Canim istersen bi daha sor nesibeye, icin rahat etsin.. Ben olsam mutlaka sorardim..
MONEY MONEY MONEY :) bide zaman sorunum var ben işteyken online olmalı nesibe bide olumsuz konuşacağını hissediyorum çünkü son falda dönmesini bekleme ama kader bu değişir belki demiş ama 3 falda da bu adam seni çok sevmiş demiş arada çok gelişme yaşadım benim adımım oldu bi tane ondan bahsedebilirim nesibeye
MONEY MONEY MONEY :) bide zaman sorunum var ben işteyken online olmalı nesibe bide olumsuz konuşacağını hissediyorum çünkü son falda dönmesini bekleme ama kader bu değişir belki demiş ama 3 falda da bu adam seni çok sevmiş demiş arada çok gelişme yaşadım benim adımım oldu bi tane ondan bahsedebilirim nesibeye
nesibenin falindan sonra bende cok gelisme yasadim canim ya ama daha 10 gun oldu baktirali bugunlerde baktirsammi bi 10 gun daha beklesem mi bilemedim ne yapsam ki off bide bana su olacak bu olacak demedi bana nesibe sadece durumdan bahsetti ne gecmisle ilgili nede gelecekle ilgili hic bisey soylemedi
bana ilk falında tavsiye verdi ikincisinde uymamışsın ama sorun değil dönecek dedi 3 de bişeylere geç kalmışsın dönmez dediama ben bişeyler yaptım bu zaman zarfında yine de bilemiyorum tekrar baktırsam mı nesibeye uğramayalı 3 ay olmuştur
bu fal isine uyarak yanlis mi yaptim acaba. Nesibe keysira haleh hepsi bana iliskimjn bitmesi gerektigini erkek arkadasimin guvenilmez bos biri oldugunu falan soylediler ozellikle keysiranib laflari o kadar net ses tonu o kadar kesindi ki cok acimasiz bi faldi ve ben cok agir laflarla iliskimi bitirdim. Tabiki sirf onlar dedi diye degil benimde şüphelerim vardi ama o kadar pismanim ki onceden 5 gune kalmaz barisirdik simdi gunlerdir ses seda yok cook yanlis yaptim cok. Ama nesibenin tavsiyesine uymus oldum bakalim bana ne diycik bi baktirayim da gorelim canım
Canım sen detay vermeden mi bitmesi gerektiğini söylediler? Biraz kafam karıştı benim açıkçası. Senin kararsızlığın ve şüphelerin de onların böyle tavsiye vermesinde etkili olmuş olabilir mi? Kartlar nasıldı? Ben kendim de kartları ve anlamlarına bakarım da :))
Canim ben cok detayli bi yorum yaparim hep sorularimda. Uzun uzun anlatirim. Sanirim yanlis yapıyorum. Yasadigim herseyi anlatinca dogal olarak yuh be bu ne bicim adam diyorlar herhalde. Muhtemelen herseyi acik acik anlattim diye hic biri erkek arkadasimi pek sevmedi. Hatta rezzan abla biraz acidi bile erkek arkadasima galiba. Nesibenin anlattiklarim disinda da erkek arkadasimla ilgili cok dogru tespitleri olmustu. Ama onlarda tamamen duygu ve dusunceleriyle ilgilidi erkek arkadasimin yani atabilecegi adimlar yapabilecekleri ile ilgili hic bir sey yoktu. Kartlarimi tam hatirlamiyorum acikcasi. Az once falalemde ester kiraya kahve gönderdim. Bakalim o ne diyecek. Nesibeyle rezzan abladan uzun bi sure vazgecemiycem ama bunun sebebi soylediklerine cok inanmam degil. Ikisinide cok sevmis olmam. Tespitleri kesinlikle dogru ve dostca arkadasca cok cana yakin yorumlari var
Kizlarr cagana gonderdimm dedigi ckan oldmuuuu beyzoss daha zamani vardi gliba seninknin ama sorym dedim
Anladım canım bana da öyle gelmişti.Çünkü sen detay vermeden birinin sana bu ilişkiyi bitirmen gerektiğini söylemesi acımasız ve tuhaf olur. Belki de bu kadar çok ayrıntı vermemen falın hissiyatı için daha iyi olur gibime geliyor.Karşı tarafa bir şey bırakmalısın :)
Haleh hanımın bile bitirmeni söylemesi şaşırttı beni ayrıca. :) Bu arada gelecekle ilgili çıkan durumlar ya da çıkan zamanlar olursa paylaş bizimle de. Ve dilerim sıkıntın geçer bir an evvel.
Ayyy inşallah çok çok daha güzel olur her şey canım. Rezzan ablaya bir kez baktırdım ama öyle bi bahsettin ki baktırasım geldi bir daha. Peki sen Haleh Çetiner'e baktırdın mı ? Baktıysa o ne dedi? ve bence sizin olayların devamı gelecek bak görürsün.. :)
Çok sevindim senin adına canım :) sen bu tarihleri ne zaman aldın onlardan? Ay olarak yani :)
ay bana nesibe 3. falda olumsuz konuştu elif olumsuz konuştu dönse bile başka amaçla döner kullandırma kendini dedi ne anladıysa tövbe yarabbim :) rezzan bayram sonu dedi fısss aynı falda yıl sonu demiş bakalım bunu duyunca umutsuzluğa kapıldım nesibeye son durumu bi daha mı sorsam
O bence neden canim biliyo musun mesela rezzan ablayla artik ben dertlesir gibi oldum o da son fallarinda o adamin bana uygun olmadigini soylemeye basladi cunku her falda ben biraz daha bilgi veriyorum o da ona gore kendi dusuncelerinide katiyor yani birazda tavsiye gibi
Tesekkur ederim canim :) simdi baktim nesibeye ilk falimi tam iki ay once baktirmistim o da bana iki aylik bi zaman vermisti rezzanada baktirali bit bir bucuk ay oldu heralde o da bana agustos sonu eylul basi demisti gerci daha tam bisey yok ufak bir adimdi umarim devami gelir paylasirim burdada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?