baktırma canımbeni dinle
Kızlaarr bi dee ben bugün fahriye hanıma baktırdım.. Tek kelime söylicem: BAYILDIM! :) olumlu olumsuz ne varsa döktü ortaya, ben ne yaşadıysam, nasıl yaşadıysam hepsini birer birer söyledi.. Anlatım tarzını da oldukça sevdim.
Kısacası Rezzan Abla yoksa ve falınız geldiyse baktırabilirsiniz, tavsiye ediyorum :)
O zaman bnde ona baktrym barii beyzaaa
aynen nesibe yoğun değilken daha iyiydi sanki 2. 3. falımda karışma sebebi günde 10 fal birden alması oldu ki bence kahvede daha iyi gerçi o fal materyalinden bağımsız gibi kahve tarot vs.. ben sırf 2. ve 3. falımı netleştirmek adına son kez baktırabilirim
Hmm baktırdın mı sen yoksa?
sana kesinlikle katılıyorum Nesibe'nin en azından bende performansı düştüen son 2 gün önce baktırdım 4. kez. bu sefer o kadar baştan savmaydı ki sesini tanımasam bu Nesibe olamaz derdim.ne kart yorumlaması ne olacakları söyleme sadece bir konuda tavsiye. ilk defa falından tatmin olmadım. belki site yönetiminden belki fal isteyenlerden baskı görüyor ve birgünde çok fazla açılım alıyor. kendisine tavsiyem ilk başta kendi iyiliği ve enerjisi için bu kadar açılım almasın. hatta çok talep varsa yeni baktıklarının fallarını almayabilir. en azından araya bir hafta on gün 2 hafta bir mesafe konsun. yanlış anlaşılmasın hepimiz insanız sonuçta kendimizi harap etmenin anlamı yok.
baktırdım 5 dk ses kaydı 3 dk sorumu okumuş 2 dk ıı ıı layarak konuşmuş kusura bakmasın kimse 20 lira mı 22.5 mu neydi insan biraz saygılı olur uzun fal iyidir demiyorum ama 2 saat bilgisayar başında bekliyoruz az veya çok para veriyoruz olmaz böyle...tornisha özenli olmalıydı uzmantv de videosu var bide
baktırdım 5 dk ses kaydı 3 dk sorumu okumuş 2 dk ıı ıı layarak konuşmuş kusura bakmasın kimse 20 lira mı 22.5 mu neydi insan biraz saygılı olur uzun fal iyidir demiyorum ama 2 saat bilgisayar başında bekliyoruz az veya çok para veriyoruz olmaz böyle...tornisha özenli olmalıydı uzmantv de videosu var bide
Bn 1 kere baktrmstm dedgn gbi 5 dk ama verdgi tarihtde gercktn biseylr yasanmsti
Anladım canım.. Haklısın hem de çok.. Özenilmemiş gibi geliyo öyle olduğunda..
bu arada canım sen hiç astroloji baktırdın mı?
Ben de 4 kez baktırdım ona ama hiçbir enerji ya da performans düşüklüğü hissetmedim, aksine son baktığı falım hepsinden daha da güzeldi..
Nesibe o söylediğin mesafeyi zaten yapıyor.. Aradan 10 gün geçince göndermiş olduğum yeni falı iade etti bana, çok sık fal bakmadığını; bunun kötülüğü, öfkeyi getireceğini söyleyip özür dileyerek..
hayır canım astroloji baktırmadım doğum saati riskli yanılma payı olur falan derine iyi diyolardı
Artık girmiyor diye biliyorum ben onu. Yine de sagol canım
beyzacım ben kendi yaşadığım durumumu dürüst bir şekilde ifade etmek istedim. sen böyle bir problem yaşamamışsın ama ben ve gaussmat yaşamışız. ve yaşadığımızı dile getirmeye çalışıyoruz. Nesibe'yi çok sevdiğini ve onunla enerjinin iyi uyuştuğunu biliyorum. ama çok temel olarak bakarsak bir hizmet satın alıyoruz. ve olumlu eleştiriler kadar olumsuz eleştirilerde yapabilme hakkına bu açıdan sahibiz diye düşünüyorum.
senin fahriye abla kim ola ki :)
Tabii ki de haklısın canım benimm.. Ben zaten olumsuz bişey söylemedim ki size :) orada gülücük yapmayı unuttuğum için belki öyle gelmiştir sana. Nesibeyi gerçekten çok seviyorum, enerjimiz acaip uydu ama bu kimseye kırıcı bişey söyleme hakkını vermez ki bana..
Dilerim açıklayıcı olabilmişimdir.. Bunlara rağmen kırıcı,üzücü birşey söylediysem özür dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?