Binnaz Abla

nesibe burayı düzenli olarak takip ediyor sanırım :)

Bir takipçimin mesajına istinaden sizleride bilgilendireyim canlar... Bazen gece hatta sabaha karşı fal bakıyorum. Sürekli konuştuğum için sesim kısılıyor sesim yoruluyor ama hislerim değil... Yansıttığım bu durum için özür dilerim ama elimde olmayan bir durum... İsteksizlik, enerji düşüşü gibi durumlar söz konusu olamaz. Ama gündüz baktığım açılımdaki sesimle gece yarısı sesim bir olamıyor, bende insanım:) sevgiler

enerji düşüşüne istinaden

Son düzenleme:
benim mesajıma cevap verdiyse eğer ben sesine bir şey dememiştim :) performansı iyi değildi bana baktığı son falında demiştim. ki daha önce 3 defa ona fal baktırmış biri olarak aradaki farkı ayırtedebilecek durumdayım. farklı algılamış yada farklı algılamak istemiş sanırım :) neyse başka bir mecradanda olsa :) serzenişimi dikkate alarak cevap verdiği için teşekkür ederim.

belki kendisine gelen başka bi mesaja cevap vermiştir ya da burada yazılanları okumuş olabilir :)

:)) çok teşekkür ederim canım benim.. Çok haklısın söylediğin herşeyde hele de keklenme konusunda :)

kızlar ben halef ablayı çok beğeniyorum içinde en çok enerjim onla tuttu, dün yağmura baktırayım dedim yeni gelmiş sanırım çoooook uzun bakıyor ama beni çok tatmin etmedi sanki tarot açılım kitabından kartları okuyor gibi yani durumla kartları tam ilişkilendiremiyor gibi geldi bana, rezzan ile nesibeyi daha hiç çevrimiçi bulamadım ya meşguller ya da çevrimdışı, siz başka kimi tavsiye edersiniz? bi de biz bu erkeklerden ne çekiyoruz onlar değil fal bakmak birbirine bile anlatmıyorlar en azndan benim eski sevgilim öleydi bi de bize bak

"Benim mesajım zannediyorum ki, evet yorgun geliyordu ben isteksiz olduğunuzu düşündüm bu kısmı atladığım için özür dilerim. Işığınız daim olsun"

işte Nesibenin o yazıyı yazmasının sebebindeki kişi.. Kendisini anlayıp oraya da yazmış.. Yani burayla bi ilgisi yok :)

Son düzenleme:
Benna küçüker e baktıran var mı aranızda kızlarr? Nasıl iyi mi ben her girdiğimde yoğunluk oluyo sanırım memnunlar...
Baksanıza resmen tarih çıkmış falımda dünün tarihi
ah ah
off Nesibe yok Rezzan yok sabahtan beri beklemekten usandım

Bn bgnmdm canim ayni lafi yuz kere tekrrlmstii resmennn

Ben ona katına baktırmıştım gerçekten çok hoşuma gitti kartları ve olaylarla bağlantısını iyi yorumladı hatta burada övdüm ama geçen gün bir rüya yorumu gönderdim saçmalamış iyice böyle ne dediği anlaşılmıyor konuşsam mı sussam mı modunda ve son derece özensizdi sanırım hepsinde çok fazla konuya girip çok müşteri kapmak var ama maalesef o zamanda konsantrasyon kalmıyor

Fahriye Işıksaçan dı sanırım bende ona tarot baktırmışım eskiden buldum okudum şimdi ama ne dediyse hiçbiri çıkmamış zaten o kadar olumlu şeyler söylemiş ki söylediklerinin çıkması için mucizeler lazım

Şuan için ondan vazgeçtim baktırsam diğerleri aklımda kalcak artık her gün kahve içip fal baktırıp kendimce de yorumlamaktan bazı şekiller anlamlı gelmeye başladı kafayı yedim her şekilde ona ait bişiler buluyorum çıldırcam

şuna bakınca ismini görüyorum şimdi de psikolojik midir artık bilmiyorum tırlattım fal iyice bağımlılık yaptı bugünden sonra epey ara vercem olmuyo böyle

Ben biraz onceee kahve gonderdim fahriyeye kahvede nasl bliyomsn

Bende senin girişimleri engelledim ama tecrübelerimi de paylaşmak istedim . Bende Açelya ile bitireceğim bu fal işini sanal alemde fal pek mantıklı gelmiyor bence fal yüzyüze bakılmalı kartları ben çekmeliyim falan yani birde bakıyorsun aynı kişiye iki kere fal gönderince aynı yorumlar geliyor ee yazarken fark ettim denemediğim de kalmamış gibi o yüzden bende bitireceğim.

Kizlar bn fahriyenin yorumunu begendim ozetlms drmumu analizleride iyi ins dedikleride cikar benle ilgli bi kac seyide bildi

kızlar bende baktırcamda bazı onlinelar var kime baktırıyorsunuz.şuna baktırdımda oldu diyen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…