Memnun kalmana sevindim tatlim :) zaman vermis mi sana da?Kizlar bn fahriyenin yorumunu begendim ozetlms drmumu analizleride iyi ins dedikleride cikar benle ilgli bi kac seyide bildi
Memnun kalmana sevindim tatlim :) zaman vermis mi sana da?
Vermis canim evet zaten bna herkes ayni tarihi veriyo bide ckmazsa
Güzel düşün güzel olsun canım. Herkesin aynı tarihi vermesi de enteresan.. Belki de işaret? Sen de inanıyorsan neden olmasın.
Vermis canim evet zaten bna herkes ayni tarihi veriyo bide ckmazsa
Canim benim hic getirme aklina oyle seyler.. Bana da 2 kisi haric kis gelmeden diyenler cogunlukta.. Hatta Haleh hnm, yagmur, guven cihan agustos sonu eylul basi dediler.. Acelya eylul dedi ama agustos sonu eylul basi bile olabilir dedi.. İnsallah kisa zaman diyenlerin dedikleri cikar hepimize de bi bayram yapariz burda :)
Canim artik yoruldum ondan boyle diyorum
Aynen oyle artik boyle biseye hepimizn ihtyci var anldgm kadaryla hepimis bekliyoruz
Çok iyi anlıyorum ben seni ve diğer arkadaşları. Ben sizin kadar da fal baktırmadım. Sadece 4 farklı kişiye baktırdım hatta. Ben sabırsızın tekiyimdir ben bile kendimden beklenmeyecek sabrı gösteriyorum acı çekerek de olsa. Sanki bir şeyin üstüne gitmemeye başlayınca oluyor gibi geliyor bana bazen. Ah biraz kafamızı başka yere verebilsek... İnşallah dileklerin olur senin de cansucum. Bu arada en iyi dediğin fal bakan kim senin için? dediği tarihler çıktı dediğin? Uzmanına sormak istedim. Ve gülümse :)
Kesinlikleee :) bi de su karamsarligi at ustunden bence.. Sana hiicc yakismioo.. Ben bicir bicir cansumu istiyorumm :)
Valla canim bak simdi dusunuyorumda,meral nesibe tornisha rezzan ne zaman msj atck dediyse gercekten atti ama yuzyuze otrp knsmamizi hepsi eylulun basi diyolar bidhki hftda byk glisme yasanck dedi fhriye abla nesibe ve rezzan abla ama ne ckrsa burya yazicm kmse umitszlge dsmesn cnku kck bi sey dahi olsa yazicm
Asla karamsar olmak yokk anlastikk :))
arkadaşlar genelde online falcıları burada konuştuğumuz için sormak istedim. tellwede kahinvangaya baktıranınız var mı? yada o siteden beğendiğiniz?
Ben Kiraze ve Chloe derim. Kiraze sesli yorum yapıyor. Bana tarota 12dk, katinaya 7 dk yorum yapmış.
Evet canım habersiz bırakma bizi. İnşallah inşallah çıkar da seviniriz senin için. Nesibeye zamanı sen mi sordun yoksa o mu söyledi diyeceğim ama sen ona çoook baktırmıştın yanlış hatırlamıyorsam. :)
teşekkür ederim canım ama kirazeye baktırdım ve mevcut durumda çok çuvallamıştı doğrusu ama chloeyi deneyebilirim.
Ben fahriyeyee yollladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?