Binnaz Abla

canım bayağıdır bu topiğe uğramıyodum nasılsın :) bi ara bu şeyma baya meşhurken girmiştim sen memnun kalmıştın diye hatırlıorum hangi falı baktırdın nasıldı acaba :)

evet hatununa iskambil baktırmıştım, tespitleri güzeldi ön gördüğü bir tarih vardı dikkatli ol bu tarihte bir ayrılık gözüküyor demişti ama daha sonra tekrar bir araya geliş var dedi dediği tarihte ayrıldık ve dediği tarihte bir araya gelmedik ama ufaktan msj laşmalar başladı.

Inş çikar. Ama çok zamana takilma bence. 2 ay der sana, birde bakmişsin 3 ay sonra çikmiş yada daha erken.

Pembe tablocu olsa, belli olur zaten :))
Tabi canım insanlık hâli on beş gün bir ay oynama olur.Çıksında farketmez.
arkadaşlar bi falcı şeyma vardı hangi sitedeydi o ?:44:
Cezzve,falimpir,falkulübü kafadan uzak durulması gereken siteler.

İlknur takdir ediyorum vallahi nasıl yüksek bi enerjin var ya,yüzde doksanlık bi falcı gurubuyla uyumlusun.

Tabi canım insanlık hâli on beş gün bir ay oynama olur.Çıksında farketmez.

Cezzve,falimpir,falkulübü kafadan uzak durulması gereken siteler.

yaa o zaman bana uygun yollu bir falcı tavsiye etsene alcanzar böyle bi esti kafa dağıtmak istiyorum gerçibiliyorum sen tavsiye etmek istemiosun ama memnun kaldıklarını yazsan:26::26::26:

İlknur takdir ediyorum vallahi nasıl yüksek bi enerjin var ya,yüzde doksanlık bi falcı gurubuyla uyumlusun.

Enerjimi başka bir şeymi bilmiyorum ama genelde öyle hatta bazı yorumları pericana göndermişimdir link veya yazılı o bile çok şaşırmıştır yorumcularıda hep burdaki tavsiyelerden almışımdır başta binnaz abla sitesinde çok baktırırdım buraya üye olduktan sonra telwe de başladım şimdilk güzel sonuçlarıda tuttursalar ne güzel olacak

yaa o zaman bana uygun yollu bir falcı tavsiye etsene alcanzar böyle bi esti kafa dağıtmak istiyorum gerçibiliyorum sen tavsiye etmek istemiosun ama memnun kaldıklarını yazsan:26::26::26:

Canım benim aynen ben pek isim vermeyi sevmiyorum.Beğenilmeyince üzülüyorum vicdanen rahatsız oluyorum.Ben iyice bi süzgeçten geçirdim kendi adıma ve bana tek kalan Bilge oldu.Bilge'yi tek geçerim.Ama eğer kafa dağıtma modundaysan bence içinden gelene ve enerjini yüksek tutacak birine at derim.Birde burda arkadaşların tellweden bahsettikleri yeni bi isim vardı.Morieri'miydi neydi?Uygunduda fiyatı bi incele istersen profilini.

kizlar patliom beklemekten selenayi umarim deger offf

Bence enerjin yüksek ,bak bunu bi incele.Bu tip tespitlerde bulunan yerler var.Regresyon çalışmaları,reiki,kundalini vs...Belki geliştirsen şifacı bile olursun valla.Çünkü fallarında sonuçtan ziyade gelişmeleride biliyolar sende anladığım kadarıyla.Sonuçlar umarım hep güzel olur.

bence biraz daha sabret çünkü selena doğrudan kartlara odaklanmıyor farklı bir şey var onda yada bana öyle geldi.

ya bende ne kadar olumsuz kart varsa hepsını cekmısım acaba falı gerımı ceksem dıye dusunuyorum:26:sadece kartlara baglı kalarakmı yorum yapıyo?

bak bunu bir kaç yorumcu daha dedi hatta yanılmıyorsam ilk Nesibe demişti, sanki karşımdasın gibi sonra Firuze ben siteye girdiğimde ilk yorumu alan bendim ve senden tuhaf enerji aldım bana uğurlu geleceksin dedi en sonda Crimson dedi burda bazı yorumları yazamıyorum çünkü falcılarda siteyi girdikleri için o kadar özel şeyleri söylüyorlarki okurken bir tuhaf oluyorum hatta böyle birkaç yorumu pericana yolladım onla dertleştiğim için o bilir.

Bu enerji yükseltme olayı nasıldır hiç bilmiyorum bir araştırayım bakayim

kızlar saraylıhanımı ben de çok severim de bana baktığı en son falı dinledin az önce.. önemli bir gelişme onun söylediğinin aksi yönde olmuş.. bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…