Bu süreçten nefret ediyorum. Seviyo mu, sevmiyo mu? Seviyosa niye aramıyo? Sevmiyosa bütün söylenenler yalan mıydı, bu kadar basit miydi? Gururumu ayaklar altına almakta istemiyorum ilk adımı atarak. Offfffffff ...

Mutlaka arıycakkkk.... Hiç olmazsa askerlik tribini sende unutmak içinn..senle huzurlu oldugu içinn..sensiz yapamıycagı içinn..inşallah ararrr

ikinizde inat ediyorsunuz.gurur yapıyorsunuz.bence aramayın sormayın elbette o arayacak.o da sizden bekliyor çünkü,e alışmış hep ilk adımı sizden görmeye şimdide arayıp sormayınca merak edecekk.şimdiye kadar hep taviz verdik,verdikte ne oldu ki?kocaman bir hiçç...seviyorsaaa arar diyenlerdenim bende.o kadar şey yaşanmışş biranda siliyorsa zaten sevgisi bitmiştir.şuanda yapılacak tek şey sabretmek.vede telefonu yanında bulundurmamak.insanın gözünün hep telefonda olması ne demek çok iyi bilirim çünkü.Allah sabır versinnnn canımmm

kıyamam sana ben cnm streste ola bilir asker çünkü herşeyi düzenli emir altında bundan kaynaklana bilir eğer seni kızdıysa seviyosa mutlak arıcaktır yada sen ara boşver inadı

her tartışmadan sonra beyin yorulur... ilişkiyi devam için bile halin kalmaz... seviosun sanırım seviliosunda... çok geçmeden arayacak ve sende kızlaaar aradı beniii cevaplarınız için teşekkürleeer diyip gözden kaybolacaksın :)

sevgiyle kal..

canım askerde öyle bir psikoloji aşılıyolarki askerlere sadece vatanı düşündürüyorlar sivil hayattan koparmaya çalışıyorlar ama bu demek değilki seni sevmekten vazgeçsin seviyor diyosun ozaman arar belki de fırsat bulamıyo bile olabilir

sen "seviyorsa arar" diyorsun
muhtemelen oda "seviyorsa arar" diyodur :)

insallah arar cünkü belirsizligin nekadar kötü oldugunu biliyorum
olmassa sen ararsin, 10 gün olmus az bir zaman degil

10 gündür aramamasını normal bulmuyorum
ayrıca sorununu daha net yazabilirdin
bizlerde ona göre sana burda farklı yorumlar sunardık.

Ayrıca 'aramak' konusunu neden gururla örtüyorsunuz?
Erkek arkadaşınızın gururu yok mu ki ozaman sizi arasın
yani siz aramazsınız,çünkü gururlusunuz!
ama o bu gurursuzluğu yapmalı aramalı!

yanlış bir düşüncede küslük sürecini geçiriyorsunuz.
alın telefonu elinize arayın hesap sorun
10 gündür neden sesin çıkmıyor diye!
geç kalmayın 10 gün küs kalamaz bence bir insan

Son düzenleme:

galiba bu sessizliğe ihtiyacımız vardı bizim..yıprattık birbirimizi..bu arada teşekkür ederim..

:) teşekkürler..konuştuğumuzda mutlaka yazıcam

anlatmak isterdim tabi ama nerden başlamam gerektiğini bulamadım..zaten belirli bi konu yok,üst üste olan şeyler,askerlik öncesi ve süresince olanlar,,,biz aynı banka şubesinde çalışıyoruz..sabahtan akşama birlikteyiz..hem iyi hem kötü bi sürü yanı var bu durumun..ama atlatamadığımız bişey olmadı hiç..askerden önce ailemle tanışmaya gelicekti ailesiyle,,herkese haber verdim,,sonra olmadı işte,,,çok kızdımmm,,neden olmadığıyla ilgili de çok konuşamadık aslında,,babası askerden önce zor olur demiş,,git gel güzelce kızı da bizide zor durumda bırakma demiş,,zaten kısa dönem,,gelince herşeyi hallederiz diye konuşmuşlar...bunu bana askere gitmeden 3 gün önce söyleyebildi..sanki ona ısrar eden birisi v armış gibi karşısında ..bu tanışma durumunu çıkaran kendisiydi,,eline yüzüne bulaştıranda...çok kızdım..hala bu durumu kabullenemiyorum nedense..bizimkilere karşıda zor durumda kaldım...o günlerdeki düşüncelerimi anlayabilir misiniz bilmiyorum...yani askerlik öncesi böyle kırgın gönderdim onu...hem gidicek onsuz napıcam diye düşünüp hemde içten kızgın olmak berbattı...sonra tabi özlemle unuttuk bunları...onu orda üzmek istemedim...

son tartışmamız bayram tatilinde ailemin yanındayken oldu..arabamızla yolculuk yaparken tlf.la bikaç sefer aradı...babamın yanında oturduğum için açamadım...msj attım..açamıyorum diye...ama açabilirmişim aslında mrb ayşe,mrb fatma diyip konuşabilirmişim..benden bi habermiş,,niye bilmiyomuş nereye gittiğimi,,böyle gereksiz bi sürü şey,,ailemleyim..sorun etmesi gereken bişey var mı sizce..atıştık işte sonra ..alttan almaktan bıktım çünkü...üstüme gelmesinden bıktım....

anlatırken bile sıkıldım..gerçekten çok yoruldum...sonrası belirsizlik iştee....

valla asker hep alttan alın sıkıntılı deniyor ama askerlerinde ne cevizler kırdıgını duyuyorum görüyorum bekle o arasın seni

sadece hatalı olduğunu kabul etmesini istiyorum..beklemem bu yüzden...tmm canım kabul ediyorum çok üstüne geldim,burası beni böyle bi adam yaptı,seni merak ediyorum sadece,herşeyinden haberim olsun isterken seni kırdım,,bunları söylemek çok mu zor,,

canım askerlik yapmak kolay değil.... orada olmanın pskiolojisi ona zor gelmiş olabilir.... biraz anlayışlı olabilirsen iyi olur bence..... aramıyorsa sen ara.... o şartlarda ondan çok fazla bir beklenti içine de girme derim.... ara onu merak ettiğini söyle.... seni neden aramadığını merak ettiğini ondan telefon beklediğini konuşmak ve sesini duymak istediğini söyle..... çünkü bunları istiyorsun....

anlayışlı olabilirsen..aramıyorsa sen ara...onun yaptığı şey hiç kolay değil,psikolojisi...
yaptım,,hepsini yaptım,,,beklenti içine girende hep o oldu ..yine yaparım kabul etsin sadece hatalı olduğunu başka bişey istemiyorum ki...

Erkekler askerlik yaparken onların psikolojisi orda bozulurken kızların psikolojisi de burda onların yüzünden bozuluyor.

Askerde onun kendini oyalayabileceği çok şey vardır, o yüzden seni aramaktn kendini alıkoymak onun için daha kolay oluyordur. Tabii senin için aynı şey geçerli değil görüldüğü üzere.

Bence arama ama mesaj at sadece ne olduğunuzu ne durumda olduğunuzu anlamak için. Mesajına cevap verirse cevabına göre değişir yapman gereken şey.

Güzel haberlerini bekliyoruz.

bence gurur yapma canım..eğer gerçekten onu sevdiğine inanıyosan aramalısın...belki oda senin aramanı bekliodur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…