Binnaz Abla

Kizlar peki rezzan abla haleh ve acelyadan baska onerebileceginiz kim var kahvede? Rezzan ablaya dun baktirdim ama sadece bi tane fotografim gitmis o yuzden icime sinmedi halehte yok ortalikta

Kizlarr cagana gonderdimm dedigi ckan oldmuuuu beyzoss daha zamani vardi gliba seninknin ama sorym dedim

Canim istersen bi daha sor nesibeye, icin rahat etsin.. Ben olsam mutlaka sorardim..

MONEY MONEY MONEY :) bide zaman sorunum var ben işteyken online olmalı nesibe bide olumsuz konuşacağını hissediyorum çünkü son falda dönmesini bekleme ama kader bu değişir belki demiş ama 3 falda da bu adam seni çok sevmiş demiş arada çok gelişme yaşadım benim adımım oldu bi tane ondan bahsedebilirim nesibeye

Bence de sor canım. Merakın geçmiş olur. En son ne zaman baktırmıştın? Ve adımın olduğunda herhangi bir gelişme olmuştur belki. İnşallah çok mutlu ol ya :)

nesibenin falindan sonra bende cok gelisme yasadim canim ya ama daha 10 gun oldu baktirali bugunlerde baktirsammi bi 10 gun daha beklesem mi bilemedim ne yapsam ki off bide bana su olacak bu olacak demedi bana nesibe sadece durumdan bahsetti ne gecmisle ilgili nede gelecekle ilgili hic bisey soylemedi

bana ilk falında tavsiye verdi ikincisinde uymamışsın ama sorun değil dönecek dedi 3 de bişeylere geç kalmışsın dönmez dediama ben bişeyler yaptım bu zaman zarfında yine de bilemiyorum tekrar baktırsam mı nesibeye uğramayalı 3 ay olmuştur

bu fal isine uyarak yanlis mi yaptim acaba. Nesibe keysira haleh hepsi bana iliskimjn bitmesi gerektigini erkek arkadasimin guvenilmez bos biri oldugunu falan soylediler ozellikle keysiranib laflari o kadar net ses tonu o kadar kesindi ki cok acimasiz bi faldi ve ben cok agir laflarla iliskimi bitirdim. Tabiki sirf onlar dedi diye degil benimde şüphelerim vardi ama o kadar pismanim ki onceden 5 gune kalmaz barisirdik simdi gunlerdir ses seda yok cook yanlis yaptim cok. Ama nesibenin tavsiyesine uymus oldum bakalim bana ne diycik bi baktirayim da gorelim canım

Canım sen detay vermeden mi bitmesi gerektiğini söylediler? Biraz kafam karıştı benim açıkçası. Senin kararsızlığın ve şüphelerin de onların böyle tavsiye vermesinde etkili olmuş olabilir mi? Kartlar nasıldı? Ben kendim de kartları ve anlamlarına bakarım da :))

Merhabalar Bilge hnm a kahve falı gönderdim, erkek arkadaşım beni arayacak mı falan diye, o da demiş sen ara, fincanın öyle söylüyo ama tabi sen bilirsin sen aramazsan hem istediğin cevabı alamayabilirsin hemde süreç uzar diye.
en son ben ona seni bi daha rahatsız etmem dedim o yüzden bu lafı yutmak istemiyorum aramak istemiyorum.
Bilge hnm ın daha önce böyle bir tavsiye veripte uyup olumlu sonuç alan var mı?

Canim ben cok detayli bi yorum yaparim hep sorularimda. Uzun uzun anlatirim. Sanirim yanlis yapıyorum. Yasadigim herseyi anlatinca dogal olarak yuh be bu ne bicim adam diyorlar herhalde. Muhtemelen herseyi acik acik anlattim diye hic biri erkek arkadasimi pek sevmedi. Hatta rezzan abla biraz acidi bile erkek arkadasima galiba. Nesibenin anlattiklarim disinda da erkek arkadasimla ilgili cok dogru tespitleri olmustu. Ama onlarda tamamen duygu ve dusunceleriyle ilgilidi erkek arkadasimin yani atabilecegi adimlar yapabilecekleri ile ilgili hic bir sey yoktu. Kartlarimi tam hatirlamiyorum acikcasi. Az once falalemde ester kiraya kahve gönderdim. Bakalim o ne diyecek. Nesibeyle rezzan abladan uzun bi sure vazgecemiycem ama bunun sebebi soylediklerine cok inanmam degil. Ikisinide cok sevmis olmam. Tespitleri kesinlikle dogru ve dostca arkadasca cok cana yakin yorumlari var

Anladım canım bana da öyle gelmişti.Çünkü sen detay vermeden birinin sana bu ilişkiyi bitirmen gerektiğini söylemesi acımasız ve tuhaf olur. Belki de bu kadar çok ayrıntı vermemen falın hissiyatı için daha iyi olur gibime geliyor.Karşı tarafa bir şey bırakmalısın :)
Haleh hanımın bile bitirmeni söylemesi şaşırttı beni ayrıca. :) Bu arada gelecekle ilgili çıkan durumlar ya da çıkan zamanlar olursa paylaş bizimle de. Ve dilerim sıkıntın geçer bir an evvel.

Yok yok senin kesin nesibeye gitmen lazim :) anlat durumu ona.sonra da bize nesibenin ne soyledigini soyle tabi :)

amin canim benim insallah. Bakalim Ester sira ne diyecek profili fena degil ayrintida vermedim bu sefer

Insallah canim cok sagol :) haleh hanimada baktirdim o da bana gelcegini soylemisti ama tarih hatirlamiyorum bidaha dinlemem lazim ama sanirim o da yine ayni tarihleri vermisti

Çok sevindim senin adına canım :) sen bu tarihleri ne zaman aldın onlardan? Ay olarak yani :)

Tesekkur ederim canim :) simdi baktim nesibeye ilk falimi tam iki ay once baktirmistim o da bana iki aylik bi zaman vermisti rezzanada baktirali bit bir bucuk ay oldu heralde o da bana agustos sonu eylul basi demisti gerci daha tam bisey yok ufak bir adimdi umarim devami gelir paylasirim burdada :)

O bence neden canim biliyo musun mesela rezzan ablayla artik ben dertlesir gibi oldum o da son fallarinda o adamin bana uygun olmadigini soylemeye basladi cunku her falda ben biraz daha bilgi veriyorum o da ona gore kendi dusuncelerinide katiyor yani birazda tavsiye gibi

Aynen oyle canim. Bende hep dertlesir gibi uzun uzun olani biteni yaziyorum ve hep tavsiye gibi oluyor. Bide su binnaz ablada net soru sorun diye tutturanlara sinir oluyorum. Tarot ve katinada tabiki sorumuz net ama tutupta kahvede sana niye net bi soru sorayin ki ne goruyorsan soyle iste. Nerden cikti bilmiyorum icimde kalmis soyliyim dedim:)

Anladim cnm.. İnsallah cok cabuk zamanda devami gelir biz de seninle mutlu oluruz burda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…