Binnaz Abla

O zaman bnde ona baktrym barii beyzaaa

sana kesinlikle katılıyorum Nesibe'nin en azından bende performansı düştü en son 2 gün önce baktırdım 4. kez. bu sefer o kadar baştan savmaydı ki sesini tanımasam bu Nesibe olamaz derdim.ne kart yorumlaması ne olacakları söyleme sadece bir konuda tavsiye. ilk defa falından tatmin olmadım. belki site yönetiminden belki fal isteyenlerden baskı görüyor ve birgünde çok fazla açılım alıyor. kendisine tavsiyem ilk başta kendi iyiliği ve enerjisi için bu kadar açılım almasın. hatta çok talep varsa yeni baktıklarının fallarını almayabilir. en azından araya bir hafta on gün 2 hafta bir mesafe konsun. yanlış anlaşılmasın hepimiz insanız sonuçta kendimizi harap etmenin anlamı yok.

Açelyaya fal baktırıp tavsiyelerine uyanlar var mı işe yaradı mı şimdi yapcam rezil olmak var

Hmm baktırdın mı sen yoksa?

baktırdım 5 dk ses kaydı 3 dk sorumu okumuş 2 dk ıı ıı layarak konuşmuş kusura bakmasın kimse 20 lira mı 22.5 mu neydi insan biraz saygılı olur uzun fal iyidir demiyorum ama 2 saat bilgisayar başında bekliyoruz az veya çok para veriyoruz olmaz böyle...tornisha özenli olmalıydı uzmantv de videosu var bide

Ben de 4 kez baktırdım ona ama hiçbir enerji ya da performans düşüklüğü hissetmedim, aksine son baktığı falım hepsinden daha da güzeldi..

Nesibe o söylediğin mesafeyi zaten yapıyor.. Aradan 10 gün geçince göndermiş olduğum yeni falı iade etti bana, çok sık fal bakmadığını; bunun kötülüğü, öfkeyi getireceğini söyleyip özür dileyerek..

Anladım canım.. Haklısın hem de çok.. Özenilmemiş gibi geliyo öyle olduğunda..

bu arada canım sen hiç astroloji baktırdın mı?

Bn 1 kere baktrmstm dedgn gbi 5 dk ama verdgi tarihtde gercktn biseylr yasanmsti

Bn 1 kere baktrmstm dedgn gbi 5 dk ama verdgi tarihtde gercktn biseylr yasanmsti

o zaman bilemicem canım bana olumsuz konuşmuştu açık kapı bile bırakmamıştı ve evet hiç bir gelişme olmadı 5 aydır ama bana saygısızlık gibi geliyo falı okumak be mübarek ses kaydına başlamadan oku işte ne yazmışım :) çıktıysa baktır o zaman şekerim

beyzacım ben kendi yaşadığım durumumu dürüst bir şekilde ifade etmek istedim. sen böyle bir problem yaşamamışsın ama ben ve gaussmat yaşamışız. ve yaşadığımızı dile getirmeye çalışıyoruz. Nesibe'yi çok sevdiğini ve onunla enerjinin iyi uyuştuğunu biliyorum. ama çok temel olarak bakarsak bir hizmet satın alıyoruz. ve olumlu eleştiriler kadar olumsuz eleştirilerde yapabilme hakkına bu açıdan sahibiz diye düşünüyorum.

ayy bende nesibenin söylediklerini yaşadığım için geçenlerde baktırdığım fal için yine çok ümitlenmiştim ama bazı arkidişlerim olmadığını söyleyince benimde hayallerim suya düşüyor sanki brazcık

Tabii ki de haklısın canım benimm.. Ben zaten olumsuz bişey söylemedim ki size :) orada gülücük yapmayı unuttuğum için belki öyle gelmiştir sana. Nesibeyi gerçekten çok seviyorum, enerjimiz acaip uydu ama bu kimseye kırıcı bişey söyleme hakkını vermez ki bana..

Dilerim açıklayıcı olabilmişimdir.. Bunlara rağmen kırıcı,üzücü birşey söylediysem özür dilerim..

sen kim kırıcı olmak kim Beyza :) asla öyle bir intiba bırakmadın yanlış anlama. özre gerek yok. her konuda aynı fikirde olamayız, aynı şeyleri yaşayamayız. fallar bile birimize çıkıyor öbürümüze çıkmıyor. birbirimizle tecrübelerimizi paylaşmak için burdayız. yoksa net dünyasında afedersiniz çok kekleniriz

rezzan abla ve nesibe benim favorilerim :) birilerine daha baktrmak istiyorum arkidişler bana birilerini söyleyin lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…