- 24 Ekim 2012
- 790
- 938
- 408
:))) yok canim daha var fal bakmayanlar da mobil odeme engelliyo beni :))
falalemde ester kira diye birisi başlamış. nedense onu çok merak ediyorum...
Beeyyzzaa'ya bu eşsiz tecrübelerini üşenmeyip bizimle paylaştığı için çok teşekkür ederim. :) Sadece birkaç kez fal baktırmış biri olarak merakla ve iyi dileklerimle okudum. İnşallah bu listende çok beğendiklerin ve tutturdu dediklerinin güzel haberleriyle dönersin ve tekrar yazarsın buraya. Canım Beyzacım inşallah bu sıkıntılarımız bir an evvel istediğimiz şekilde geçer de gülümseyerek anarız bu anları.
Kızlar nesibe rezzan ve elif agustos sonu eylül bası gibi beklediğim kişiden bir adım gelceğini söylemişti geldi =) belki bi kaç falcı daha söylemiştir hatırlamıyorum o kadar çok baktırdımki bu sitelerde bende yakında detaylı bilgi verecegim hepsi için verdikleri zamanların gelmesini bekliyorum
Beeyyzzaa'ya bu eşsiz tecrübelerini üşenmeyip bizimle paylaştığı için çok teşekkür ederim. :) Sadece birkaç kez fal baktırmış biri olarak merakla ve iyi dileklerimle okudum. İnşallah bu listende çok beğendiklerin ve tutturdu dediklerinin güzel haberleriyle dönersin ve tekrar yazarsın buraya. Canım Beyzacım inşallah bu sıkıntılarımız bir an evvel istediğimiz şekilde geçer de gülümseyerek anarız bu anları.
BİNNAZ ABLA
TAROT
Çağan Arıman (7 Temmuz&19 Temmuz): Çok beğendiklerimden biri.. Verdiği zaman konusunda da tutarlıydı. Tavsiye ederim :)
Selma Aydın (8 Temmuz): Benimle ilgili tutturamadığı çok şey oldu. Tavsiye etmiyorum..
HALEH ÇETİNER (8 Temmuz): Kesinlikle en iyilerden biri.. Söylediği birşeyi yaşadım, verdiği tarihe az kaldı, ümitliyim :) adını küçük harfle bilerek yazmadım, içim elvermedi :)
Arnisa Bahadır (9 Temmuz&25 Temmuz): O da beğendiklerimden biri ve O da aynı Çağan gibi zaman konusunda tutarlıydı.. Tavsiye ederim :)
Bilge Özdoğru (9 Temmuz): kahve bölümünde yazmıştım yine söyleyeceğim.. Tarotla kahvede verdiği zamanlar arasında 2 ay var, tutarlı gelmedi. Anda ve geçmişte iyidir.
Cenk Pars (10 Temmuz): Kişi analizi, durum ve geçmiş iyiydi.. Verdiği zamana daha var. Karar sizin..
Eylül Acar (10 Temmuz): Çok çok olumlu bir fal olmasına rağmen beğenmedim, verdiği zaman da çıkmadı zaten..
Benna Küçüker (11 Temmuz): Tutarlı bir fal değildi, memnun kalmadım..
Güven Cihan Çoban (11 Temmuz): Konuşma tarzı, anlatım dili en kötü olduğunuz anda bile sizi mutlu etmeye yeter :) verdiği zamanın dolmasına çok az kaldı.. Paylaşacağım zaten olup olmadığını..
Kesira Sirel (16 Temmuz): Olumlu olumsuz herşeyi söylemesini beğensem de bana dediği birşey çıkmadı, birşey çıktı :) ne desem bilemedim onunla ilgili :) kararı size bırakıyorum..
Deniz Görür (16 Temmuz): Falıyla ilgili yorum yapmak istemiyorum, çünkü ona hala çok kızgınım (burdan bi arkadaşa verdiği sözü tutmadığı için)
Elif Işık (16 Temmuz): Binnaz ablada baktırdığım şu kadar fal içinde puan iadesi istediğim TEK KİŞİ!
AÇELYA TUĞRA (16 Ağustos): Ne diyim ki onunla ilgili.. Beni şoklara soktu.. Ailemin bile bilmediği, benim gelecekle ilgili istediğim birşeyi şak diye söyledi bana :) aynı şekilde hiçbir bilgi vermeden çocuk sayıma kadar bildi!! Ancak son yaptığı kahve falı olayından sonra biraz kızdım ona.. Soracağım ilk fırsatta neden böyle olduğunu.. Belki kararını değiştirecek bişi olmuştur, bilmiyorum..
Ohh be sonunda gülümseyen biri. Çok sevindim canım. Peki Nesibe'nin tavsiyelerine uymuş muydun ve hissettiğin şey de bu muydu senin? Valla çok sevindim adına. Ayrıntı versene az :)
Canımcığım Beyza için yazmış olduğun tüm güzel dileklere yürekten katılıyorum .Amin İnşallah canım .Beyzam'a hak vermemek elde değil.Biz 1 kişilik düşünüp bu kadar çok sıkıntı yapıyorsak malesef o 3 kişilik düşünmek zorundaÇok çok güzel haberlerle Başta Beyza olmak üzere,formun tüm güzel yürekli arkadaşlarının mesajlarını okumak nasip olur İnşallah.. :)
çok sağol canım =) gerç henüz tam bir şey olmuş değil ama dedikleri gibi ilk adımı tamda verdikleri tarihte attı nesibe ve rezzan bana aynı tavsiyelerd bulunmuştu özellikle nesibe sakın sen adım atma bekle dedi bende onları dinledim içim acıya acıya bekledim kesinlikle adım atmadım şimdi görüyorumki bana dogru gelmeye başladı dünde mesaj attı inşallah diğer dedikleride çıkar gelişmeleri paylaşıcam ayrıca rezzan biraz daha ayrıntı veriyor ve çıkıyor hep biz aynı iş yerindeyiz benimkiyle geçenki falında artık sana yaklaştığını hissetceksin bakışlarını imalı sözlerini yakalayacaksın dedi aynen oldu arabasını değiştircek dedi adam üç gün sonra aniden arabasını değiştirdi şok oldum ve daha bunun gibi anneme de bana da küçük ayrıntıları bildi
Acelyayi cok bekledim gecenlerde senden duyupta. Online olacagini ifade eden bi yazi vardi durumunda ona ragmen 2 gun online olmadi. Ben sinirlenip baskasina baktirdim ben vazgecince online oldu acaba baktirmamam mi gerekiyo
:) yinede icip kahvemi bekliycem
Kızlar nesibe rezzan ve elif agustos sonu eylül bası gibi beklediğim kişiden bir adım gelceğini söylemişti geldi =) belki bi kaç falcı daha söylemiştir hatırlamıyorum o kadar çok baktırdımki bu sitelerde bende yakında detaylı bilgi verecegim hepsi için verdikleri zamanların gelmesini bekliyorum
:) öyle bir mesaj olduğunu sanmıyorum ancakk hazır konu açılmışken söyliyim ben de.. Bugün sordum Açelyaya bana böyle böyle demiştin ne oldu, bi rica üzerine mi döndün fln dedim.. Dönmediğini, özel bir sebepten dolayı yarım gün bakıp çıktığını söyledi.. Yani dönmedi kahve falınaeğer online olursa haber verecekmiş..
Bugun ne zaman online olabilecegimi bilemiyorum yaziyordu yani online olacagim ama zamani belli degil demek olmuyor mu bu benim mi anlama sorunum var acaba 2 gun boyuncada durdu bu yazi
ay bana nesibe 3. falda olumsuz konuştu elif olumsuz konuştu dönse bile başka amaçla döner kullandırma kendini dedi ne anladıysa tövbe yarabbim :) rezzan bayram sonu dedi fısss aynı falda yıl sonu demiş bakalım bunu duyunca umutsuzluğa kapıldım nesibeye son durumu bi daha mı sorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?