Binnaz Abla

Kızlar hergün sınav yapan öğretmen gıbı sorularla gelıyorum kusura bakmayın ama bınnazda puanım var bıtsın gıtsın kıme atıyım yaa((

Arkadaşlar, saraylıhanm / kahve mi önerirsiniz yoksa tatlıcadı / tarot mu ?

Ben Saraylihanim kahve derim. O kadar ayrintili bakiyor ki, kahvede baska kimseyi begenemez oldum, bence en iyi bakanlardan:))

Daha onceki ongorulerinden cikanlar oldu, hem de 3 gun icinde cikti birisi

Laro tarotu da aciyor kahvenin yaninda.

TatliCadiyi begendim, ama yeni baktirdim cikan bir sey yok henuz.

Kahve falını çok beğendiysen kesinlikle ona atarım o zaman, tarota pek itibar edemiyorum nedense, yorumcusu çok iyi olsa bile. Teşekkürler Cherry, akşama baktırır yorumumu buraya yazarım. :)

Kahve falını çok beğendiysen kesinlikle ona atarım o zaman, tarota pek itibar edemiyorum nedense, yorumcusu çok iyi olsa bile. Teşekkürler Cherry, akşama baktırır yorumumu buraya yazarım. :)

Sekerim ben kahve baktirmayi severim, tarot tiri viri bence. Pek cok deneyden sonra, kahvede begendiklerimi yaziyorum:

1. SarayliHanim
2. Maya Demir/Defne Babur
3. Kiraze/ Ilkay Gur

Venusamberin kahvesini ayri bir kefeye koyuyorum cunku hem sekillere bakiyor, hem de hissiyat var, degisik bir hanim kendisi.

Esince/Chloe kahve dusunuyorum, baktirirsam yazarim. Chloe ye tarot baktirdigimda beni acaip sasirtmisti, kesinlikle atilip tutularak bilinemeyecek cok kritik bir durumu bilmisti. Ani super bilmisti ama dedikleri cikmadi.

Son düzenleme:
Ben Saraylihanim kahve derim. O kadar ayrintili bakiyor ki, kahvede baska kimseyi begenemez oldum, bence en iyi bakanlardan:))

Daha onceki ongorulerinden cikanlar oldu, hem de 3 gun icinde cikti birisi

Laro tarotu da aciyor kahvenin yaninda.

Bende kahve falı baktırdim saraylihanima ve beğendim. Uzun ve detayli bakmiş. Olumlu konuşmuş bana inş. dedikleri çikar. Sende hangi dediği çikti ?

Tatlıcadı tarot benden yana...lâkin beklemeyi göze alıyosan....O yüzdende Saraylî kahve daha doğru olabilir ,beklemezsin en azından.

Son düzenleme:

Kahvede dediklerinin arasında İlkay ve Kiraz'eye baktırmıştım. Kiraze'nin verdiği zaman çıkmadı kahvede, İlkay'ı da hatırlamıyorum ya .:/ Tek hatırladığım burda herkes sert falan derken bana şeker gibi bir üslup kullanması.

Venusamber de ben baktırdığımda kahvesi açık değildi tarot baktırmıştım, eh iştelik bir faldı. Kahvesini denemek isterdim ama tarot yorumundan sonra içimden pek gelmiyor.

Saraylıhanımı umarım beğenirim de arada bir kahve falı baktıracak birini bulmuş olurum.

Tatlıcadı tarot benden yana...lâkin beklemeyi göze alıyosan....O yüzdende Saraylî kahve daha doğru olabilir ,beklemezsin en azından.

Şimdilik saraylıhanımı deneyeyim bi, beğenmezsem Tatlıcadı'ya da bakarım ilerleyen süreçte. Saraylıhanım'dan o kadar çok bahsedildi ki burda onda da sıra vardır diye düşünüyorum alcanzar.:/

Rezzan heleki:))))))Tek harfini yaşamadım,arkadaşın ballıymış diyorum bacı.

thalıx sen saraylıya baktırdınmı?begendınmı?senınle fal enerjımız uyusuyo sanırım sen begendıysen bende atıyım ona

Şimdilik saraylıhanımı deneyeyim bi, beğenmezsem Tatlıcadı'ya da bakarım ilerleyen süreçte. Saraylıhanım'dan o kadar çok bahsedildi ki burda onda da sıra vardır diye düşünüyorum alcanzar.:/
Tabi şimdilik dene Saraylı'yı ,zaten dediğin gibi oda öyle iki saate falan yollayacağınî sanmam.Benim falımı bi sonraki gün gecesinde yollamıştı ama tatlı kız enerjisi iyi geçiyo insana.

thalıx sen saraylıya baktırdınmı?begendınmı?senınle fal enerjımız uyusuyo sanırım sen begendıysen bende atıyım ona

Tolinim allahaşkına bi daha gitme ya allahaşkına:)))))))))))))))

Sarayli icin her zaman cok olumlu konusurumve bu hic degismeyecek sanirim ozellikle kahve ve laro tarot konusunda beni benden alan tespitleri yonlendirmeleri olmustur ben zaman odakli biri degilim benim icin isn icyuzu arka planda olanlar onemli bu yuzden hep memnunum

Tolinim allahaşkına bi daha gitme ya allahaşkına:)))))))))))))))
gitmem ciceeeem zaten yoklugumu fırsat bılıp meydanı bos bulanlar oluyo

hımm bende atıyım o zaman bır ıkı gune zaten falcı arıyodum thank you kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…