Binnaz Abla

Katiliuorum sana..hemde ne yemek

venüscüm herkes yollarını bekliyor, hadi artık aç şu fal alımını..özellikle de kahveyi

Venüs geldiği gün patlama olacak galiba vallaha 1 hafta bekleriz artık. bu arada ilkay ada tarot atsam mı ??? ne dersin canım.

Venüs geldiği gün patlama olacak galiba vallaha 1 hafta bekleriz artık. bu arada ilkay ada tarot atsam mı ??? ne dersin canım.

Yok ya ilkay milkay demeyin bana
1 ay önce fal atmiştim, olumlu konuşmuştu şimdi ise olumsuz , ne oldu da olumlu olan bir ay da olumsuza döndü ?? Ne saçmalik bu ? Bir ay sonra yine atsam, belki yine olumlu konuşacak , ondan sonra yine olumsuz... yok ya sonu gelmez bunun -__-

Son düzenleme:

ilkay sanırım site değiştirmiş..ben en son ona 1 yıl önce baktırmıştım.. tarzı biraz değişiktir o yüzden bir daha atmadım ama sonuç olarak dobra bi kadın..bana 1 sene önce attığım kişi ile ilgili özetle bundan sana yar olmaz demişti... olmadı da gerçekten yani bilmiş diyebilirim...

hahahahhaha Ayhan nasıldı şekerim...Bodrum'da bana yakın :)kız sen ege'de misin?????? Çeşme'de misin yoksa???

şekerim katina destesi var katinayı ortaya açıyor yanına birde tarot açıyor iki destenin ortasına da kahve fincanı koydu...bende tam anlamadım hangisine baktığını
bence hiçbirinede bakmıyor....

Son düzenleme:

Doğru diyorsun canım sonu gelmiyor bir türlü inan ki bu ay baktırdığım fal 15 oldu. Ama kendimizi tutamıyoruz bağımlılık yaptı galiba.

bu gece Venüs gecesi olacak sanırım kızlar....:):) hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum......

Doğru diyorsun canım sonu gelmiyor bir türlü inan ki bu ay baktırdığım fal 15 oldu. Ama kendimizi tutamıyoruz bağımlılık yaptı galiba.

Bence atacaksan Venüs'e at, belki sana tutar. Bari Venüs ya tamamen olumsuz ya tamamen olumlu konşuyor herzaman, ilkay gibi bir böyle, bir böyle konuşmuyor -_-

Evet bende fal sepetinde göremedim araştırdım Biryolunvar a geçmiş ne zaman geçti bilmiyorum. Doğru söylüyorsun dobra bir kadın ne görürse ne hissederse onu söylüyor ben çok severim ama kafam iyice karıştı. Ne yapacağım bilemedim vallaha.

Bence atacaksan Venüs'e at, belki sana tutar. Bari Venüs ya tamamen olumsuz ya tamamen olumlu konşuyor herzaman, ilkay gibi bir böyle, bir böyle konuşmuyor -_-

Venüse kahve atacamda çok beklerim diye düşünüyorum kadın 40 gündür yok.

Arkadaşlar Biryolunvar a Falcı Hacer Abla diye biri gelmiş ismi hiç yabancı gelmiyor daha önce duyan var mı kızlar. Sanki tellwe de böyle bir isim hatırlıyorum
ben.

Ilkayia gecen sene baktirmistim farkli bir konuda olmaz demisti bu yil baktirdim bu dan sana yar olmaz dedi ama farkli bir konusa gelisme soyledi maalesef tarihleri gecti cikmadimi simdi...

ece gulen sızce nasıldır? baya ıstedıgım tarzda yorum yapmış ama pespembe tablo cızmek ıcınmı bılemedım

Kızlar venüse daha önce baktırmış olanlar daha sonra baktırsın. Hiç baktırmayanlara öncelik lütfen bu topiğin yeni yorumlara ihtiyacı var. Eğer venüsü bu akşam yakalayabilirsem onlardan biri de ben olucam

ece gulen sızce nasıldır? baya ıstedıgım tarzda yorum yapmış ama pespembe tablo cızmek ıcınmı bılemedım

üzgünüm ama bana göre diğer arkadaşları gibi pembe tablocu....gerçekle alakası yok...

merak etme sıra siz yenilerde:1 Venüs'ü deneyli 1 yıl olcak bizlere

Akrepi şimdi nasıl etkiliyor bu patlamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…