Binnaz Abla

Yok bacı Bodrum'dayım.Torba Kaynar'daydık geçen hafta şimdi Göltürkbükü'ndeyiz.Ayhan 'a ben telefonda baktırdığımda dediği çıkmamıştı.Hadi dedim bide yüzyüze deniyim.Kendisi çok iyi insan ,her soruyu sorabiliyosun,cana yakın adam Ayhan.Buda ünlülerin falcısı,Heidi Klum'la başlamış hatta falcılığa.Telefonda 100tl yüzyüze 150 tl .Seninkini otelde araştırdım,resepsiyona sordum."Sizin misafiriniz olmadığı sürece bu otelin plajına girmesi sözkonusu değil"dediler.Özge'cim performansım tatilde de falcı araştırmalarımla tavan seviyede gòrüyosun.Yeni birini çıkarırsam bu taraftan sana haber veririm.Ve istersen bakiyim Ayhan çıkarsa bu defa onuda denersin belki.

Venüs geldiği gün patlama olacak galiba vallaha 1 hafta bekleriz artık. bu arada ilkay ada tarot atsam mı ??? ne dersin canım.

bu gece Venüs gecesi olacak sanırım kızlar....:):) hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum......

Venüs'ü aportta bekleyin valla kızlar.Anında doluyo saat 20:00 'de falsepeti sistemi çökecek herhalde:))

hahaha walla ünlülerin falcısı bana pek gelmiyor sanırım:) benım Katina Çeşme'de şekerim:)) İstabul-Çeşme hattında çalışıyor

aman Alcanzarım sen Ayhan'ı begenıyorsan ben almayım

Venüs'ü aportta bekleyin valla kızlar.Anında doluyo saat 20:00 'de falsepeti sistemi çökecek herhalde:))

ahahahaha çok güldüm alcanzar yaa.. kızlar ben baktırmaktan vazgeçtim venüse..bir kişi azaldı, bu iyiliğimin karşılığını isterim yalnız venus anca bi 5-6 kişi alır gider..hep öyle yapardı bakalım bu akşam napıcak

saraylıyı sormuş biri de tatlım geçmiş sayfalarda bol bol yazdık..burda baktırmayan kalmadı hatta.. bi de sen dene bence..

hahaha walla ünlülerin falcısı bana pek gelmiyor sanırım:) benım Katina Çeşme'de şekerim:)) İstabul-Çeşme hattında çalışıyor

aman Alcanzarım sen Ayhan'ı begenıyorsan ben almayım
:))))))))))Kız yok beğendiğimden değil,dediğim gibi ilk falı çıkmadı zaten.Ben yüzyüze bi şans daha vermek istedim.Artık bunuda Allah bilir.Yoksa popüler falcılar ,ünlülerin müdavimi olduğu isimler falan banada yaramıyo.Napiyim be bacı falcı yok etrafta Ayhan'a sardım bende e senin Katina'da yok bu tarafta,yoksa baktîrîrdım ben ona.

Bencede büyük iyilik yaptın baktıracak olanlara sevabın büyük Urminaa'cım.Evet en çok 6 kişi alıyo Venüs ama çabuk yolluyo falı Allah için ,soruyada çabuk cevap veriyo,bide çıksa...

kızlar piyasayı yükselttirmeyelim yaw.. hayır zaten venüs bir girer bi girmez.. bi de fiyatı artmasın başımıza

bu arada medyumfatima buraları okuyorsan bacım, sen o asistanınla bizi muhattap etme gözünü seviiim yaa.. ben aracılı fal baktırmak istemiyorum.. bi bulduruverin kızlar şu fatimayı yaaa... kadına 2 fal baktırabildimdi, aşk çıktı iş için zamanı var... iş de çıkarsaaa atlar antalya'ya giderim sanırım

Mesela ben baktırdim, sen baktırdin mi?

Bktrdim canim bnde. Senin faln nasildi pki cikan oldu mu ?

Canim sen gecenlerde baktirmistin sarayliya hatirliyorum adige seni konu acmistin yine yanlismiyim..bende baktirdim sarayliya arada da mutlaka gider gorusumu alirim

Yok canm bn konu acmadim onun hakkinda baska bi topicte yzmistm onu gormussundr belki. Sık sık baktrdigina gore fallari cikiyor mu canim ?

Bktrdim canim bnde. Senin faln nasildi pki cikan oldu mu ?

Yok canm bn konu acmadim onun hakkinda baska bi topicte yzmistm onu gormussundr belki. Sık sık baktrdigina gore fallari cikiyor mu canim ?

Canım şöyle saraylı benim için yolda giderken bir kılavuz kaptan ben falı. Sonuçlarından ziyade durumları merak eden biriyim.zaman benim için önemli değil,iş ve aşk konusunda saraylıdan öngörüleri alıyorum ve cidden bakış açımı geliştirdi,zamanları bazen tutmadı ama dediğim gibş değerlendirmem asla zaman üzerinden değil saraylı için ,olayların akışı insan davranışları vb

Sent from my iPad

Hmm demek ki sarayli zamanlari tutturamamiş sende ama yinede çikmiş bazi dedikleri , öyle mi?

Venüs 6 kişiyle bitirmiş eminim 5'i bizden:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…