Binnaz Abla

Beeyyzzaa'ya bu eşsiz tecrübelerini üşenmeyip bizimle paylaştığı için çok teşekkür ederim. :) Sadece birkaç kez fal baktırmış biri olarak merakla ve iyi dileklerimle okudum. İnşallah bu listende çok beğendiklerin ve tutturdu dediklerinin güzel haberleriyle dönersin ve tekrar yazarsın buraya. Canım Beyzacım inşallah bu sıkıntılarımız bir an evvel istediğimiz şekilde geçer de gülümseyerek anarız bu anları.

arkadaşlar daha önce yazmıştım Ester Kira bana göre vasattı.o yüzden tavsiye etmiyorum.mevcut durumda şunu bildi dediğim hiçbirşey yok.hatta o kadar komik ki sonbaharda kullandığım bazı maddeleri kötü alışkanlıklarımı falan bırakacağımı söyledi.ben içki kullanmam sigara içmem kahveyi mi kastetti acaba

Canımcığım Beyza için yazmış olduğun tüm güzel dileklere yürekten katılıyorum .Amin İnşallah canım .Beyzam'a hak vermemek elde değil.Biz 1 kişilik düşünüp bu kadar çok sıkıntı yapıyorsak malesef o 3 kişilik düşünmek zorunda Çok çok güzel haberlerle Başta Beyza olmak üzere,formun tüm güzel yürekli arkadaşlarının mesajlarını okumak nasip olur İnşallah.. :)

Kızlar nesibe rezzan ve elif agustos sonu eylül bası gibi beklediğim kişiden bir adım gelceğini söylemişti geldi =) belki bi kaç falcı daha söylemiştir hatırlamıyorum o kadar çok baktırdımki bu sitelerde bende yakında detaylı bilgi verecegim hepsi için verdikleri zamanların gelmesini bekliyorum

Ohh be sonunda gülümseyen biri. Çok sevindim canım. Peki Nesibe'nin tavsiyelerine uymuş muydun ve hissettiğin şey de bu muydu senin? Valla çok sevindim adına. Ayrıntı versene az :)

beyzacım, Açelya sana kahve falı almayacağını söylemiş daha sonra almıştı.sende buna şaşırdığını söylemiştin.onu kahvede online göremeyince site yönetimine mesaj gönderip nedenini sormuştum sizin bu diyaloğunuz öncesi.bana şöyle bir cevap göndermişlerdi.aynen kopyalıyorum.

Yorumcularımız, kendi insiyatifi ile fallarını almaktadır, bu konuda herhang bir yaptırımımız söz konusu değildir, lakin talebinizi kendisine ileteceğiz, müsait olduğu takdirde kahve türünde de online olacaktır.
>
> Sitemize Göstermiş Oldugunuz İlgi İçin Teşekkür Ederiz.

belki ben ve benim gibi kahve falı isteyenler nedeniyle site yönetimi ona rica etmiş olabilir.

Ne demek tatlim rica ederim :) iyi dileklerin icim ayrica tesekkur edrim.. İnsallah bitecek bu dertler inaniyorum ben.. Hepimiz cok ferah gunlere ulasacagiz insallah

Acelyayi cok bekledim gecenlerde senden duyupta. Online olacagini ifade eden bi yazi vardi durumunda ona ragmen 2 gun online olmadi. Ben sinirlenip baskasina baktirdim ben vazgecince online oldu acaba baktirmamam mi gerekiyo
:) yinede icip kahvemi bekliycem

Ohh be sonunda gülümseyen biri. Çok sevindim canım. Peki Nesibe'nin tavsiyelerine uymuş muydun ve hissettiğin şey de bu muydu senin? Valla çok sevindim adına. Ayrıntı versene az :)

çok sağol canım =) gerç henüz tam bir şey olmuş değil ama dedikleri gibi ilk adımı tamda verdikleri tarihte attı nesibe ve rezzan bana aynı tavsiyelerd bulunmuştu özellikle nesibe sakın sen adım atma bekle dedi bende onları dinledim içim acıya acıya bekledim kesinlikle adım atmadım şimdi görüyorumki bana dogru gelmeye başladı dünde mesaj attı inşallah diğer dedikleride çıkar gelişmeleri paylaşıcam ayrıca rezzan biraz daha ayrıntı veriyor ve çıkıyor hep biz aynı iş yerindeyiz benimkiyle geçenki falında artık sana yaklaştığını hissetceksin bakışlarını imalı sözlerini yakalayacaksın dedi aynen oldu arabasını değiştircek dedi adam üç gün sonra aniden arabasını değiştirdi şok oldum ve daha bunun gibi anneme de bana da küçük ayrıntıları bildi

Canım benimmmm çooookk teşekkür ederim çoookkk.. Nasıl mutlu oldum anlatamam şu yazdıklarınla :)) inşallah senin de burdaki herkesin de Allahım gönlünün muradını versin.. Tüm kalbimle diliyorum...

Ayyy inşallah çok çok daha güzel olur her şey canım. Rezzan ablaya bir kez baktırdım ama öyle bi bahsettin ki baktırasım geldi bir daha. Peki sen Haleh Çetiner'e baktırdın mı ? Baktıysa o ne dedi? ve bence sizin olayların devamı gelecek bak görürsün.. :)

:) öyle bir mesaj olduğunu sanmıyorum ancakk hazır konu açılmışken söyliyim ben de.. Bugün sordum Açelyaya bana böyle böyle demiştin ne oldu, bi rica üzerine mi döndün fln dedim.. Dönmediğini, özel bir sebepten dolayı yarım gün bakıp çıktığını söyledi.. Yani dönmedi kahve falına eğer online olursa haber verecekmiş..

Çok sevindim senin adına canım :) sen bu tarihleri ne zaman aldın onlardan? Ay olarak yani :)

Bugun ne zaman online olabilecegimi bilemiyorum yaziyordu yani online olacagim ama zamani belli degil demek olmuyor mu bu benim mi anlama sorunum var acaba 2 gun boyuncada durdu bu yazi

ay bana nesibe 3. falda olumsuz konuştu elif olumsuz konuştu dönse bile başka amaçla döner kullandırma kendini dedi ne anladıysa tövbe yarabbim :) rezzan bayram sonu dedi fısss aynı falda yıl sonu demiş bakalım bunu duyunca umutsuzluğa kapıldım nesibeye son durumu bi daha mı sorsam

Canim istersen bi daha sor nesibeye, icin rahat etsin.. Ben olsam mutlaka sorardim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…