Bitanem bn kime fal gondersem zatn direk zaman soruyorum valla
Evet gercekten begndm
Sagol ben de deniyim bari :) peki bu fal sepetine yeni gelen samirayi deneyen var mi?
Bende senin girişimleri engelledim ama tecrübelerimi de paylaşmak istedim . Bende Açelya ile bitireceğim bu fal işini sanal alemde fal pek mantıklı gelmiyor bence fal yüzyüze bakılmalı kartları ben çekmeliyim falan yani birde bakıyorsun aynı kişiye iki kere fal gönderince aynı yorumlar geliyor ee yazarken fark ettim denemediğim de kalmamış gibi o yüzden bende bitireceğim.
kızlar perihan sal nasıll ????
Bende acelyaya baktirmak istiyorum ama delirtti beni ya gunlerdir yoktu bari notunda yaz online olamiycam diye sinir oldum vazgectim baktirmaktan ben vazgecincede giricermis sisteme vallahi sinir oldum
Açelya'nın kahveye artık bakmayacağını biri söylemişti burdan. Ama kahve için dün yorum yapılmış, 22 ağstos.. nasıl yani şimdi :44:
yağmura baktırmadım ancak benim profilinden anladığım tarot falından papatya falına kadar geniş bi yelpazeye sahip ben sevmiyorum öyle kartlarımla da destekledin sarkacıma sordum bilmem ne ama baya uzun ve özenliymiş fal his işi o nedenle ben tarota bile inanmayan biri olarak bi ara baktırmayı düşünsem de vazgeçtim yağmurdanFalsepetindeki Yağmur'a baktıran var mı , Nesibe ya da Rezzan gelmezse ona baktırabilirim..
Memnun kaldınız mı?
Onu söyleyen bendim.. Yalnız tabi ki uydurmadım bunu, Açelya söylemişti bana artık kahvede online olmayacağını. Buradaki mesajları görünce ben de şaşırmış ve şaşkınlığımı dile getirmiştim.. Hala da anlamıyorum neden böyle söyledi bana :S
yağmura baktırmadım ancak benim profilinden anladığım tarot falından papatya falına kadar geniş bi yelpazeye sahip ben sevmiyorum öyle kartlarımla da destekledin sarkacıma sordum bilmem ne ama baya uzun ve özenliymiş fal his işi o nedenle ben tarota bile inanmayan biri olarak bi ara baktırmayı düşünsem de vazgeçtim yağmurdan
Bende acelyaya baktirmak istiyorum ama delirtti beni ya gunlerdir yoktu bari notunda yaz online olamiycam diye sinir oldum vazgectim baktirmaktan ben vazgecincede giricermis sisteme vallahi sinir oldum
bu açelyanın dediklerinden çıkan var mı ki acaba. başkasına ya da sana çıktığı oldu mu?
bu açelyanın dediklerinden çıkan var mı ki acaba. başkasına ya da sana çıktığı oldu mu?
İnsanlar yorumlarda ayılıp bayılmış , bence denenebilir.
ben Leyla Yılmaz'ı merak ettim lakin online bulamıyorum
Açelya dün online idi ben baktırdım,hatta baya bi süre online kalmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?