Binnaz Abla

Renkli rüyalar canım.İnşallah amin diyorum.
Sanada Özge'cim, Binnaz abla topiğinin tüm hatunlarınada gülücük dolu şeker gibi bi bayram olsun:))Mucizeler gerçek olsun...

Kardeş yeni kullanıcî olmakla ne ilgisi var?Kaç cümle döktürdün maşallah,bi isimleri yazamadın.Yaz gitsin bacı ....

Tamam tamam yazıyorum öncelikle yazmamın nedeni kendimi ifade etmeye çalışmam neyse ; Fal alem:aşk tarotu 2 kere baktırdım yani bu kadar olur resmen tarotu konuşturuyor bayağı özenli ve bil bol nokta atışı hani okuduktan sonra soracak soru kalmıyor Binnaz abla: lâle Gül; bence o tarotun çok iyi biliyor hani bi kartın açılımını öyle bi nokta yakaladı ki şuana kadar kimse bilmedi hümeyra Taşpınar: okuyunca beni bi yerden tanıyor mu dedim tellwe : Herra: bana 2013 te bakmıştı o zaman hayatımda kimse yoktu ve aklımdaki kişiyi değil 2 Ay sonra eski sevgilinden haber alıcaksın dedi Ekim'de bakmış Ocak'ta aradı yemin ederim sonra yakalaramadım kendisini ve en son uggA bilmiyorum ama o kızda başka bir öngörü var o da 100 falcının bilemediği bişeyi söyledi şok geçirdim

Binnaz abla komple bitmiştir benim için aylardır,Bilge Özdoģru haricinde.Ordaki isimlerin üstüne yorum bile yazmam ,Bilge dışında.Ugga ise tek kelimesinin çıkmadığı burç yorumu misali yıldîznamesi ile kafamda yeri vardır kendisinin.Falalem defteri en son Tatyana ile kapandı benim için.Hepsini geçmişliğim vardır malesef

Son düzenleme:

Tatyana nasıldı? Hep gözüme çarpıyor ama emin olamıyorum

Bilge benim de en çok yorumu aldığım kişidir haklısınız olumsuz yapar kart okur ama çıkar mı çıkar..laleyi denedin mi bilmiyorum ama gerçekten binnazın pembecilerinden değil yani abartılı olacak olmayacak demez tamamıyla tarot U en geniş scalasıyla anlatıyor ama fal alem aşk tarotu da öyle çok iyi...tattanna ve Tuğçe çetin ve duru gözde en berbat sanırım tuğçenin aynı fotoyla telwede de hesabı var

Vaaay arkidiş bu topic ne hızlı ilerliyor böyle ellaaaaam

Cümleten musmutlu boool harçlıklı bayramlar kızlar

Yarın hepiciğimize öküzcüklerimizden bayram mesajı helsin inşallaaaaaahhh

Yok hayır ya fal alemde bitti bir tek aşk tarotu var enerji işi çok saygılı bi kere dolu dolu yazıyor ben fal aleme bir tek onun için girerim telwe de o kendini bi halt sanan ama mahalle karısı kıvamında falcılara dolu bir tek selena belli işi paradan ziyade olumlu olumsuz aktaran puan kaygısı olmayan biri

Tellwede benim de tek beğendiğim yorumcu selena oldu. Artık o siteye girmiyorum bile falcıların yarısı çöp çünkü. Boşuna para vermeye gerek yok o siteye. Falalemde şimdiye kadar iki kişiye baktırdım. Mert reiki ve rezzan abla. Mert reikiden çok memnun kaldım rezzan abla da iyiydi onun haricinde o sitede merak ettiğim bir tek nalan abla kaldı.

Evet ben de onlara birkaç kere tarot katina kahve baktırdım Nalan ablayı denedim iyi niyetli biri ama ne dediğini ne demek istediğini anlamak zor falın başında ortasında sonunda dedikleri bazen çelişiyor soru cevap kısmında da öyle ama bence kandırmayla işi yok onun şöyle hatırlamıyor gerçekten 2.3.kez baktırdığında konu aynı diyorsun ama falı anlatırken seni hatırlamayıp nokta atışları da çok yapıyo.sıkıldım ben de denedik ve yanıldık hepsinde kısmet olursa Ankara'ya gidesem rastgele gittiğim ama fincanı açar açmaz secerimi ortaya koyan ve katinayı da üslübuba göre ortaya açıp geçmiş an gelecek diye yorumlayan Kafe'ye gideceğim tabi bulursam..online da denemediğim kimse kalmadı açıklamayı mecbur yapıyoruz net soru için ama çoğu onun üErinden gidiyor..eee bizde biliyoruz az çok. Karşı tarafın ne düşünüp ne hissedebildiğini offf zaten onlar her şeyi bilecek oksa 7/24 pc başında olmazlardı demi hayatlarını oo müthiş sezgileriyle(!) harika yaşarlardı ve bence birbirlerini tanıyor birçoğu hepsi birbirinin faceinde ya arkadaş ya beğeni şeklinde ben artık 2 kişi dışında online fal a hayırdır diyorum çünkü çok verdim maddi manevi kayıp akıl karışıklığı cabası herkes bir şey diyo bir de kartların ağırlığı çöküyor bana ağlamam geliyo gönderdikten sonra😔

Hiç deneme derim . Üç beş tl'ye tellwede o standarttta elini sallasan çarpacak kadar çok fal var falcı var.
Ben artık aranmıcam karar verdim.En son Tatlıcadî yeniliği ile (memnunda kaldım)bitirdim yeni isimleri ,istisna gaza gelmezsem tabi:)Tek adamım falda Bilge'dir (,geri kalan herkesi eledim)soru sorduğumda bana doğruyu söyleyeceğinden emin olduğum..Demek ki online seviyesi falda bu baktırdıklarımız kadar.Aslında bizimde bunu kabullenmemiz gerek artık,çok zorluyoruz bizde....

Son düzenleme:

Öküzcükler......haahhhhhaaa...
Evet herkesin bayramı bol kahkahayla boğulan mutlulukla geçer inşallah...

benim öküzcükten geldi, bende ona msj attım cevap olarak tembel dedi hazır şablonu yollamışsın bende tamam sana özel olarak yolluyorum dedim bayramını kutlar ellerinden öperim dedim yaş farkı var ya ne bozulmuştur o da berhudar ol dedi

Ahhahahaha mutlu bayramlar kart zampara abi

Mutlu bayramlar kizlar, hepinizi operim

Bu arada kahvede begenmediklerimi yazayim :

Falalem: Naz diye bir hatun, Tatyana , Nursah . Nursah ilk basta iyi gorunmustu ama sonra test ettim, degil.

Binnaz: Kenan Yasin, Esin Guven, Dalya Bozok , Hira Soydan, Asude Isik sallamislar, okurken anladim. Verdikleri tarihler de zaten zirvaydi, geciniz.

Simdi Ayse Melek e gelmek istiyorum. Ilk 2 falinda acaip an tespitleri yapmisti, agzim acik kalmisti cunku acaip seyler bilmisti ve olumsuzdu. Lakin son performansini begenmedim, fazla olumluydu, ilk 2 falin 180 derece tersiydi, olmasi imkansiz seyler ve okurken sallama diye dusundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…