Binnaz Abla

Yaa Venüs gelsin artik ramazanda bakmiyorum demisti,ramazan bitti inşallah gelir tez zamanda:18: bir gelsin zaten kapısında uzuuun bir kuyruk olacak

Hayir canim ayni kisi degiller.. Venusunkizi uzak durulmasi gereken bir isim hatta.. ben bir kez ona baktirma hatasini yapmistim maalesef..

he iyi o zmn ben de baktirmistim ona cok olumsuz konusmustu bana, cok uzun zmn onceydi krize giriptum tellwe falcilarini denedigim iki aylik surecte,

Bilge tarotta yuzde yuz olmus olumsuz da soylese demekki insanlara da cikiyor bu kizin dedikleri

Bilge bana olumsuz konusmustu, dedigi hicbir sey cikmadi. Bana patladi yani, bir sey bilemedi.

Valla Marple cigim ben haric hikayedeki herkes b.ku yedi, bu oldu ne olacak:))

Son düzenleme:
venüscüm herkes yollarını bekliyor, hadi artık aç şu fal alımını..özellikle de kahveyi

Hiç şaşîrmadım fal durumuna:)))Katina kartları ilk çıktîğı dönemden beri var elimde,mesela ben hiç çözemedim sadece olumlu olumsuz kartlar onları net biliyorum o kadar.İyi bakmışsın sen katina tarottan çok daha zor çünkü...
canım onu atlamışım hem de 3 tl bir deneyelim bakalım bilge de tellwe de miydi ? bu arada çok saol
Reca ederim canııımmm....
Hımmm tüh be tam tersi olmuş ,olumsuzu olmuş.Bende üzüldüm,ne yapalım sağlık olsun alışkınız bi yerde,pek yabancılık çekmiyoruz artık.
ayyy allaaam herkes patır patır patlıyo yaaa... nolacak bu halimiz

Harbiden bu ne ya??,Patlama yazı oldu bu yaz(Gökyüzünde neler oluyo hangi gezegen ters gidiyo acaba??

binnaz pek önerilmiyor yaa.. pembe tablo istiyorsan binnazdan şaşma..

bılmem bınnazda eceye gonderdım %96 olması nedenıyle.dün akşam kerem yasıne baktırdım.
atıyor gıbı geldı ondan paramı gerı ıstedım ama malesef fıncanımda bır cenaze ve cenaze kaynaklı hane değişikliği demişti.
bugun bır yakınımı kaybettım ve yakın bır zamanda evımı değiştirmem gerekecek.bu sebeple kerem yasının yorumu bende tuttu.
bakalım ece hanım neler dıyecek onada tarot attım.

Bilge bana olumsuz konusmustu, dedigi hicbir sey cikmadi. Bana patladi yani, bir sey bilemedi.

Valla Marple cigim ben haric hikayedeki herkes b.ku yedi, bu oldu ne olacak:))

oooooo Cherry'cim keyfler gıcır

Bilge bu işe başlamadan ezberlemiş kart anlamlarını....hissiz Bilge bana çıkmadı......ama o kız da bir uğursuzluk olduğuna inanıyorum....sevemedim.

selam kızlar....
3 gün boyunca yedim içtim gezdim oooo....güdüzleri denizde...aksamları alemlerdeydim...sabahlar olmasın:)))))

ama durur muyum...durmadım..plaj da bile fal baktırdım...Çeşme'de ünlülerin falcısıymış öyle dedi yani bayağı abartılı bir fiyata fal bakıyor...ismi Katina:)))) neyse bütün kızlar baktırdı...en son ben baktıracağım...o kadar fiyasko bakıyor kiiii hemde nasıl sallıyor..alakası yok....sıra bana gelince Katinacım sen o güzel enerjini bana harcama ben baktırmayacağım dedim..:))))
aklınızda olsun sarışın piti piti katina isimli bir kadın...eğe sahillerinde görürseniz sakınnnnnnn baktırmayın:)))) elif ışık'ın tatil şubesi gibi ben biliyorum da sana söyleme gereği duymuyorum:))) ben dediysem olacak canım :))))

Bilge bu işe başlamadan ezberlemiş kart anlamlarını....hissiz Bilge bana çıkmadı......ama o kız da bir uğursuzluk olduğuna inanıyorum....sevemedim.

Ben de sevemedim, ugursuz bence.

Kart anlami okuyan birini isterseniz, Serra derim.

kızları venüsü bekleyen varsa alımlarına başlayacağını yazmış.. bana söylediği bişey var, o netleşmeden bi daha gelme dedi

acaba atsam mı ki?? nasılsa falsepetinde telwedeki gibi iade edemiyorlardır

Bende hisleri olduğuna inanmıuorum ama açıkça söylemek isterim senin düşündüğünü bende düşündüm bir uğursuzluk olduğunu hiç söylemedim ama sen içimden geçeni özetlemişssim

Bende hisleri olduğuna inanmıuorum ama açıkça söylemek isterim senin düşündüğünü bende düşündüm bir uğursuzluk olduğunu hiç söylemedim ama sen içimden geçeni özetlemişssim

güzel giden bişey mi var:)))) hemen Bilge'ye fal at..yorum al.....bozulsun.....:))))) bilmiyorum benimki bir his :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…