:)))))))))))))))))))))))))))))gitmem ciceeeem zaten yoklugumu fırsat bılıp meydanı bos bulanlar oluyo
hımm bende atıyım o zaman bır ıkı gune zaten falcı arıyodum thank you kızlar
thalıx sen saraylıya baktırdınmı?begendınmı?senınle fal enerjımız uyusuyo sanırım sen begendıysen bende atıyım ona
Tamamdır , teşekkür ederim. ^^
Sarayliya gecen yaz iki kez baktirdim an konusunda iyiydi ama ileri vade icin söylediklerinden tutan olmadi maalesef tolincim
Senin ilk 3 kimler :))
Bende baktırmiştim geçen sene bir kere ona. Bana ani bile bilememişti o zamanlar. Ama sarayliya yeniden bir şanş vermek istedim, ve bu sefer gerçekten bilmiş. Sarayli bence çok değişti, daha iyi olmuş
Hmm denemeye deger diyosun yani belkide sans vermek gerekir
Sarayliya gecen yaz iki kez baktirdim an konusunda iyiydi ama ileri vade icin söylediklerinden tutan olmadi maalesef tolincim
Senin ilk 3 kimler :))
Online fal mağdurları aranıza ben de katılabilir miyim😛😛bir süredir takip ediyordum sizi ve açıkçası burda okuduğum kişilere de gittim benim de söyleyeceklerim vaarrr ahaliii😉😉
Telwe de falcıalim kadın da yok yok falın kitabını yazmış sanki :)
ah her gün burayı okudum inanın hepinizde az az kendimi buldum hatta tellwe ve falsepetinde kaçırdığım kişileri burda okuyup deneyimledim ama inanın benim durum daha vahim o kadar uzun bir hikaye ki ve emin olun binnazabla da denemediğim kimse kalmadı şimdi hepimiz patlak fallara süreden mütevellit olmadı diyoruz ama anlıyorum ki hepimizde sorun şu gerçekleşmesini istediğimiz olaylar hani yarın arkadaşım bize gelecek mi gelse nazar değer mi yarın ne giysem ki tarzında kolay öngörülebilir şeyler değil sadece siZe durum ve geçmiş analiziyle mantıklı ve abartısız ki benim için önemlidir ilk kriterim birkaç burda ismi geçmeyen kıyıda köşede kalmış keşfedilmemiş önerebilirimbızım bılmedıgımız ama senın bıldıgın bı cevher varmı?
ah her gün burayı okudum inanın hepinizde az az kendimi buldum hatta tellwe ve falsepetinde kaçırdığım kişileri burda okuyup deneyimledim ama inanın benim durum daha vahim o kadar uzun bir hikaye ki ve emin olun binnazabla da denemediğim kimse kalmadı şimdi hepimiz patlak fallara süreden mütevellit olmadı diyoruz ama anlıyorum ki hepimizde sorun şu gerçekleşmesini istediğimiz olaylar hani yarın arkadaşım bize gelecek mi gelse nazar değer mi yarın ne giysem ki tarzında kolay öngörülebilir şeyler değil sadece siZe durum ve geçmiş analiziyle mantıklı ve abartısız ki benim için önemlidir ilk kriterim birkaç burda ismi geçmeyen kıyıda köşede kalmış keşfedilmemiş önerebilirim
kuzum hoşgör yeni kullanmaya başladım öncelikle samimiyetime inanmanızı istiyorum evet pembe diziler ilk etapta sıkıcı gelir ama asıl atraksyon sonra😜şimdi bakın ben yaşadığım bu olaya kadar falı sadece geyiğine yapardım arkadaş ortamında sonra işte bi haller oldu sardım ve burayı takip ettim hepinizi tüm sayfaları okudum samimiyetinize inandım ve üye oldum maalesef hayal kırıklıklarımız hemen olmasını istememiz veya açıklamalarımızdan yola çıkılarak saf yerine konulup bildiğimiz şeyleri duymamız ve üstüne basa basa bakın realist olun ben her şeye hazırım demenize rağmen size faldan öte psikologluk etmeleri neyse son bi yılda baktırdığım en az 100 faldan tekrar tekrar okuyup ben de top 5 çıkardım are u Ready ?ah her gün burayı okudum inanın hepinizde az az kendimi buldum hatta tellwe ve falsepetinde kaçırdığım kişileri burda okuyup deneyimledim ama inanın benim durum daha vahim o kadar uzun bir hikaye ki ve emin olun binnazabla da denemediğim kimse kalmadı şimdi hepimiz patlak fallara süreden mütevellit olmadı diyoruz ama anlıyorum ki hepimizde sorun şu gerçekleşmesini istediğimiz olaylar hani yarın arkadaşım bize gelecek mi gelse nazar değer mi yarın ne giysem ki tarzında kolay öngörülebilir şeyler değil sadece siZe durum ve geçmiş analiziyle mantıklı ve abartısız ki benim için önemlidir ilk kriterim birkaç burda ismi geçmeyen kıyıda köşede kalmış keşfedilmemiş önerebilirim
Yeni kullanıcıyım ya off fallardaki sabırsızlığınız çok belli valla😅Bacım sende pembe dizi gibisin:)Heyecanda insana tavan yaptırıp olayı orda kesiyosun.
kuzum hoşgör yeni kullanmaya başladım öncelikle samimiyetime inanmanızı istiyorum evet pembe diziler ilk etapta sıkıcı gelir ama asıl atraksyon sonra😜şimdi bakın ben yaşadığım bu olaya kadar falı sadece geyiğine yapardım arkadaş ortamında sonra işte bi haller oldu sardım ve burayı takip ettim hepinizi tüm sayfaları okudum samimiyetinize inandım ve üye oldum maalesef hayal kırıklıklarımız hemen olmasını istememiz veya açıklamalarımızdan yola çıkılarak saf yerine konulup bildiğimiz şeyleri duymamız ve üstüne basa basa bakın realist olun ben her şeye hazırım demenize rağmen size faldan öte psikologluk etmeleri neyse son bi yılda baktırdığım en az 100 faldan tekrar tekrar okuyup ben de top 5 çıkardım are u Ready ?
Yeni kullanıcıyım ya off fallardaki sabırsızlığınız çok belli valla😅
Kardeş yeni kullanıcî olmakla ne ilgisi var?Kaç cümle döktürdün maşallah,bi isimleri yazamadın.Yaz gitsin bacı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?