))) ben uyuyorum kizlar...simdiden buyuklerimin ellerinden. Küçüklerimin gözlerinden. Yasitlarimin yanaklarindan öperim. ..insallah birdaha ki bayramimiz her anlamda cok cok daha mutlu olsun......
Gercekten biz mutlu olalim artikk((((
Sevgilerrrr
Ya alcanzarcim. Hemen isim yazmasin...yeni uyelerin hemen falci önerisine reklam diyoruz. Akillandi herkes.....bi giris gelisme sonuc yapsin....
Kardeş yeni kullanıcî olmakla ne ilgisi var?Kaç cümle döktürdün maşallah,bi isimleri yazamadın.Yaz gitsin bacı ....
Binnaz abla komple bitmiştir benim için aylardır,Bilge Özdoģru haricinde.Ordaki isimlerin üstüne yorum bile yazmam ,Bilge dışında.Ugga ise tek kelimesinin çıkmadığı burç yorumu misali yıldîznamesi ile kafamda yeri vardır kendisinin.Falalem defteri en son Tatyana ile kapandı benim için.Hepsini geçmişliğim vardır malesefTamam tamam yazıyorum öncelikle yazmamın nedeni kendimi ifade etmeye çalışmam neyse ; Fal alem:aşk tarotu 2 kere baktırdım yani bu kadar olur resmen tarotu konuşturuyor bayağı özenli ve bil bol nokta atışı hani okuduktan sonra soracak soru kalmıyor Binnaz abla: lâle Gül; bence o tarotun çok iyi biliyor hani bi kartın açılımını öyle bi nokta yakaladı ki şuana kadar kimse bilmedi hümeyra Taşpınar: okuyunca beni bi yerden tanıyor mu dedim tellwe : Herra: bana 2013 te bakmıştı o zaman hayatımda kimse yoktu ve aklımdaki kişiyi değil 2 Ay sonra eski sevgilinden haber alıcaksın dedi Ekim'de bakmış Ocak'ta aradı yemin ederim sonra yakalaramadım kendisini ve en son uggA bilmiyorum ama o kızda başka bir öngörü var o da 100 falcının bilemediği bişeyi söyledi şok geçirdim
Binnaz abla komple bitmiştir benim için aylardır,Bilge Özdoģru haricinde.Ordaki isimlerin üstüne yorum bile yazmam ,Bilge dışında.Ugga ise tek kelimesinin çıkmadığı burç yorumu misali yıldîznamesi ile kafamda yeri vardır kendisinin.Falalem defteri en son Tatyana ile kapandı benim için.Hepsini geçmişliğim vardır malesef
Binnaz abla komple bitmiştir benim için aylardır,Bilge Özdoģru haricinde.Ordaki isimlerin üstüne yorum bile yazmam ,Bilge'cim dışında.Ugga ise tek kelimesinin çıkmadığı burç yorumu misali yıldîznamesi ile kafamda yeri vardır kendisinin.Falalem defteri en son Tatyana ile kapandı benim için.Hepsini geçmişliğim vardır malesef
Tatyana nasıldı? Hep gözüme çarpıyor ama emin olamıyorum
Yok hayır ya fal alemde bitti bir tek aşk tarotu var enerji işi çok saygılı bi kere dolu dolu yazıyor ben fal aleme bir tek onun için girerim telwe de o kendini bi halt sanan ama mahalle karısı kıvamında falcılara dolu bir tek selena belli işi paradan ziyade olumlu olumsuz aktaran puan kaygısı olmayan biri
Tellwede benim de tek beğendiğim yorumcu selena oldu. Artık o siteye girmiyorum bile falcıların yarısı çöp çünkü. Boşuna para vermeye gerek yok o siteye. Falalemde şimdiye kadar iki kişiye baktırdım. Mert reiki ve rezzan abla. Mert reikiden çok memnun kaldım rezzan abla da iyiydi onun haricinde o sitede merak ettiğim bir tek nalan abla kaldı.
Mercan diye biri geldi ben begenmistim oneririm
Kızlar hergün sınav yapan öğretmen gıbı sorularla gelıyorum kusura bakmayın ama bınnazda puanım var bıtsın gıtsın kıme atıyım yaa((
Hiç deneme derim . Üç beş tl'ye tellwede o standarttta elini sallasan çarpacak kadar çok fal var falcı var.Tatyana nasıldı? Hep gözüme çarpıyor ama emin olamıyorum
Ben artık aranmıcam karar verdim.En son Tatlıcadî yeniliği ile (memnunda kaldım)bitirdim yeni isimleri ,istisna gaza gelmezsem tabi:)Tek adamım falda Bilge'dir (,geri kalan herkesi eledim)soru sorduğumda bana doğruyu söyleyeceğinden emin olduğum..Demek ki online seviyesi falda bu baktırdıklarımız kadar.Aslında bizimde bunu kabullenmemiz gerek artık,çok zorluyoruz bizde....Bilge benim de en çok yorumu aldığım kişidir haklısınız olumsuz yapar kart okur ama çıkar mı çıkar..laleyi denedin mi bilmiyorum ama gerçekten binnazın pembecilerinden değil yani abartılı olacak olmayacak demez tamamıyla tarot U en geniş scalasıyla anlatıyor ama fal alem aşk tarotu da öyle çok iyi...tattanna ve Tuğçe çetin ve duru gözde en berbat sanırım tuğçenin aynı fotoyla telwede de hesabı var
Öküzcükler......haahhhhhaaa...Vaaay arkidiş bu topic ne hızlı ilerliyor böyle ellaaaaam
Cümleten musmutlu boool harçlıklı bayramlar kızlar
Yarın hepiciğimize öküzcüklerimizden bayram mesajı helsin inşallaaaaaahhh
Renkli rüyalar canım.İnşallah amin diyorum.
Sanada Özge'cim, Binnaz abla topiğinin tüm hatunlarınada gülücük dolu şeker gibi bi bayram olsun:))Mucizeler gerçek olsun...
Vaaay arkidiş bu topic ne hızlı ilerliyor böyle ellaaaaam
Cümleten musmutlu boool harçlıklı bayramlar kızlar
Yarın hepiciğimize öküzcüklerimizden bayram mesajı helsin inşallaaaaaahhh
benim öküzcükten geldi, bende ona msj attım cevap olarak tembel dedi hazır şablonu yollamışsın bende tamam sana özel olarak yolluyorum dedim bayramını kutlar ellerinden öperim dedimyaş farkı var ya ne bozulmuştur o da berhudar ol dedi
venüs hangi sitede kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?