benim mesajıma cevap verdiyse eğer ben sesine bir şey dememiştim :) performansı iyi değildi bana baktığı son falında demiştim. ki daha önce 3 defa ona fal baktırmış biri olarak aradaki farkı ayırtedebilecek durumdayım. farklı algılamış yada farklı algılamak istemiş sanırım :) neyse başka bir mecradanda olsa :) serzenişimi dikkate alarak cevap verdiği için teşekkür ederim.
sen kim kırıcı olmak kim Beyza :) asla öyle bir intiba bırakmadın yanlış anlama. özre gerek yok. her konuda aynı fikirde olamayız, aynı şeyleri yaşayamayız. fallar bile birimize çıkıyor öbürümüze çıkmıyor. birbirimizle tecrübelerimizi paylaşmak için burdayız. yoksa net dünyasında afedersiniz çok kekleniriz
:)) çok teşekkür ederim canım benim.. Çok haklısın söylediğin herşeyde hele de keklenme konusunda :)
Ben fahriyeyee yollladim
Benna küçüker e baktıran var mı aranızda kızlarr? Nasıl iyi mi ben her girdiğimde yoğunluk oluyo sanırım memnunlar...
Baksanıza resmen tarih çıkmış falımda dünün tarihiah ah
Eki Görüntüle 783549 off Nesibe yok Rezzan yok sabahtan beri beklemekten usandım
Bn bgnmdm canim ayni lafi yuz kere tekrrlmstii resmennn
Benna küçüker e baktıran var mı aranızda kızlarr? Nasıl iyi mi ben her girdiğimde yoğunluk oluyo sanırım memnunlar...
Baksanıza resmen tarih çıkmış falımda dünün tarihiah ah
Eki Görüntüle 783549 off Nesibe yok Rezzan yok sabahtan beri beklemekten usandım
Ben ona katına baktırmıştım gerçekten çok hoşuma gitti kartları ve olaylarla bağlantısını iyi yorumladı hatta burada övdüm ama geçen gün bir rüya yorumu gönderdim saçmalamış iyice böyle ne dediği anlaşılmıyor konuşsam mı sussam mı modunda ve son derece özensizdi sanırım hepsinde çok fazla konuya girip çok müşteri kapmak var ama maalesef o zamanda konsantrasyon kalmıyor
Fahriye Işıksaçan dı sanırım bende ona tarot baktırmışım eskiden buldum okudum şimdi ama ne dediyse hiçbiri çıkmamış zaten o kadar olumlu şeyler söylemiş ki söylediklerinin çıkması için mucizeler lazım
Ben biraz onceee kahve gonderdim fahriyeye kahvede nasl bliyomsn
Şuan için ondan vazgeçtim baktırsam diğerleri aklımda kalcakartık her gün kahve içip fal baktırıp kendimce de yorumlamaktan bazı şekiller anlamlı gelmeye başladı kafayı yedim her şekilde ona ait bişiler buluyorum çıldırcam
Eki Görüntüle 783555 şuna bakınca ismini görüyorum şimdi de psikolojik midir artık bilmiyorum tırlattım fal iyice bağımlılık yaptı bugünden sonra epey ara vercem olmuyo böyle
Kizlar bn fahriyenin yorumunu begendim ozetlms drmumu analizleride iyi ins dedikleride cikar benle ilgli bi kac seyide bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?