Binnaz Abla

Arkadaşlar, gariban öğrenciler de var böyle yazarak heveslendirmeyelim lütfeen.
:)))))Tatlım zaten heveslendirmiyorum,o fiyata değermi dünde yazdığım gibi gerçekten bilemem,şu an memnun kaldığım bi gerçek ama tam olarak son sözü zaman söyleyecek.Dedikleri çıkmazsa şu an memnun kalsam ne oluurr kalmasam ne farkeder??

kızlar sizi üzmek gibi olmasın ama....venüs zaman olarak patlamış bende....haziran sonu temmuz gibi demiş ama temmüz bitiyor...henüz öyle bişey yok....sanmıyorum olacağını da... bi mekan değişikliği yaşayacaksın arkasından bu olaylar gerçekleşeck demiş....taşındım doğru ama bu olaylar gerçekleşmedi....

belki zaman problemi vardır her falcı gibi zamanı tutturamıyor...olabilir...

ama hala kendisi ilk 3 listemde...zaten hiçbiri çıkmıyor...:)

Özge'cim keşke çıksaymış, güzel yorumsa şayet umarım gecikmelide olsa çıkar.Venüs ilk falında banada çıkmamıştî biliyosun,falsepeti halinde de hiç bel bağlamıyorum o yüzden, çıkarsa sürpriz olsun bana ama ilki patladığî için ikinci falada pekte itibar etmiyorum açıkçası.

Yok zaten ben de baktırmak için bir bahane bulsam diye düşünüyordum, hazır mesajını görmüşken alcanzar beni heveslendirdi anneeee, diyerek kendimi rahatlatacaktım.. Heveslendirmiyorum deme alcanzar! Bu bahaneyi benden esirgeme! asdf.

Bu arada saraylı hanım bayram tarifesine geçmiş galiba, 25 yapmış. Öf! Şurda beğenilen biri de fiyatını sabit tutsun be arkadaş!

Son düzenleme:
Online fal çılgınlığın son 6 aydır kapılmış ve bu uğurda baya fal baktırmış biri olarak bende anketinize katılayım.

1-mert reiki
2-nesibe
3-rezzan

Mert reikiye yeni baktırdım ve dinlerken vay be demekten kendimi alamadım. Baktırdıklarım arasında anı, geçmişi ve karakterimi en iyi bilen o oldu. Erkek arkadaşımın bana söylediği cümleyi, "senin hakkında şöyle düşünüyor" diye bana söyledi. Daha nolsun gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı bilmiyorum ama mantıklı bir gelecek tablosu çizdi.
Rezzan abla da güzel bir yorumcu bence ama biraz yuvarlıyor falı ve çıkan şekillerden bahsetmesi beni faldan koparıyor biraz:)

millet parayi bulmanin yolunu bulmus. boyle seylere inananlar oldukca bu sarlatanlarin zengin olmasi isten degil.

bana gore venuste anlik durumda cok iyi ve karsi tarafi iyi.analiz ediyor ama gelecek maalesef insallah gelecek sana cikar bitanem

O zaman annene" alcanzar beni heveslendirdi "demeye devam et ,baktır istiyosan be canım ölümlü dünya bacım.
Bi'saniye, bu tür yorumlar için benim şablon bir mesajım vardı.

Hahhaaaahhaaaa..İdolümsün Cognitive:))

1-Esince
2-Melek
3-Rezzan

Cok kisiye baktirmisimdir ramazan dolayisiyla ztn baktirmiyorum bu vesile ile bitiririm ins
Bende en cok fali tutan esince genelde ask meselelerinde daha cok
Is konularindada melek biliyordu
Rezzan abla daha net bir olay bilmis degil ama yorumlarindan ufak tefek tutanlar oldugu gibi bence onda falinin tutma potansiyeli var diye dusunuyorum

Esınceye baktırmak kısmet olmadı bende

Kesinlikle katılıyorum dedığını yaşamadıktan sonra neye yarar şuanki mutluluk.. Biz aynı durumdayız çıkmıyo yaaaaa arkım baktırmıştı rezzanna pat haftasına cıktı mutluda oldum onun adına bırcok örnek var boyle ama benımkıler çıkmıyo anacımm

Esınceye baktırmak kısmet olmadı bende

Esince bende bılemedı,,, melek zaten aynı ayda ıkı farklı iş yorumuyla şaşırttı benı rezzan abla oyle... Enerjı meselesı dıcem klasik olucak ama esince kiraze dıyolardı dogrumu aynı kişimi

Bıtanem ben emin degilim kirazeye baktirdim cikmamisti estere de baktirdim cok ayni degil gibi bakimi ama bilemiyorum

Sent from my iPad

Son düzenleme:

Cnm zaman konusunda bendede bı patlama soz konusu ama zamana takılmamayı adet edındık...:) şimdi dedığı çıktıysa kısmen venüsü elemeyelım yaw son umudum o kaldı:)))

Valla 3u de bana bir sey tutturamadi Esince den cok umutluydum oysa ki, cikti diyen cok kisi oldu.

Aklima erkek uye Kyuubi geldi, onun yazdiklarini hatirladim. Nesibe. Mert, Melek, Rezzan ,Esince , Chloe, TatliCadi tum unlu isimler patlamis ona; sadece tellwe deki Adin olumsuz konusmus ve o cikmis. Falcilarin salladigina en saglam kanit bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…