benim öküzcükten geldi, bende ona msj attım cevap olarak tembel dedi hazır şablonu yollamışsın bende tamam sana özel olarak yolluyorum dedim bayramını kutlar ellerinden öperim dedimyaş farkı var ya ne bozulmuştur o da berhudar ol dedi
Ahhahahaha mutlu bayramlar kart zampara abi
Mutlu bayramlar kizlar, hepinizi operim
Bu arada kahvede begenmediklerimi yazayim :
Falalem: Naz diye bir hatun, Tatyana , Nursah . Nursah ilk basta iyi gorunmustu ama sonra test ettim, degil.
Binnaz: Kenan Yasin, Esin Guven, Dalya Bozok , Hira Soydan, Asude Isik sallamislar, okurken anladim. Verdikleri tarihler de zaten zirvaydi, geciniz.
Simdi Ayse Melek e gelmek istiyorum. Ilk 2 falinda acaip an tespitleri yapmisti, agzim acik kalmisti cunku acaip seyler bilmisti ve olumsuzdu. Lakin son performansini begenmedim, fazla olumluydu, ilk 2 falin 180 derece tersiydi, olmasi imkansiz seyler ve okurken sallama diye dusundum.
Ayse melek katinada ayni soruda olumlu kahvede olumsuz soyledi dolayisiyla elendi
Sent from my iPad
Venüsamber falsepeti.....
))) ben uyuyorum kizlar...simdiden buyuklerimin ellerinden. Küçüklerimin gözlerinden. Yasitlarimin yanaklarindan öperim. ..insallah birdaha ki bayramimiz her anlamda cok cok daha mutlu olsun......
Gercekten biz mutlu olalim artikk((((
Sevgilerrrr
Teşekkür ederim
Tellweden öneriniz var mı çok pahalı olmayan?
benim öküzcükten geldi, bende ona msj attım cevap olarak tembel dedi hazır şablonu yollamışsın bende tamam sana özel olarak yolluyorum dedim bayramını kutlar ellerinden öperim dedimyaş farkı var ya ne bozulmuştur o da berhudar ol dedi
Öküzcükler......haahhhhhaaa...
Evet herkesin bayramı bol kahkahayla boğulan mutlulukla geçer inşallah...
Onlar bu kafayla devam ettikleri sürece öküzcük olmaktan bertaraf edemezler
Sana da gülmekten altına işeyeceğin kadar güzel bi bayram olsun gülüm
Iyi bayramlar kizlar fal tecrubenize ihtiyacim var. Binnaz ablaKart zampara abiyi disarda tutalim, o kesinlikle okuz degil, bakin ne guzel kutlamis bayramini Ilknur ablanin. Ben bu adami cok sevdim, zaten Ilknur isimli uyemizin renkli ask hayatini takip etmekte zorlaniyoruz, firtinali bir ask yasiyor.
Geriye kalanlar bence de öküzcanlar, fazlasi degil.
Mutlu bayramlar öküzcanlar, boylariniz devrilir insallah.
Iyi bayramlar kizlar fal tecrubenize ihtiyacim var. Binnaz abla
Selin kozan ve melek yildiz dedikleri cikan oldu mu baktrsam mi pembe tablocu mular yoksa canlarim?
Iyi bayramlar kizlar fal tecrubenize ihtiyacim var. Binnaz abla
Selin kozan ve melek yildiz dedikleri cikan oldu mu baktrsam mi pembe tablocu mular yoksa canlarim?
Valla ikisine de baktirmadim ama binnazabla nin geneli gibiyseler......pembe tabloculardir ya da salliyorlardir.
Selin kozan bana salladı ama patır patır olumsuz salladı yani dobra gibi ama falın yarısı tavsiye olunca benim için fallıktan çıkıyor ne yapmamız gerektiğini biliyoruz zaten dimi😉
Cherrycim peki telweedeki tutankamon nasil o da mi pembeci.gerci ben de olumlu konussa pembeci olumsuz soylese moral bozucu derim haha fal iste baktrmadan da olmuo
Teşekkür ederim canım benim,amin hepimize inşallah:))Onlar bu kafayla devam ettikleri sürece öküzcük olmaktan bertaraf edemezler
Sana da gülmekten altına işeyeceğin kadar güzel bi bayram olsun gülüm
Canimcim eski sayfalari cok okuyamadim ama binnazda kimi tavsiye edersin dedigi cikan pembeci olmayan?Teşekkür ederim canım benim,amin hepimize inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?