Memnun kaldın mı ?
Tatlım üzülerek söyleyeyim kötü dediği şak diye çıkarEvet herşeyi sıraladı,dedikleri doğruydu tam tahmin ettiğim gibiydi tavsiye ederim...Ama bi dediği çıkmasınnnof off
Falsepetindeki Yağmur'a baktıran var mı , Nesibe ya da Rezzan gelmezse ona baktırabilirim..
Memnun kaldınız mı?
Ben baktrdm guzeldi yani tutrli seylr soyledi bana
Tatlım üzülerek söyleyeyim kötü dediği şak diye çıkarpsikolojik midir nedir anlamadım ama hep öyle oluyor gerçi pek sallamıyon ,diyorsun Aaa bunu tutturduysa iyilerde de tutar deyip umut yapıyon ama olmuyor işte ama sana iyiler tutsun cnm İnşallah.. :)
Geleceğe dair dediklerinden çıkan oldu mu canım peki
Binnazda puanim var kizlar kime baktiriyim kahvede kim iyiii ama artik benim baktirmadigim bi iyi :))
Canim bana 1 ay dedi baktrali daha 10 gun oldu diyim sana
Sana kötü dedikleri çıktı yaniii , olumlu şeyler de çıktı mı peki ? Dediği tavsiyelere uydun mu? Bana eğer yapmazsan hayatına başka birini alacak dedi
Binnazda puanim var kizlar kime baktiriyim kahvede kim iyiii ama artik benim baktirmadigim bi iyi :))
Azcık bekle.. Ben hiç üşenmedim, fal baktırdıklarımı, baktırdığım tarihleri yazmaya başladım. Binnaz ablanın kahve bölümü bitti. Onu yazıcam şimdi :)
Yok aman tatlımBen genel konuştum.Sen Açelyadan bahsediyon sanırım.ben Bilmiyom onu.ama sana uy dediğî tavsiyelere şu durumda uymanı önerîrim ..
FAL ALEM
REZZAN ABLA ( 5 Temmuz, 10 Temmuz, 16 Temmuz, 20 Temmuz, 25 Temmuz, 8 Ağustos, 16 ağustos, 20 Ağustos)
Onun hakkındaki hislerimi de artık ezberlediniz :) kıymetlim o da aynı nesibe gibi.. Kahvenin yıldızı, ne söylese mutlaka yaşıyorum.. Bana terapi gibi geldiği için artık fal baktırmaktan ziyade sırf yorumlarını duyayım diye gidiyorum ona :)
Onur Ata (16 Ağustos): Yorumlara aldanmamayı öğrettiği için teşekkür etmem lazım sanırım kendisine!! BERBAT ÖTESİ!!! AMAN DİYİM UZAK DURUN!! (TAROT BAKTIRMIŞTIM ONA)
Duygu Gün (8 ağustos): Puanım biriktiği ve sadece ona yettiği için gönderdiğim biri.. Falı çok fazla olumluydu.. Ben pek sevmem öyle masalsı yorumları.. Karar sizin..
Benden bu kadarr :) umarım yardımcı olabilirim size biraz da olsa :)
maşallahh canım daha kimse kalmamış zaten fal bakan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?