Binnaz Abla

kızlar öyle demeyin ya, ben bir kaç sevdiğim falcının bulundukları sitelerden huzurları kaçtığı için gittiğini düşünüyorum. Taha da kibar, mantıklı bir adamdı. bir nedeni kesinlikle vardır. bazı siteler, "aynı adla bulunamazsınız" diye en başta kural koyuyor olabilirler. hukuki olarak kullanamıyor olabilir.. aralarından bi tek venusamber açık açık ben artık burada değilim, nerde olurum bilmiyorum ama adımı aynı tutmaya çalışacağım demişti. oradan biliyorum.

Ilkay net, durust , mert bir insan, enerjisi tutan insanlara ciddi sekilde fali cikiyor . Bana dediklerinden cikanlar oldu, son yaptigi yorumu mukemmeldi. Ilkay in begenenleri, musterisi belli zaten, baktirip begenmemis insanlari tuzaga dusurmek gibi bir derdi yok. Bana zamani cikmasa da dediklerinden cikanlar oldu, cikmayanlar da oldu, ama bence basarili bir isim, reklama veya kivirtmasina gerek yok ; umut tacirligi yok, dobra, ne dusunurse soyler, takdir edilecek bir kisilik. Yom isyerinde problemleri var, ailesinde dertleri var, seni cok seviyor bbiibibibi demiyor.

Venusamber de keza, kim oldugunu acikca soyluyor, begenen baktirsin, begenmeyen baktirmasin diye. Insanlari soguslemek , somurmek derdi yok, duzgun bir insan. Falina extra soru sormak istedim, facebook tan rahatsiz ettim, cok kibar cevap verdi. Hem dedikleri cikti hem de hanimefendiligyle gonlume gercekten taht kurdu.

Son düzenleme:

Taha bence de duzgun bir insan, zirto, somurucu, umut taciri , maddiyatci vs. degildi. Bana dedikleri cikmadi, basarili da bulmadim, bana yorumu vasat altiydi ama kisilikli ve duzgun bir insan olmasini takdir ediyorum; bana olmasa da tutturdugu insan sayisi da cok. Basina ne geldi bilemeyiz, ama Taha nin isim degistirme yaptiysa maddiyat/cikar amacli yaptigini dusunmuyorum.

Son düzenleme:

Taha falcı değil...akıl hocası....bi ben sevemedim gitti...çok dürüst olsa kendi de biliyor falcı olmadığını falcılık işini bırakır...
ayyy sinir oluyorum pembe tablo ve akıl hocalılığı yapanlara

Ben de begenmedim falini, ayrinti, hissiyat vs yoktu. Bir daha baktirmam, iyi bir falci degil.

Ama kotu veya karaktersiz biri oldugunu da dusunmuyorum acikcasi. Sevenleri de var, Allah sevenlerine bagislasin :)

Canım benim öyle bi kural olsa İlkay'ada geçerli olurdu bu kural.Taha'yı en çok seven takdir eden kişiyim,yorumunu beğendiğim nadir falcılardan.Ama bu Taha'yada kimseyede kalkıp Rad'a fal atıyorum zannedip karşımda Taha'yı bulma hakkını vermez be canım.Ha benim için iyi oldu Taha'yı bulmuş oldum ama sistem yanlışmı?Bence evet.
Venüs bende çıkmıyor ama dürüstlüğünü falsepetinde bende takdir ettim.Keza İlkay 'ada helâl olsun,açık sözlülüğünüde zaten severdim.

Taha'nın yorumu bende hep dürüsttü,netti ve gidişatı tutturduda be canımcım.Yüz tane fal bu sırada patlamışken Taha'nın falı bende halen geçerliliğini koruyor.Taha'nın ne kadar seviyeli kaliteli bi insan olduğundan da şüphem yok halâ.Bir hata etti demek başka kimliğe büründü,Ammaaa falcılığına lafım yok ne yalan söyliyim?Yinede tabi fal bu belli olmuyor,beğenmeyenide olacak elbette .

Kızlar güven cihan çobana fal baktırıp memnun olan var mı ?

Ben astroloji baktırmıştım amaninnn yarım saatten fazla konuşmuş retro lar v.s tarihler geçmiş gelecek kafam allak bullak olmuştu ancak 10 kez dinledikten sonra anlamaya başladım ama zaman geçtikçe geriye dönüp dönüp dinliyorum ve müthiş nokta atışları varmış soru sordum ve sorumun cvp ınada aldım yıldız haritama göre çıktımı dersen her zamanki gibi zaman var.

Ben tarot baktırdım kendinden cok emin konustu ve hep geleceğe dair konustu durumumla ilgili cok olumlu konustu

Herkese merhaba fala bir araba parası kadar para vermiş biri olarak konuşmak hakkım sanırım hiç daha önce yorum yapmadım sadece yazdıklarınızı okumakla yetindim şimdiye kadar baktirdiklarim çıktı mı ufak tefek seyler dışında çıkmadı;( fal da bağımlılık ne yazık ki... Geçenlerde melek hanim için yok beni aşağıladı kötü konustu gibi şeyler yazmış bir arkadas o kadar narin o kadar içten bir bayan ki boyle bisey yapması mümkün değil Sabırlı anlayışli.. Hatta arka arkaya fal gönderdim diye beni defalarca uyardı para kaygısı olan sahtekar biri olsa hiç boyle seyler söyler mı bence karşıdakinin de insan olduğunu onun da duygularının yalan ithamlarla ne hale gelecegini düşünmek gerek...size ya da bana zorla fal baktirmiyorlar baktirmazsiniz olur biter ama insanların yapmadığı bişeyi söylemek hakka girmektir benden söylemesi....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…