:)))))Tatlım zaten heveslendirmiyorum,o fiyata değermi dünde yazdığım gibi gerçekten bilemem,şu an memnun kaldığım bi gerçek ama tam olarak son sözü zaman söyleyecek.Dedikleri çıkmazsa şu an memnun kalsam ne oluurr kalmasam ne farkeder??Arkadaşlar, gariban öğrenciler de var böyle yazarak heveslendirmeyelim lütfeen.
arkadaslar venus kim hangi sitede ben onu kacirmisim
Özge'cim keşke çıksaymış, güzel yorumsa şayet umarım gecikmelide olsa çıkar.Venüs ilk falında banada çıkmamıştî biliyosun,falsepeti halinde de hiç bel bağlamıyorum o yüzden, çıkarsa sürpriz olsun bana ama ilki patladığî için ikinci falada pekte itibar etmiyorum açıkçası.kızlar sizi üzmek gibi olmasın ama....venüs zaman olarak patlamış bende....haziran sonu temmuz gibi demiş ama temmüz bitiyor...henüz öyle bişey yok....sanmıyorum olacağını da... bi mekan değişikliği yaşayacaksın arkasından bu olaylar gerçekleşeck demiş....taşındım doğru ama bu olaylar gerçekleşmedi....
belki zaman problemi vardır her falcı gibi zamanı tutturamıyor...olabilir...
ama hala kendisi ilk 3 listemde...zaten hiçbiri çıkmıyor...:)
:)))))Tatlım zaten heveslendirmiyorum,o fiyata değermi dünde yazdığım gibi gerçekten bilemem,şu an memnun kaldıım bi gerçek ama tam olarak son sözü zaman söyleyecek.Dedikleri çıkmazsa şu an memnun kalsam ne oluurr kalmasam ne farkeder??
kızlar sizi üzmek gibi olmasın ama....venüs zaman olarak patlamış bende....haziran sonu temmuz gibi demiş ama temmüz bitiyor...henüz öyle bişey yok....sanmıyorum olacağını da... bi mekan değişikliği yaşayacaksın arkasından bu olaylar gerçekleşeck demiş....taşındım doğru ama bu olaylar gerçekleşmedi....
millet parayi bulmanin yolunu bulmus. boyle seylere inananlar oldukca bu sarlatanlarin zengin olmasi isten degil.
Teşekkürler, büyük bir aydınlanma yaşadım sayenizde.
O zaman annene" alcanzar beni heveslendirdi "demeye devam et ,baktır istiyosan be canım ölümlü dünya bacım.Yok zaten ben de baktırmak için bir bahane bulsam diye düşünüyordum, hazır mesajını görmüşken alcanzar beni heveslendirdi anneeee, diyerek kendimi rahatlatacaktım.. Heveslendirmiyorum deme alcanzar! Bu bahaneyi benden esirgeme! asdf.
Bu arada saraylı hanım bayram tarifesine geçmiş galiba, 25 yapmış. Öf! Şurda beğenilen biri de fiyatını sabit tutsun be arkadaş!
Bi'saniye, bu tür yorumlar için benim şablon bir mesajım vardı.
Bi'saniye, bu tür yorumlar için benim şablon bir mesajım vardı.
ictigin kahvenin fotosunu cek de ona yorum yapayim belki o zaman aydinlanirsin
1-Esince
2-Melek
3-Rezzan
Cok kisiye baktirmisimdir ramazan dolayisiyla ztn baktirmiyorum bu vesile ile bitiririm ins
Bende en cok fali tutan esince genelde ask meselelerinde daha cok
Is konularindada melek biliyordu
Rezzan abla daha net bir olay bilmis degil ama yorumlarindan ufak tefek tutanlar oldugu gibi bence onda falinin tutma potansiyeli var diye dusunuyorum
:)))))Tatlım zaten heveslendirmiyorum,o fiyata değermi dünde yazdığım gibi gerçekten bilemem,şu an memnun kaldığım bi gerçek ama tam olarak son sözü zaman söyleyecek.Dedikleri çıkmazsa şu an memnun kalsam ne oluurr kalmasam ne farkeder??
Esınceye baktırmak kısmet olmadı bende
kızlar sizi üzmek gibi olmasın ama....venüs zaman olarak patlamış bende....haziran sonu temmuz gibi demiş ama temmüz bitiyor...henüz öyle bişey yok....sanmıyorum olacağını da... bi mekan değişikliği yaşayacaksın arkasından bu olaylar gerçekleşeck demiş....taşındım doğru ama bu olaylar gerçekleşmedi....
1-Esince
2-Melek
3-Rezzan
Cok kisiye baktirmisimdir ramazan dolayisiyla ztn baktirmiyorum bu vesile ile bitiririm ins
Bende en cok fali tutan esince genelde ask meselelerinde daha cok
Is konularindada melek biliyordu
Rezzan abla daha net bir olay bilmis degil ama yorumlarindan ufak tefek tutanlar oldugu gibi bence onda falinin tutma potansiyeli var diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?