Bilge tarotta yuzde yuz olmus olumsuz da soylese demekki insanlara da cikiyor bu kizin dedikleri
venuzamberle venusun kizi ayni kisiler mi tellwe'deki?
bu bilge tellwe deki bilgeabla mı ?
Hayir canim ayni kisi degiller.. Venusunkizi uzak durulmasi gereken bir isim hatta.. ben bir kez ona baktirma hatasini yapmistim maalesef..
Bilge tarotta yuzde yuz olmus olumsuz da soylese demekki insanlara da cikiyor bu kizin dedikleri
Bilge bana olumsuz konusmustu, dedigi hicbir sey cikmadi. Bana patladi yani, bir sey bilemedi.
Valla Marple cigim ben haric hikayedeki herkes b.ku yedi, bu oldu ne olacak:))
Bilge bana olumsuz konusmustu, dedigi hicbir sey cikmadi. Bana patladi yani, bir sey bilemedi.
Hiç şaşîrmadım fal durumuna:)))Katina kartları ilk çıktîğı dönemden beri var elimde,mesela ben hiç çözemedim sadece olumlu olumsuz kartlar onları net biliyorum o kadar.İyi bakmışsın sen katina tarottan çok daha zor çünkü...İtiraf etmem gerekirse geçen sene daha fal falan baktırmaya başlamamıştım nerden nasıl olduysa katina falını okudum ve merak sardım kendime bu kartlardan ve kitabından aldım eğlence olsun diye aile içinde, arkadaşlara bakmaya başladım bir arkadaşımın kız kardeşi nişanlıydı ona baktım ve dilime hakim olamadım damatla ilgili olumsuz konuştum ve nikah olmayacak dedim, düğüne 15 günmü 1 aymı kala yalan olmasın kız nişanı attı.
O günden sonra kendimi kötü hissettim bir seferde erkek arkadaşıma bakmıştım o inanmaz böyle şeylere kartları seçerken de dalga geçerek seçti ancak faldan sonra kelimenin tam anlamıyla s..... ağzıma çünkü aile içindeki bir kadınla ilgili hoş olmayan ama doğru bir şey söylemiştim.
Kısacası eğlence olsun diye yaptığım bu olay beni rahatsız etmeye başladı ve o günden beri bakmıyorum.
Reca ederim canııımmm....canım onu atlamışım hem de 3 tl bir deneyelim bakalım bilge de tellwe de miydi ? bu arada çok saol
Hımmm tüh be tam tersi olmuş ,olumsuzu olmuş.Bende üzüldüm,ne yapalım sağlık olsun alışkınız bi yerde,pek yabancılık çekmiyoruz artık.işle ilgili olumlu olacak dediği bir şey olumsuz sonuçlanmış.. bi de o olayın sonrasında yaşanacak bazı gelişmeleri, haberleşmeleri filan söylemiş.. hiç öyle bişeyler de olmadı yani.. kısacası tutmamış hiç yaaa ... üzüldüm şimdi tutmamasına...
güzel gelişmelerse sevindim canımcım...peki venus ne zaman demişti bu yaşanacakları ? o da ortalarda yok yine yaa
ayyy allaaam herkes patır patır patlıyo yaaa... nolacak bu halimiz
binnazda kredım var ve fal baktırmak ıstıyorum.önerebileceğiniz bir falcı varmı?
binnaz pek önerilmiyor yaa.. pembe tablo istiyorsan binnazdan şaşma..
oooooo Cherry'cim keyfler gıcır
Bilge bu işe başlamadan ezberlemiş kart anlamlarını....hissiz Bilgebana çıkmadı......ama o kız da bir uğursuzluk olduğuna inanıyorum....sevemedim.
Ben de sevemedim, ugursuz bence.
Kart anlami okuyan birini isterseniz, Serra derim.
oooooo Cherry'cim keyfler gıcır
Bilge bu işe başlamadan ezberlemiş kart anlamlarını....hissiz Bilgebana çıkmadı......ama o kız da bir uğursuzluk olduğuna inanıyorum....sevemedim.
Bende hisleri olduğuna inanmıuorum ama açıkça söylemek isterim senin düşündüğünü bende düşündüm bir uğursuzluk olduğunu hiç söylemedim ama sen içimden geçeni özetlemişssim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?