Binnaz Abla

Canlar selenayi 3 gundr bekliorum halen 2.siradayim skldim artik ceksem diorum kime atsam 10 kredilik katina tavsiyeniz var mi?

Canlar selenayi 3 gundr bekliorum halen 2.siradayim skldim artik ceksem diorum kime atsam 10 kredilik katina tavsiyeniz var mi?

Bence bir gün daha bekle. Genelde en geç ertesi gün yorumlamış olurdu falları ama aksilik filan çıktı sanırım. En azından benim için beklenmeye değer bir yorumdu aklımdan geçen her şeyi falımda söylemiş ve sorulara da cevap veriyor fal sonrası. Ama beklemek istemiyorum dersen ben sibella1'i denedim geçen gün gayet güzeldi. Anı çok iyi bildi, ayrıca luna06 da iyi bence. 5 krediye bakıyor bu söylediklerim. Yine de sen bilirsin tabi.

Verdi canim var daha. Acikcasi oyle pembe tablo sergilemedi. Bn oyle falcilari sevmem tabiki kimse sevmz de. Ne bilym dobra dobra konusmus hatun

Ne kadar zaman verdi peki? Bana 3 ay verdi. Ama zamani çok tutturamiyormuş Sarayli. Bana da pembe bir tablo çizmedi. Olumlu olumsuz ne gördiyse söyledi bana

neredeyse 3-4 yıldır farklı farklı kişilere baktırdım ama nokta atışı yapanı daha hiiiiiiçç görmedim..ya gecmiş ya karakter analizi.

Kizlar prensesin mithati evli diyen olmus sayfada ama ben sanmiyorum mithat evli degildir bence.bir de prenses cakmasi bi hatun gordum falciduvarinda vahit bana donecek mi vahitin sevgilisi baskasindan hamile vahit kendisinden mi sanio cocugu falan yazmis :) dalga gecmek haddime degil komik geldi sadece.temiz kalpli kadinlar bunlar bence.ama hayat hep kotulere guluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…