Binnaz Abla

Rezzan abla bayramdan sonra demisti ya bi suru kisiye onlara ne oldu arkadaslar xiktimi dedikleri bide bi arkadas acaba bilge ozdogru nasildir demisti ben kahve gonderdim ne cok iyi ne cok kotu binnaz ablada halehin yada keysiranin yoklugunda baktirilabilir

Bende acelyaya baktirmak istiyorum ama delirtti beni ya gunlerdir yoktu bari notunda yaz online olamiycam diye sinir oldum vazgectim baktirmaktan ben vazgecincede giricermis sisteme vallahi sinir oldum

Bende acelyaya baktirmak istiyorum ama delirtti beni ya gunlerdir yoktu bari notunda yaz online olamiycam diye sinir oldum vazgectim baktirmaktan ben vazgecincede giricermis sisteme vallahi sinir oldum

Açelya dün online idi ben baktırdım,hatta baya bi süre online kalmıştı

Açelya'nın kahveye artık bakmayacağını biri söylemişti burdan. Ama kahve için dün yorum yapılmış, 22 ağstos.. nasıl yani şimdi :44:

Açelya'nın kahveye artık bakmayacağını biri söylemişti burdan. Ama kahve için dün yorum yapılmış, 22 ağstos.. nasıl yani şimdi :44:

Onu söyleyen bendim.. Yalnız tabi ki uydurmadım bunu, Açelya söylemişti bana artık kahvede online olmayacağını. Buradaki mesajları görünce ben de şaşırmış ve şaşkınlığımı dile getirmiştim.. Hala da anlamıyorum neden böyle söyledi bana :S

Son düzenleme:
Falsepetindeki Yağmur'a baktıran var mı , Nesibe ya da Rezzan gelmezse ona baktırabilirim..
Memnun kaldınız mı?

Falsepetindeki Yağmur'a baktıran var mı , Nesibe ya da Rezzan gelmezse ona baktırabilirim..
Memnun kaldınız mı?

yağmura baktırmadım ancak benim profilinden anladığım tarot falından papatya falına kadar geniş bi yelpazeye sahip ben sevmiyorum öyle kartlarımla da destekledin sarkacıma sordum bilmem ne ama baya uzun ve özenliymiş fal his işi o nedenle ben tarota bile inanmayan biri olarak bi ara baktırmayı düşünsem de vazgeçtim yağmurdan

bu açelyanın dediklerinden çıkan var mı ki acaba. başkasına ya da sana çıktığı oldu mu?

Bende kahveye inanırım tarottan ziyade ama hoş bilen biliyo tarot ya da kahve farketmiyor valla dünden beri beklemekten sıkıldım bi geçen Şevval i bekledim 3-5 saat onun dışında kimseyi bu kadar uzun süre beklemedim gelen olmazsa ona baktırırım eğer baktırırsam paylaşırım binnazda da baktırabileceğim kimse kalmadı pofffffff

İnsanlar yorumlarda ayılıp bayılmış , bence denenebilir.

ben Leyla Yılmaz'ı merak ettim lakin online bulamıyorum

Ben o yorumlara şaşırıyorum herkes çok memnun bütün falcılarda herşeyi biliyor orada yazılanlara göre sonra baktırıyorsun ki boş ben o yorumları çok doğru bulmuyorum nedense

Ben bir gün kimseyi bulamayınca yorumlarda yola çıkarak Marzuka ya kahve falı baktırdım bu kadar kötü olur yani ama yorumlara bak kadın süper bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…