bilmiyorum aklında mıyım....

aynen canım bende burda askerliğin farklı bi türünü yapıyorum sanki..biraz daha durucam ama dayanamıyorum artık,çokta özledim.
şöyle bişeyde oldu aslında h.sonu sanırım çarşı iznine çıkmış,,msn iletimde bir haftadır bilmiyorum aklında mıyım yazıyordu...okumuş olmalı ki,, HERZAMAN AKLIMDASIN diye yazmış o da msn iletisine :)) nasıl sevindim anlatamam...duygulandım....yinede aryamadım ama

bu hafta içi mutlaka arıycam artık..inşallah güzel olucak herley..teşekkür ederim...

evet ,,konuştuk dün..aradı...biliyo musunuz değişen bişey olmadı..biz çok yıpratmışız birbirimizi,,,hep eskiler eskiler,,,şöyle olmuştu böyle demiştin.....bi yerlerde birimizden birinde bi hata var ama bulamadım bulamıyorum...farklı şeyler konuşmak isterken olmuyo,,,yapamıyorum...sonuçsuz kapattık telefonu..bugün mü...
yok..ben aramadım..o da ....

sanırım kabullenicem artık..bıraktım..ne olucaksa olsun...

Erkeklere güvenmiyorumm açıkçası doğru düzgün bi sebeb de yok kavga etmeniz için kardeşimde asker ama psikojisi gayet sağlam hatta 2 tane sevgilisi var bildiğim kadarıyla bana da anlatır sürekli uyarırım kızları kandırma diye ama yok nafile dikkat et nerde asker artık zaten kısa dönem de abartılı bi askerlik psikolojisi olduğunu düşünmüyorum...çarşıya da mı çıkmıyo nette görüşün arayın sorun böyle olmaz ki....

Valla papatyacim nasil dayaniyor yaaaa ?? Seven insan nasil dayanir günlerce konusmamaya
ben sevgilimden 1 saat haber alamassam cildiriyorum, meraktan napiyor nerde, basina biseymi geldi diye..

Dedigim gibi o senden vazgecmis gibi görünüyor demekki,
Sende oluruna birak, kendi hayatini yasa, gez toz, düsünme onu,
ama seni her aradiginda da bulmasina izin verme,
hazir cepte sanmasin seni..

Bence de hiç kafaya takma..Her şey düzelir zamanla..
Aranızdaki sevgi güçlü ise bütün korkuları öldürür..
Endişeler ve kuşkular sevgiyi öldürür zaten..
Sizlerden ayrı ve onu anlayışla karşıla ve gurur yapma..
Sen keyfine bak üzülme bence o ilgi bekliyor...

eve hergün sessiz telefonlar geliyo,,o olduğunu biliyorum...cebimede aynı şekilde bilinmeyen numaralarla çağrılar geliyo,,açıyorum..sesimi duyup kapatıyo..
vazgeçtiyse vazgeçsin bunlardan da ...var mı yok mu bileyim bende...bana bi kolya almıştı gitmeden..ortak arkadaşlarımıza hergün soruyomuş kolyesi boynunda mı diye...2 gündür çıkardım..bu hafta işe giderkende takmıycam...vazgeçmişse bunlar ne ...bu belirsizlikten sıkıldım artık..
ne gerek var bunlara anlamıyorum..
böyle olmasına gerçekten alışık değilim...

tek üzüldüğüm şey,,gelicek,,konuşucaz ve herşey aynen devam edicek,,daha doğrusu o böyle olacağını sanıyo...bu günlerin hesabını nasıl vericek,,bu yaşananların bi açıklamssı var mıdır sizce..değer mi..bilmiyorum...

kalbinde kırgınlıklar volta atıyordur...
Ancak yine her şey olduğu gibidir. Bir türlü değişmez. Bunu anladığın andan sonra, bir akşam aşık olduğun adam seni arar, telefonu açmazsın. Bir daha arar, yine açmazsın.

Final günü gelmiştir ve sen o telefonu bir daha hiç açmazsın.

Çünkü gitmekle kalmak arasında verdiğin mücadele o kadar yormuştur ki kalbini, yokluğunda çekeceğin acıyı, yanındayken çektiğin çileye tercih edersin….

elbette askerde diye her tribini çeicek değilsin ama bu asker psikolojisi dedikleri şeyi biz asla bilemicez belkide ellerinde olmadan böyle yapıolardır benim sözlümde askerdeyken bi garip hallere girmişti ama dönünce düzeldi sende eğer seviyosan sabret canım bide gurur yapma onun senden daha çok ihtiyacı olabilir sana

ailesinin seninle evlenmesine izin vermediğini düşünüyorum sevgilinin davranışlarından.

belki yanlış kelimelerle anlattım..ben böyle bişeyi aklıma bile getirmedim..annesiyle ve ablasıyla tanıştım..çok cici insanlar,,arayıp soruyorlar devamlı...
böyle bişeyi hiç hissetmedim...

sevgilinin davranışları tipik asker davranışları canım kafana takmamaya çalış askerde böyle oluyolar, sabredicen...

hiç üzülme aynı şeyleri zamanında bende yaşadım inanırmısım kendşmi yırtığıma değmedi dediğin gibi asker olması anlayışsız olma hakkı vermiyor tabiki seni şimdi basit şeyler için üzen biri ilerde nasıl yapıcak mantıklı düşünmeye it biraz kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…