Ay yok sakın çekme canım ilk enerjiyi yakalayamaz bi daha atarsan.Seninde içinde şüphe kalır bu sefer ilk attığımı yorumlasa ne çıkardı diye..Ha diyelimki olumsuz çıktı Selena'nın her falı çıkıyo diye bişey yok ki tolincim boşver.ya bende ne kadar olumsuz kart varsa hepsını cekmısım acaba falı gerımı ceksem dıye dusunuyorum:26:sadece kartlara baglı kalarakmı yorum yapıyo?
Bak bende ciddiyim,senin spiritüel konulara eğilsen çok ilerleyesi bi enerjin var ki falcılarda farketmiş.Sen istesen üstüne düşsen falda bakarsın,enerjin normalden yüksek,çakraların açık bide bence..bak bunu bir kaç yorumcu daha dedi hatta yanılmıyorsam ilk Nesibe demişti, sanki karşımdasın gibi sonra Firuze ben siteye girdiğimde ilk yorumu alan bendim ve senden tuhaf enerji aldım bana uğurlu geleceksin dedi en sonda Crimson dedi burda bazı yorumları yazamıyorum çünkü falcılarda siteyi girdikleri için o kadar özel şeyleri söylüyorlarki okurken bir tuhaf oluyorum hatta böyle birkaç yorumu pericana yolladım onla dertleştiğim için o bilir.
Bu enerji yükseltme olayı nasıldır hiç bilmiyorum bir araştırayım bakayim
kızlar saraylıhanımı ben de çok severim de bana baktığı en son falı dinledin az önce.. önemli bir gelişme onun söylediğinin aksi yönde olmuş.. bilginize
Ay yok sakın çekme canım ilk enerjiyi yakalayamaz bi daha atarsan.Seninde içinde şüphe kalır bu sefer ilk attığımı yorumlasa ne çıkardı diye..Ha diyelimki olumsuz çıktı Selena'nın her falı çıkıyo diye bişey yok ki tolincim boşver.
Bak bende ciddiyim,senin spiritüel konulara eğilsen çok ilerleyesi bi enerjin var ki falcılarda farketmiş.Sen istesen üstüne düşsen falda bakarsın,enerjin normalden yüksek,çakraların açık bide bence..
pekı kalsın bakalım ciceeem senımı kırıcam
Ay yok sakın çekme canım ilk enerjiyi yakalayamaz bi daha atarsan.Seninde içinde şüphe kalır bu sefer ilk attığımı yorumlasa ne çıkardı diye..Ha diyelimki olumsuz çıktı Selena'nın her falı çıkıyo diye bişey yok ki tolincim boşver.
Bak bende ciddiyim,senin spiritüel konulara eğilsen çok ilerleyesi bi enerjin var ki falcılarda farketmiş.Sen istesen üstüne düşsen falda bakarsın,enerjin normalden yüksek,çakraların açık bide bence..
kızlar saraylıhanımı ben de çok severim de bana baktığı en son falı dinledin az önce.. önemli bir gelişme onun söylediğinin aksi yönde olmuş.. bilginize
pekı kalsın bakalım ciceeem senımı kırıcam
İtiraf etmem gerekirse geçen sene daha fal falan baktırmaya başlamamıştım nerden nasıl olduysa katina falını okudum ve merak sardım kendime bu kartlardan ve kitabından aldım eğlence olsun diye aile içinde, arkadaşlara bakmaya başladım bir arkadaşımın kız kardeşi nişanlıydı ona baktım ve dilime hakim olamadım damatla ilgili olumsuz konuştum ve nikah olmayacak dedim, düğüne 15 günmü 1 aymı kala yalan olmasın kız nişanı attı.
O günden sonra kendimi kötü hissettim bir seferde erkek arkadaşıma bakmıştım o inanmaz böyle şeylere kartları seçerken de dalga geçerek seçti ancak faldan sonra kelimenin tam anlamıyla s..... ağzıma çünkü aile içindeki bir kadınla ilgili hoş olmayan ama doğru bir şey söylemiştim.
Kısacası eğlence olsun diye yaptığım bu olay beni rahatsız etmeye başladı ve o günden beri bakmıyorum.
Evet dostlar, bende Melek in olumlu fallari patlamisti. Durum analizleri de cok dogru degilmis, sonradan ogrendim. Yani birbirimize hic uymamisiz ne yazik ki, ortak bir enerji yakalaymamisiz.
Az once Melek in olumsuz fali da patladi, soyledigi seyin kesinlikle gerceklesmeyecegi ortaya cikti. Bayagi olaylar oldu, olaylar patladi ve ortalik karisti. Telefonum susmak bilmedi diyeyim.
Degmeyin keyfime kizlar........balkonda oturdum, cips kola yapiyorum ve olaylari izliyorum. Insanlar birbirinie girmisken ben keyiften oluyorum sanirim hehehehhe
Ilkay bana bu olay icin 2 hafta once, 5-9 ay arasi olacak demisti, ben de inanamamistim. Kismet buguneymis ehhehehhe
Selenaya ben de katina attim tolincim de cektigimiz kartlari nereden goruoruz ki?selam kizlar uzun zmndir takip edemiodum bu topikleri ama ben en son selenaya ve crimsona baktirip fal baktirma islerini birakmistim, ikisi de ayni seyleri soyledi sdc zaman olarak biri daha uzun biri daha kisa zamanda dedi ama selena zatn cektigin kartlara bagli kalmio tolncim o kendi kartlariyla cekip bakio o yuzden onun yorumlarini seviyorum ve bana cidden bisiler hissediyormus gibi gelio yani olesine kart okuyan biri degil
cherry sen crimsondan memnunkalmistin degil mi,biri onceki sayfalarda onun soyledikleri seyin tutmadigini yazmis ama bana cok mantiksiz seylerde soylemedi ama ne an durumu yapti ne gecmis analizi sdc gelecekte olacaklari soyledi sana soylediklerinden cikanlar yada oluru olanlar varmi?
Selenaya ben de katina attim tolincim de cektigimiz kartlari nereden goruoruz ki?
Siteye yeni uye oldugum icin orayi burayi okuyordum denk geldi.Hayir hayatimda ne boyle bi sacmaliga bulastim nede yakinlarimi bulastirdim.Sucluluk pskolojisi seninki.evet ben dogruyu soledigim icin sucluyum sen kirilabilirsin hic sorun degil hatta hepiniz kirilabilirsiniz cnku bn haksiz yere yazmam susmamda .BUnu hepinizde biliyorsunuz yanlis oldzugunu.Bari baktiriyorsunuz millete anlatipta dejenere etmeyin.Orda burda anlatiyorsunuz.Madem gunahi sevabi iyi biliyorsun bunuda bilmen lazim halada ayni soyluyirum gerci hurafelere bulasanlari ne kadar yontsanda bisey degismez.Siz o ablalariniza devam edin ve tekrar soyluyorum hic usenmem yazarim okuyupta gecmem bu sacmiklari.Dininiz farkli olsa hristiyan olsaniz veya baska bi dinden olsaniz benden bu tepkiyi goremezsiniz hicbiriniz.Siz hem inaniyor hemde buu inancin arkasina siginarak o ablalarinizin gordugunu soyluyorsunuz gelecegi.
Canım benim aynen ben pek isim vermeyi sevmiyorum.Beğenilmeyince üzülüyorum vicdanen rahatsız oluyorum.Ben iyice bi süzgeçten geçirdim kendi adıma ve bana tek kalan Bilge oldu.Bilge'yi tek geçerim.Ama eğer kafa dağıtma modundaysan bence içinden gelene ve enerjini yüksek tutacak birine at derim.Birde burda arkadaşların tellweden bahsettikleri yeni bi isim vardı.Morieri'miydi neydi?Uygunduda fiyatı bi incele istersen profilini.
işle ilgili olumlu olacak dediği bir şey olumsuz sonuçlanmış.. bi de o olayın sonrasında yaşanacak bazı gelişmeleri, haberleşmeleri filan söylemiş.. hiç öyle bişeyler de olmadı yani.. kısacası tutmamış hiç yaaa ... üzüldüm şimdi tutmamasına...Aksimi????Hadi yaa
İyi dediği kötü çıkmamış olsunda,kötü dediği iyi çıktıysa eyvallah bilemesede..
Evet dostlar, bende Melek in olumlu fallari patlamisti. Durum analizleri de cok dogru degilmis, sonradan ogrendim. Yani birbirimize hic uymamisiz ne yazik ki, ortak bir enerji yakalaymamisiz.
Az once Melek in olumsuz fali da patladi, soyledigi seyin kesinlikle gerceklesmeyecegi ortaya cikti. Bayagi olaylar oldu, olaylar patladi ve ortalik karisti. Telefonum susmak bilmedi diyeyim.
Degmeyin keyfime kizlar........balkonda oturdum, cips kola yapiyorum ve olaylari izliyorum. Insanlar birbirinie girmisken ben keyiften oluyorum sanirim hehehehheCingene muzikleri actim, salonda oynadim bildiginiz .
Ilkay bana bu olay icin 2 hafta once, 5-9 ay arasi olacak demisti, ben de inanamamistim. Kismet buguneymis ehhehehheVenusamber de hakli cikti her zamanki gibi.
işle ilgili olumlu olacak dediği bir şey olumsuz sonuçlanmış.. bi de o olayın sonrasında yaşanacak bazı gelişmeleri, haberleşmeleri filan söylemiş.. hiç öyle bişeyler de olmadı yani.. kısacası tutmamış hiç yaaa ... üzüldüm şimdi tutmamasına...
güzel gelişmelerse sevindim canımcım...peki venus ne zaman demişti bu yaşanacakları ? o da ortalarda yok yine yaa
bende dersim yüzyüze fal daha iyi ama şunu söyleyebilirim kesinlikle taksim bakırköyde ki falcılardan çok daha iyiler
hem oturduğun yerden bence süper bir şey ben rahatlamak adına hep orda fal baktırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?