Binnaz Abla

Kart zamparalar ,öküzcükler....Çok iyi ya,topik yıkılıyo:))))))))

İyi bayramlar arkadaşlar. ^_^ Bayram şekeri için gelen çocukcağızlara kesme çay şekeri vermeyin lütfen. Sonra abla arızalı galiba diye yüz ifadeleri oluyor.

Son düzenleme:

gercekten ozgecim bunu cani gonulden tum topik icin diliyorum.hepimizin bayrami kutlu olsun .

Ahahahaha eski büyük sevgilime ben de yaptım aynısını o da gözlerimden öptü

Saygılı hatunuz biz vesselam

Öküzcükler......haahhhhhaaa...
Evet herkesin bayramı bol kahkahayla boğulan mutlulukla geçer inşallah...

Onlar bu kafayla devam ettikleri sürece öküzcük olmaktan bertaraf edemezler
Sana da gülmekten altına işeyeceğin kadar güzel bi bayram olsun gülüm

Kart zampara abiyi disarda tutalim, o kesinlikle okuz degil, bakin ne guzel kutlamis bayramini Ilknur ablanin. Ben bu adami cok sevdim, zaten Ilknur isimli uyemizin renkli ask hayatini takip etmekte zorlaniyoruz, firtinali bir ask yasiyor.

Geriye kalanlar bence de öküzcanlar, fazlasi degil.

Mutlu bayramlar öküzcanlar, boylariniz devrilir insallah.

Iyi bayramlar kizlar fal tecrubenize ihtiyacim var. Binnaz abla
Selin kozan ve melek yildiz dedikleri cikan oldu mu baktrsam mi pembe tablocu mular yoksa canlarim?

Iyi bayramlar kizlar fal tecrubenize ihtiyacim var. Binnaz abla
Selin kozan ve melek yildiz dedikleri cikan oldu mu baktrsam mi pembe tablocu mular yoksa canlarim?

Selin kozan bana salladı ama patır patır olumsuz salladı yani dobra gibi ama falın yarısı tavsiye olunca benim için fallıktan çıkıyor ne yapmamız gerektiğini biliyoruz zaten dimi😉

Valla ikisine de baktirmadim ama binnazabla nin geneli gibiyseler......pembe tabloculardir ya da salliyorlardir.

Cherrycim peki telweedeki tutankamon nasil o da mi pembeci.gerci ben de olumlu konussa pembeci olumsuz soylese moral bozucu derim haha fal iste baktrmadan da olmuo

Selin kozan bana salladı ama patır patır olumsuz salladı yani dobra gibi ama falın yarısı tavsiye olunca benim için fallıktan çıkıyor ne yapmamız gerektiğini biliyoruz zaten dimi😉

Haklisin canimcim:) memlekette herkes akil vermeyi pek sevio zaten

Cherrycim peki telweedeki tutankamon nasil o da mi pembeci.gerci ben de olumlu konussa pembeci olumsuz soylese moral bozucu derim haha fal iste baktrmadan da olmuo

Ben ona baktirdim sekerim, bana olumune sallamis, mutlu mesut evleneceksiniz, 2 de cocugunuz olacak demis. Popomla guldum

Binnazabla daki Serra da kart okuyor, ama bana bayagi bilmisti ayrinti vermememe ragmen, tavsiye ederim.

Sevgili topikcanlar hepinizin bayramı kutlu mutlu uğurlu olsun☺️☺️Aklıma şu ihtimal geldi hani biz olumsuz yorum yapanları daha kaydadeğer buluyoruz ya gerçekçi sanıp belki de istisnalar hariç çoğu için bu bir taktiktir.olmasını istediğimiz bazen imkansıza yakın olabiliyor ee yorumcu da olmaz diyerek aslında zaten olması zor bir ihtimali doğruluyor ve bizz aa bak olmayacak demişti doğru demiş diye tekrar gidiyoruz.bi de sanki geçmişte söylemediğimiz şeyleri tutturanilenler bana daha profesyonel geliyor bakın söylediklerimizden yola çıkılarak söylenenleri demiyorum hiç bahseymedikletimizi bize iletenler geleceğe yönelik daha net yorumlar yapabilirler diye düşünüyorum anı ve geçmişte takılanlar elbette olacak olmayacak deyip yüzde elli atış hakkına sahip..yanılıyor muyum?

Teşekkür ederim canım benim,amin hepimize inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…