- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
selam kızlar....
3 gün boyunca yedim içtim gezdim oooo....güdüzleri denizde...aksamları alemlerdeydim...sabahlar olmasın:)))))
ama durur muyum...durmadım..plaj da bile fal baktırdım...Çeşme'de ünlülerin falcısıymış öyle dedi yani bayağı abartılı bir fiyata fal bakıyor...ismi Katina:)))) neyse bütün kızlar baktırdı...en son ben baktıracağım...o kadar fiyasko bakıyor kiiii hemde nasıl sallıyor..alakası yok....sıra bana gelince Katinacım sen o güzel enerjini bana harcama ben baktırmayacağım dedim..:))))
aklınızda olsun sarışın piti piti katina isimli bir kadın...eğe sahillerinde görürseniz sakınnnnnnn baktırmayın:)))) elif ışık'ın tatil şubesi gibi ben biliyorum da sana söyleme gereği duymuyorum:))) ben dediysem olacak canım :))))
güzel giden bişey mi var:)))) hemen Bilge'ye fal at..yorum al.....bozulsun.....:))))) bilmiyorum benimki bir his :)
kızları venüsü bekleyen varsa alımlarına başlayacağını yazmış.. bana söylediği bişey var, o netleşmeden bi daha gelme dedi
acaba atsam mı ki?? nasılsa falsepetinde telwedeki gibi iade edemiyorlardır
nihayet geliyor muymuş venüs baya bahsediliyor burda merak etmiştim bende sonunda baktırbilcem demek kikahve mi daha iyi tarot mu?
bana sorarsan kahvesi iyi ama kahveyi çok çok nadir alıyor... aslında burda en iyi Cheryy bilir venüsü.. ona bir sor istersen hangi falında bilmiş
benim venüs'e fallarım hep tarottu...
Memnun musun peki? Tarot kartları beni pek sevmez bütün ters kartları çekiyorum resmen o yüzden kahveye daha ılımlı bakıyorum ama kahve alımını açmıyorsa mecburen tarot baktırıcam sanırım
Memnun musun peki? Tarot kartları beni pek sevmez bütün ters kartları çekiyorum resmen o yüzden kahveye daha ılımlı bakıyorum ama kahve alımını açmıyorsa mecburen tarot baktırıcam sanırım
Bence bir falcıya kısa aralıklarla baktırmak yanlış. Ben yüz yüze bir fal baktırmıştım kadın hissiyatla bakıyordu sadece. Beni şoka uğratmıştı. Aynı kadına 7ay sonra tekrar gittim ve tam bir hayal kırıklığıydı.. o yüzden şahsen ben ikinci kez baktırmayı tercih etmiyorum pek. Falcının dedikleri çıkar belki o zaman düşünürüm o kişiye ikinci kez baktırmayı. Ama ilk baktığında söyledikleri çıkmayan falcının ikinci bakımda da söyledikleri çıkmaz sanırım
Şu zamana kadar netten baktırıp falı çıkan 2 kişi oldu. Onlara da ikinci kez fal attım.
Bu fal işleri çok pis para yiyor. Bu ay kredi kartı ekstreme baktım da inanamadım :2:
Hiç şaşîrmadım fal durumuna:)))Katina kartları ilk çıktîğı dönemden beri var elimde,mesela ben hiç çözemedim sadece olumlu olumsuz kartlar onları net biliyorum o kadar.İyi bakmışsın sen katina tarottan çok daha zor çünkü...
Reca ederim canııımmm....
Hımmm tüh be tam tersi olmuş ,olumsuzu olmuş.Bende üzüldüm,ne yapalım sağlık olsun alışkınız bi yerde,pek yabancılık çekmiyoruz artık.
Harbiden bu ne ya??,Patlama yazı oldu bu yaz(Gökyüzünde neler oluyo hangi gezegen ters gidiyo acaba??
bu venüs şuan hangi sitede bakıyor arkadaşlar ve ücretler ne durumda çok merak ediyorum kendisini
Bende Bodrum falcısı Ayhan'a tekrar baktırdım.Daha önce telefonda baktırmıştım çıkmadı ama yinede yüzyüzede de denemek istedim.Marmara'yı bitirdik tatilde de Ege'ye geçtik:))Gittiğimiz yerlerdede elimizden ancak uçan kaçan kurtuluyo anlaşılan.Bu tarafa geçerse Katina denk gelirsem falan dur biraz laf çarpiyim ben ona:))))))))Ha bide ne falı bakıyo Özge???selam kızlar....
3 gün boyunca yedim içtim gezdim oooo....güdüzleri denizde...aksamları alemlerdeydim...sabahlar olmasın:)))))
ama durur muyum...durmadım..plaj da bile fal baktırdım...Çeşme'de ünlülerin falcısıymış öyle dedi yani bayağı abartılı bir fiyata fal bakıyor...ismi Katina:)))) neyse bütün kızlar baktırdı...en son ben baktıracağım...o kadar fiyasko bakıyor kiiii hemde nasıl sallıyor..alakası yok....sıra bana gelince Katinacım sen o güzel enerjini bana harcama ben baktırmayacağım dedim..:))))
aklınızda olsun sarışın piti piti katina isimli bir kadın...eğe sahillerinde görürseniz sakınnnnnnn baktırmayın:)))) elif ışık'ın tatil şubesi gibi ben biliyorum da sana söyleme gereği duymuyorum:))) ben dediysem olacak canım :))))
Benim iki falımda tarottu ama ben çıktı diyemem belki kahvesi daha iyi olabilir.nihayet geliyor muymuş venüs baya bahsediliyor burda merak etmiştim bende sonunda baktırbilcem demek kikahve mi daha iyi tarot mu?
Seninkide tarotmuydu????Venüs mi geliyor ? Atsam diye düşündüm, ama geçen attiğim falı daha çikmadi.
Aslında dedikleri bende hiç bir zaman çikmadi, sadece bir olay dediği gibi ilerledi ama sonuç olarak çikmadi :/ yani olumsuz dediği o kadar olumsuz olmadı aslında
Şiddet patlamaları topikte falları patlattı demek.Aynen dediğin gibi şu gezegenlerin iyi değilde hep ters tarafları yaşanır zaten.Mars akrep burcunda alcanzarım. Mars şiddet patlamaları sembolize eder bizde de fallar patladı. Akrepte tutku aşk ihtirastır ama biz akrebi değil de akrebin mars etkisini görürüz anca
Astroloğunuz Salt Periden bugünlük gökyüzünden haberler bu kadar
ücretini hatırlamıyorum ancak falsepeti.. falı çıkmayanı da çok ama belirteyim de..
Seninkide tarotmuydu????
aynen katılıyorum sana aslında... tek sefer baktırıp bırakmak gerek..bizler baktıracak adam bulamayıp dönüp dönüp baktırıyoruz hep aynı kişilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?