Binnaz Abla

Falsepetindeki Yağmur'a baktıran var mı , Nesibe ya da Rezzan gelmezse ona baktırabilirim..
Memnun kaldınız mı?

Ben baktrdm guzeldi yani tutrli seylr soyledi bana

Son düzenleme:
Evet herşeyi sıraladı,dedikleri doğruydu tam tahmin ettiğim gibiydi tavsiye ederim...Ama bi dediği çıkmasınnn of off
Tatlım üzülerek söyleyeyim kötü dediği şak diye çıkar psikolojik midir nedir anlamadım ama hep öyle oluyor gerçi pek sallamıyon ,diyorsun Aaa bunu tutturduysa iyilerde de tutar deyip umut yapıyon ama olmuyor işte ama sana iyiler tutsun cnm İnşallah.. :)

Binnazda puanim var kizlar kime baktiriyim kahvede kim iyiii ama artik benim baktirmadigim bi iyi :))

Sana kötü dedikleri çıktı yaniii , olumlu şeyler de çıktı mı peki ? Dediği tavsiyelere uydun mu? Bana eğer yapmazsan hayatına başka birini alacak dedi

Binnazda puanim var kizlar kime baktiriyim kahvede kim iyiii ama artik benim baktirmadigim bi iyi :))

Hülyaya baktırmadıysan tavsiye edebilirim bana karşına çarşamba günü çıkacak demişti evet dediği gibi oldu , ama onun verdiği tarihten baya bir sonra oldu tarih biraz şaştı ama kişilik analizi olaylar gerçekten iyi sohbet havasında konuşuyor samimi bir anlatımı var ben beğeniyorum iki kez baktırdım

Sana kötü dedikleri çıktı yaniii , olumlu şeyler de çıktı mı peki ? Dediği tavsiyelere uydun mu? Bana eğer yapmazsan hayatına başka birini alacak dedi

Yok aman tatlım Ben genel konuştum.Sen Açelyadan bahsediyon sanırım.ben Bilmiyom onu.ama sana uy dediğî tavsiyelere şu durumda uymanı önerîrim ..

Herkese selam kızlar;

Birkaç gündür sürekli olarak "falcı tavsiyesi olan var mı?" ya da "şuna baktıran var mı" şeklinde mesajlar geliyor.. Genelde de daha önce yorum yapılmış falcılar hakkında sorular soruluyor.. Hak veriyorum çünkü sayfalar hızla ilerliyor, mesajlar da arkada kalıyor. Bu yüzden ben de en azından kendi adıma sürekli aynı yorumları yapmak istemediğim için, tabii ki yeni gelen arkadaşlara da yardımcı olmak adına baktırdığım tüm falları tarihleri ve onlar hakkındaki düşüncelerimle birlikte yazıyorum.. Biraz uzun bir liste olduğu için 2-3 mesaj alabilir. :)

ilk listem bitti onu yazıyorum şu an:

BİNNAZ ABLA

Kahve falı

Marzuka Yavuz (2 Temmuz): Baktırdığım zaman da beğenmemiştim ama zaten bana dediği zaman da çıkmadı..

Hülya Demir (9 Temmuz): Beğenmedim, kimseye de tavsiye etmiyorum..

Gizem Sitare (10 Temmuz): Durum ve geçmiş analizi iyi olmasına rağmen bana dediği zaman çıkmadı..

Pınar Gökçe (10 Temmuz): Durum ve geçmiş analizi fena değildi. Ancak sesindeki yorgunluk "bitse de gitsek" modundaki hali yüzünden sonucu olumlu söylemesine rağmen beğenmememe sebep oldu.. Dinlerken yoruldum ben de :) Belki de sadece o güne mahsus bişeydi bilemem, karar sizin tabi yine de..

Dilay Uyaroğlu (10 Temmuz): Çok olumlu bir faldı ama dediği zaman çıkmadı..

Sahra Buhari (11 Temmuz): Konuşma tarzı, arkada çalan müzik benim gerçekten içimi bunalttı..

Bilge Özdoğru (11 Temmuz): Durum ve geçmiş analizine bişey dersem hakkını yemiş olurum.. Ancak kendisine tarot da baktırmıştım (az sonra yazacağım:) ) bana verdiği zamanlar aynı değildi, arada 2 ay var..

Ece Gülen (12 Temmuz): İlk baktırdığımda çok çok memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim ancak şimdi baktığımda gördüm ki bana bir dediği çıkmış..

Ayşe Melek (12 Temmuz): Durum ve geçmiş fena sayılmaz ama ben bi daha baktıracağımı düşünmüyorum..(Verdiği zaman dolayısıyla)

Şevval Erdal (16 Ağustos): Fala başladığı ilk kelimeden, bitirdiği son kelimeye kadar nokta atışları ile doluydu.. Söylediği zaman çıkar mı bilmiyorum ama çıkacağını umuyorum :)

Fahriye Işıksaçan ( 22 Ağustos): Aynı Şevval Hanım gibi idi, her söylediği doğruydu.. Verdiği zaman da Şevval Hanımla aynı ( bana bir sürü kişi aynı tarihleri veriyo zaten kıllanmayın hemen :) )

Yok aman tatlım Ben genel konuştum.Sen Açelyadan bahsediyon sanırım.ben Bilmiyom onu.ama sana uy dediğî tavsiyelere şu durumda uymanı önerîrim ..

Napcağımı şaşırdım şu Falsepetindeki Meleğin yorumunu dinledim az önce ondan memnun kalmamıştım ama çarşamba günü karşılaşacağımızı bilmiş ve bana bu iş olmaz dedi bu konuyla ilgili o kadar çok fal baktırdım ki... sadece 2 kişi olmaz dedi, Açelyanın tavsiyesine uysam belki başlayacak ya da Meleğin dediği gibi başlamadan bitecek
bugün artık son falımı da baktırdıktan sonra düşüncelerimi ona göre şekillendircem bi süre fal mal yok bana iyice kafam karışıyor

BİNNAZ ABLA

TAROT

Çağan Arıman (7 Temmuz&19 Temmuz): Çok beğendiklerimden biri.. Verdiği zaman konusunda da tutarlıydı. Tavsiye ederim :)

Selma Aydın (8 Temmuz): Benimle ilgili tutturamadığı çok şey oldu. Tavsiye etmiyorum..

HALEH ÇETİNER (8 Temmuz): Kesinlikle en iyilerden biri.. Söylediği birşeyi yaşadım, verdiği tarihe az kaldı, ümitliyim :) adını küçük harfle bilerek yazmadım, içim elvermedi :)

Arnisa Bahadır (9 Temmuz&25 Temmuz): O da beğendiklerimden biri ve O da aynı Çağan gibi zaman konusunda tutarlıydı.. Tavsiye ederim :)

Bilge Özdoğru (9 Temmuz): kahve bölümünde yazmıştım yine söyleyeceğim.. Tarotla kahvede verdiği zamanlar arasında 2 ay var, tutarlı gelmedi. Anda ve geçmişte iyidir.

Cenk Pars (10 Temmuz): Kişi analizi, durum ve geçmiş iyiydi.. Verdiği zamana daha var. Karar sizin..

Eylül Acar (10 Temmuz): Çok çok olumlu bir fal olmasına rağmen beğenmedim, verdiği zaman da çıkmadı zaten..

Benna Küçüker (11 Temmuz): Tutarlı bir fal değildi, memnun kalmadım..

Güven Cihan Çoban (11 Temmuz): Konuşma tarzı, anlatım dili en kötü olduğunuz anda bile sizi mutlu etmeye yeter :) verdiği zamanın dolmasına çok az kaldı.. Paylaşacağım zaten olup olmadığını..

Kesira Sirel (16 Temmuz): Olumlu olumsuz herşeyi söylemesini beğensem de bana dediği birşey çıkmadı, birşey çıktı :) ne desem bilemedim onunla ilgili :) kararı size bırakıyorum..

Deniz Görür (16 Temmuz): Falıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum, çünkü ona hala çok kızgınım (burdan bi arkadaşa verdiği sözü tutmadığı için)

Elif Işık (16 Temmuz): Binnaz ablada baktırdığım şu kadar fal içinde puan iadesi istediğim TEK KİŞİ!

AÇELYA TUĞRA (16 Ağustos): Ne diyim ki onunla ilgili.. Beni şoklara soktu.. Ailemin bile bilmediği, benim gelecekle ilgili istediğim birşeyi şak diye söyledi bana :) aynı şekilde hiçbir bilgi vermeden çocuk sayıma kadar bildi!! Ancak son yaptığı kahve falı olayından sonra biraz kızdım ona.. Soracağım ilk fırsatta neden böyle olduğunu.. Belki kararını değiştirecek bişi olmuştur, bilmiyorum..

FAL SEPETİ

Burda sadece tarot baktırdım önce onu belirteyim :)

Taha Turan (25 Haziran): Unutmuşum bile ben ona baktırdığımı :) durum ve geçmiş analizi iyi. Verdiği zamana biraz daha var.. Karar sizin..

NESİBE TEKBAŞER (27 Haziran,9 temmuz,16 temmuz,11 ağustos): Onunla ilgili yorum yapmama gerek var mı bilmiyorum :) O benim canımın içi, Kıymetlim.. Ne dediyse yaşıyorum bundan da önemlisi yüreğini çok seviyorum onun..

İlkay Gür (27 haziran): Açık açık "zamanlama konusunda kendime güvenmiyorum" dedi. Halbuki benim işim zamanla.. Söyledikleri de çok tutarlı değildi zaten..

Asrın Arıkan (28 Ağustos): Bana verdiği zaman çıkmadı..

Melek Öz (6 Temmuz,15 ağustos): Ben onun bıcır bıcırlığını çok seviyorum :) söyledikleri tutarlıydı.. Olumlu olumsuz herşeyi söylüyor ama olumsuzu bile öyle bir söylüyor ki nerdeyse olumsuz bişiler sölediğine memnun olacaksınız :) Verdiği zamana biraz daha var.. Tavsiye ediyorum :)

Alex Muradov (11 temmuz): Dinlediğim en değişik faldı :) olumlu olumsuz herşeyi söylüyor ama olumsuzu söylemenin de bi yolu olduğunu çözmüş falcılardan biri :)

Yağmur (2 Ağustos): Aynı Melek gibi bıcır bıcır :) 20 dakika uzunluktaydı falı, oldukça detaylı baktı :) verdiği zaman çok az bir süre.. Bekleyip göreceğiz ama yine de ben bi deneyin derim :)

Didem Öztürk (14 Ağustos): HİÇ AMA HİÇ MEMNUN KALMADIM.. BEN KENDİME FAL BAKSAM ÇOK DAHA İYİ BAKARDIM FALI BİLMEMEME RAĞMEN!! (Burda da puan iadesi istediğim tek falcı)

Fal alem de diğer sayfada olacak :)

FAL ALEM

REZZAN ABLA ( 5 Temmuz, 10 Temmuz, 16 Temmuz, 20 Temmuz, 25 Temmuz, 8 Ağustos, 16 ağustos, 20 Ağustos)

Onun hakkındaki hislerimi de artık ezberlediniz :) kıymetlim o da aynı nesibe gibi.. Kahvenin yıldızı, ne söylese mutlaka yaşıyorum.. Bana terapi gibi geldiği için artık fal baktırmaktan ziyade sırf yorumlarını duyayım diye gidiyorum ona :)

Onur Ata (16 Ağustos): Yorumlara aldanmamayı öğrettiği için teşekkür etmem lazım sanırım kendisine!! BERBAT ÖTESİ!!! AMAN DİYİM UZAK DURUN!! (TAROT BAKTIRMIŞTIM ONA)

Duygu Gün (8 ağustos): Puanım biriktiği ve sadece ona yettiği için gönderdiğim biri.. Falı çok fazla olumluydu.. Ben pek sevmem öyle masalsı yorumları.. Karar sizin..

Benden bu kadarr :) umarım yardımcı olabilirim size biraz da olsa :)

maşallahh canım daha kimse kalmamış zaten fal bakan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…