Tabi canım fal çıkmayabilir,İlkay'ın bir yıl önce baktırdığım iki falıda çıkmadı.Ama bu İlkay'ı kurnazca hareket eden,kötü,binbir yüzü olan falcı yapmaz.Tam tersi İlkay çokta dürüst ,lafının arkasinda duran,mert bi yorumcu yaptı kendini aynı isimle başka siteye başlamakla.Beğenen yine gelsin,beğenmeyen burda da uzak dursun diyo açıkça.Belki farklı isim olsaydı ben ona atıcaktım falı ,sesi bi duyucaktım ki Îlkay.Kısaca İlkay'ı bende takdir ettim,karakter hakikaten herşeyin önündeymiş bi kez daha anladım.Son olarak İlkay'a derimki ;yeni yerin yeni siten hayırlı olsun,enerjinin hep yüksek olacağı yorumların daim olsun.
kızlar öyle demeyin ya, ben bir kaç sevdiğim falcının bulundukları sitelerden huzurları kaçtığı için gittiğini düşünüyorum. Taha da kibar, mantıklı bir adamdı. bir nedeni kesinlikle vardır. bazı siteler, "aynı adla bulunamazsınız" diye en başta kural koyuyor olabilirler. hukuki olarak kullanamıyor olabilir.. aralarından bi tek venusamber açık açık ben artık burada değilim, nerde olurum bilmiyorum ama adımı aynı tutmaya çalışacağım demişti. oradan biliyorum.
Taha bence de duzgun bir insan, zirto, somurucu, umut taciri , maddiyatci vs. degildi. Bana dedikleri cikmadi, basarili da bulmadim, bana yorumu vasat altiydi ama kisilikli ve duzgun bir insan olmasini takdir ediyorum; bana olmasa da tutturdugu insan sayisi da cok. Basina ne geldi bilemeyiz, ama Taha nin isim degistirme yaptiysa maddiyat/cikar amacli yaptigini dusunmuyorum.
Taha falcı değil...akıl hocası....bi ben sevemedim gitti...çok dürüst olsa kendi de biliyor falcı olmadığını falcılık işini bırakır...
ayyy sinir oluyorum pembe tablo ve akıl hocalılığı yapanlara
Canım benim öyle bi kural olsa İlkay'ada geçerli olurdu bu kural.Taha'yı en çok seven takdir eden kişiyim,yorumunu beğendiğim nadir falcılardan.Ama bu Taha'yada kimseyede kalkıp Rad'a fal atıyorum zannedip karşımda Taha'yı bulma hakkını vermez be canım.Ha benim için iyi oldu Taha'yı bulmuş oldum ama sistem yanlışmı?Bence evet.kızlar öyle demeyin ya, ben bir kaç sevdiğim falcının bulundukları sitelerden huzurları kaçtığı için gittiğini düşünüyorum. Taha da kibar, mantıklı bir adamdı. bir nedeni kesinlikle vardır. bazı siteler, "aynı adla bulunamazsınız" diye en başta kural koyuyor olabilirler. hukuki olarak kullanamıyor olabilir.. aralarından bi tek venusamber açık açık ben artık burada değilim, nerde olurum bilmiyorum ama adımı aynı tutmaya çalışacağım demişti. oradan biliyorum.
Venüs bende çıkmıyor ama dürüstlüğünü falsepetinde bende takdir ettim.Keza İlkay 'ada helâl olsun,açık sözlülüğünüde zaten severdim.Ilkay net, durust , mert bir insan, enerjisi tutan insanlara ciddi sekilde fali cikiyor . Bana dediklerinden cikanlar oldu, son yaptigi yorumu mukemmeldi. Ilkay in begenenleri, musterisi belli zaten, baktirip begenmemis insanlari tuzaga dusurmek gibi bir derdi yok. Bana zamani cikmasa da dediklerinden cikanlar oldu, cikmayanlar da oldu, ama bence basarili bir isim, reklama veya kivirtmasina gerek yok ; umut tacirligi yok, dobra, ne dusunurse soyler, takdir edilecek bir kisilik. Yom isyerinde problemleri var, ailesinde dertleri var, seni cok seviyor bbiibibibi demiyor.
Venusamber de keza, kim oldugunu acikca soyluyor, begenen baktirsin, begenmeyen baktirmasin diye. Insanlari soguslemek , somurmek derdi yok, duzgun bir insan. Falina extra soru sormak istedim, facebook tan rahatsiz ettim, cok kibar cevap verdi. Hem dedikleri cikti hem de hanimefendiligyle gonlume gercekten taht kurdu.
Taha falcı değil...akıl hocası....bi ben sevemedim gitti...çok dürüst olsa kendi de biliyor falcı olmadığını falcılık işini bırakır...
ayyy sinir oluyorum pembe tablo ve akıl hocalılığı yapanlara
Kızlar güven cihan çobana fal baktırıp memnun olan var mı ?
Ben astroloji baktırmıştım amaninnn yarım saatten fazla konuşmuş retro lar v.s tarihler geçmiş gelecek kafam allak bullak olmuştu ancak 10 kez dinledikten sonra anlamaya başladım ama zaman geçtikçe geriye dönüp dönüp dinliyorum ve müthiş nokta atışları varmış soru sordum ve sorumun cvp ınada aldım yıldız haritama göre çıktımı dersen her zamanki gibi zaman var.
saralihanımn falı bende çıkmaya başladı kızlar
Bana cok zor bir olayi bilmisti.Dedigi tami tamina cikti.
saralihanımn falı bende çıkmaya başladı kızlar
canım o hangi sitede ? ve ne falı baktrdn
Tellwe de sekerim, ben kahve baktirdim.
baktm ama fal alımına kapatmış bir süre. ne kadara bakıyor peki canım
20 kredi olması lazım canım haftasonuna kdr yoktu diye htrlıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?