hahahahhaha Ayhan nasıldı şekerim...Bodrum'da bana yakın :)kız sen ege'de misin?????? Çeşme'de misin yoksa???
şekerim katina destesi var katinayı ortaya açıyor yanına birde tarot açıyor iki destenin ortasına da kahve fincanı koydu...bende tam anlamadım hangisine baktığını
bence hiçbirinede bakmıyor....
Venüs geldiği gün patlama olacak galiba vallaha 1 hafta bekleriz artık.bu arada ilkay ada tarot atsam mı ??? ne dersin canım.
bu gece Venüs gecesi olacak sanırım kızlar....:):) hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum......
Yok bacı Bodrum'dayım.Torba Kaynar'daydık geçen hafta şimdi Göltürkbükü'ndeyiz.Ayhan 'a ben telefonda baktırdığımda dediği çıkmamıştı.Hadi dedim bide yüzyüze deniyim.Kendisi çok iyi insan ,her soruyu sorabiliyosun,cana yakın adam Ayhan.Buda ünlülerin falcısı,Heidi Klum'la başlamış hatta falcılığa.Telefonda 100tl yüzyüze 150 tl .Seninkini otelde araştırdım,resepsiyona sordum."Sizin misafiriniz olmadığı sürece bu otelin plajına girmesi sözkonusu değil"dediler.Özge'cim performansım tatilde de falcı araştırmalarımla tavan seviyede gòrüyosun.Yeni birini çıkarırsam bu taraftan sana haber veririm.Ve istersen bakiyim Ayhan çıkarsa bu defa onuda denersin belki.
Venüs'ü aportta bekleyin valla kızlar.Anında doluyo saat 20:00 'de falsepeti sistemi çökecek herhalde:))
:))))))))))Kız yok beğendiğimden değil,dediğim gibi ilk falı çıkmadı zaten.Ben yüzyüze bi şans daha vermek istedim.Artık bunuda Allah bilir.Yoksa popüler falcılar ,ünlülerin müdavimi olduğu isimler falan banada yaramıyo.Napiyim be bacı falcı yok etrafta Ayhan'a sardım bende e senin Katina'da yok bu tarafta,yoksa baktîrîrdım ben ona.hahaha walla ünlülerin falcısı bana pek gelmiyor sanırım:) benım Katina Çeşme'de şekerim:)) İstabul-Çeşme hattında çalışıyor
aman Alcanzarım sen Ayhan'ı begenıyorsan ben almayım
ahahahaha çok güldüm alcanzar yaa.. kızlar ben baktırmaktan vazgeçtim venüse..bir kişi azaldı, bu iyiliğimin karşılığını isterimyalnız venus anca bi 5-6 kişi alır gider..hep öyle yapardı bakalım bu akşam napıcak
saraylıyı sormuş biri de tatlım geçmiş sayfalarda bol bol yazdık..burda baktırmayan kalmadı hatta.. bi de sen dene bence..
kızlar tellwe de saraylihanıma fal baktıranınız var mı?
Mesela ben baktırdim, sen baktırdin mi?
Venüs online, koşuuuun
Mesela ben baktırdim, sen baktırdin mi?
Canim sen gecenlerde baktirmistin sarayliya hatirliyorum adige seni konu acmistin yine yanlismiyim..bende baktirdim sarayliya arada da mutlaka gider gorusumu alirim
Bktrdim canim bnde. Senin faln nasildi pki cikan oldu mu ?
Yok canm bn konu acmadim onun hakkinda baska bi topicte yzmistm onu gormussundr belki. Sık sık baktrdigina gore fallari cikiyor mu canim ?
Canım şöyle saraylı benim için yolda giderken bir kılavuz kaptan ben falı. Sonuçlarından ziyade durumları merak eden biriyim.zaman benim için önemli değil,iş ve aşk konusunda saraylıdan öngörüleri alıyorum ve cidden bakış açımı geliştirdi,zamanları bazen tutmadı ama dediğim gibş değerlendirmem asla zaman üzerinden değil saraylı için ,olayların akışı insan davranışları vb
Sent from my iPad
Hmm demek ki sarayli zamanlari tutturamamiş sende ama yinede çikmiş bazi dedikleri , öyle mi?
Bktrdim canim bnde. Senin faln nasildi pki cikan oldu mu ??
Evet canım aynen öyle
Sent from my iPad
Hiç mi tutturamadi zamani yani ne kadar geçikme oldu ?
Venüs 6 kişiyle bitirmiş eminim 5'i bizden:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?