Ya ben diyorum çıkmayınca hangi fal türü olursa olsun çıkmıyo,çıkarsada her şekilde çıkar, kahve tarot bahane hep.Evet, son falı Tarottu
Bir kere de kahve atmiştim yarim sene önce
Ya ben diyorum çıkmayınca hangi fal türü olursa olsun çıkmıyo,çıkarsada her şekilde çıkar, kahve tarot bahane hep.
Bence bir falcıya kısa aralıklarla baktırmak yanlış. Ben yüz yüze bir fal baktırmıştım kadın hissiyatla bakıyordu sadece. Beni şoka uğratmıştı. Aynı kadına 7ay sonra tekrar gittim ve tam bir hayal kırıklığıydı.. o yüzden şahsen ben ikinci kez baktırmayı tercih etmiyorum pek. Falcının dedikleri çıkar belki o zaman düşünürüm o kişiye ikinci kez baktırmayı. Ama ilk baktığında söyledikleri çıkmayan falcının ikinci bakımda da söyledikleri çıkmaz sanırım
Şu zamana kadar netten baktırıp falı çıkan 2 kişi oldu. Onlara da ikinci kez fal attım.
Bu fal işleri çok pis para yiyor. Bu ay kredi kartı ekstreme baktım da inanamadım :2:
venüscüm herkes yollarını bekliyor, hadi artık aç şu fal alımını..özellikle de kahveyi
Venüs geldiği gün patlama olacak galiba vallaha 1 hafta bekleriz artık.bu arada ilkay ada tarot atsam mı ??? ne dersin canım.
Venüs geldiği gün patlama olacak galiba vallaha 1 hafta bekleriz artık.bu arada ilkay ada tarot atsam mı ??? ne dersin canım.
Bende Bodrum falcısı Ayhan'a tekrar baktırdım.Daha önce telefonda baktırmıştım çıkmadı ama yinede yüzyüzede de denemek istedim.Marmara'yı bitirdik tatilde de Ege'ye geçtik:))Gittiğimiz yerlerdede elimizden ancak uçan kaçan kurtuluyo anlaşılan.Bu tarafa geçerse Katina denk gelirsem falan dur biraz laf çarpiyim ben ona:))))))))Ha bide ne falı bakıyo Özge???
Benim iki falımda tarottu ama ben çıktı diyemem belki kahvesi daha iyi olabilir.
Seninkide tarotmuydu????
Yok ya ilkay milkay demeyin bana
1 ay önce fal atmiştim, olumlu konuşmuştu şimdi ise olumsuz , ne oldu olumlu olan bir ay da olumsuza döndü ?? Ne saçmalik bu ?
Bir ay sonra yine atsam, belki yine olumlu konuşacak , ondan sonra yine olumsuz... yok ya sonu gelmez bunun -__-
Doğru diyorsun canım sonu gelmiyor bir türlü inan ki bu ay baktırdığım fal 15 oldu. Ama kendimizi tutamıyoruz bağımlılık yaptı galiba.
ilkay sanırım site değiştirmiş..ben en son ona 1 yıl önce baktırmıştım.. tarzı biraz değişiktir o yüzden bir daha atmadım ama sonuç olarak dobra bi kadın..bana 1 sene önce attığım kişi ile ilgili özetle bundan sana yar olmaz demişti... olmadı da gerçektenyani bilmiş diyebilirim...
bu gece Venüs gecesi olacak sanırım kızlar....:):) hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum......
Bence atacaksan Venüs'e at, belki sana tutar. Bari Venüs ya tamamen olumsuz ya tamamen olumlu konşuyor herzaman, ilkay gibi bir böyle, bir böyle konuşmuyor -_-
Evet bende fal sepetinde göremedim araştırdım Biryolunvar a geçmiş ne zaman geçti bilmiyorum. Doğru söylüyorsun dobra bir kadın ne görürse ne hissederse onu söylüyor ben çok severim ama kafam iyice karıştı. Ne yapacağım bilemedim vallaha.
ece gulen sızce nasıldır? baya ıstedıgım tarzda yorum yapmış ama pespembe tablo cızmek ıcınmı bılemedım
Kızlar venüse daha önce baktırmış olanlar daha sonra baktırsın. Hiç baktırmayanlara öncelik lütfenbu topiğin yeni yorumlara ihtiyacı var. Eğer venüsü bu akşam yakalayabilirsem onlardan biri de ben olucam
Mars akrep burcunda alcanzarım. Mars şiddet patlamaları sembolize eder bizde de fallar patladı. Akrepte tutku aşk ihtirastır ama biz akrebi değil de akrebin mars etkisini görürüz anca
Astroloğunuz Salt Periden bugünlük gökyüzünden haberler bu kadar
üzgünüm ama bana göre diğer arkadaşları gibi pembe tablocu....gerçekle alakası yok...
merak etme sıra siz yenilerde:1 Venüs'ü deneyli 1 yıl olcak bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?